Επιστροφη στην Πατριδα

Πάνο σε καταλαβαίνω απολύτως, σε μια εβδομάδα που θα επιστρέψω θα περάσω και εγώ το σύνδρομο bandwidth-στέρησης με την ταπεινή pstn μου μέχρι να αναβαθμίσω. Υπομονή...
Καλό χειμώνα! :cool:(μπρρρ...)

Iskander said:
Πάνο σε καταλαβαίνω απολύτως, σε μια εβδομάδα που θα επιστρέψω θα περάσω και εγώ το σύνδρομο bandwidth-στέρησης με την ταπεινή pstn μου μέχρι να αναβαθμίσω. Υπομονή...

Αγορινα, σου ευχομαι με το καλο να ερθεις κι εσυ στα πατρια εδαφη οσο το δυνατον το συντομοτερο! :ernaehrung004:
Οσο για την ταχυτητα της γραμμης, προσπαθω να μην το σκεφτομαι προς το παρον...:twoguns: :violent-smiley-030:

Νικο, σ' ευχαριστω πολυ.
Μπορει να εχασα 2 εκπομπες, αλλα στην επομενη θα δηλωσω παρων!!!

Εγω παντως τους το ειπα οτι αραξες σε κανενα νησακι... και πολυ καλα εκανες!!!
Δραστηριοποιησου ομως γιατι το πρωταθλημα ξεκινα!!!-bye-

Welcome back Πάνο Αρχηγέ , πρωτοποστίτη !!!

και που 'σαι , HOL είναι καλά ... όπου νά ναι βγαίνει προσφορά με 300 ευρο 2 mbits για ένα χρόνο ... Εγώ με HOL είμαι ευχαριστημένος ...

Πανο καλως ηρθες στην πατριδα.
Παρολο που η τεχνολογια μηδενησε τις απαστασεις, τωρα θα σε νοιωθουμε διπλα μας.

Iskander said:

βρε αιντε ελα εσυ και ασ την γραμμη να σερνεται....... :grandpa:

καλως να τους ορισεις φιλε ......
η εξορια δεεεεεε λεει ...... :fahne90:

Πανο !! σε ζηλευω ρε ........ φτου φτου φτου !!!!!!!!

αλλα ρε μπαγασα θα το βγαλω το αχτι μου οταν θα ξαναπας στο υγρο ομιχλωδες σκοτεινο και λασπωδες εεεεεε ...... βροχερο Λονδινο ενοουσα ....

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ........

Παιδια σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!! :ernaehrung004:

Συγνωμη που δεν ειμαι τοσο συχνα μεσα στο φορουμ οπως συνηθιζα, αλλα βλεπεται εχω πολλα να κανω για να ερθω στα ισια μου παλι! :music-smiley-005:

Βαγγελη, δυστυχως θα μεινεις με το αχτι οπως λες, γιατι Αγγλια δεν εχει παλι, τελος!!! Αντε, κι εσυ με το καλο να μας ερθεις :ernaehrung004:

Βρε Πανο βλεπω οτι γραφεις παντα ξημεροματα,οποτε υποθετω οτι απο την ξενερα στην Αγγλια εχεις παρει σβαρνα τα μπαρακια στη Ροδο;

Πάνο καλως ήρθες...
Βγάλε γούστα τώρα που γύρισες για να φύγει η Αγγλική μούχλα απο πάνω σου...
Greece all the way ..που έλεγε κι ένας φίλος μου Αγγλάρας...

stavros kamoulakos said:
Βρε Πανο βλεπω οτι γραφεις παντα ξημεροματα,οποτε υποθετω οτι απο την ξενερα στην Αγγλια εχεις παρει σβαρνα τα μπαρακια στη Ροδο;
Κανω οτι μπορω Σταυρο μου!!! Αλλα ειναι περιοδος γαμων τωρα και τρεχουμε και σε αυτα...Αντε, και στα δικα σας βρε οι ελευθεροι!!! -bye-

Απάντηση: Re: Επιστροφη στην Πατριδα

Eki_65 said:
Επιτέλους ας σταματήσει κάποιος τον ΜΗΤΣ, Πάνο είσαι η ελπίδα μας...το επόμενο δεν ισχύει!!!!

Γεια σου Σιμο -bye-
Οσο και να θελω, δυσκολα πεφτει ο ΜΗΤΣ!!! :flipout: :flipout: :flipout: Τωρα που ηρθα στα πατρια εδαφη, σε λιγο βλεπω να με περνας κι εσυ στα μηνυματα, να εισαι σιγουρος! :ernaehrung004: