Απάντηση: Re: Απάντηση: επιστροφη tv
Γιατί επειδή έχουν άλλο κόστος?
Και ποιός κρίνει τί είναι υψηλό και τί χαμηλό κόστος?
Ανέφερα προσωπικό παράδειγμα για ένα προιον που ανοίχτηκε χρησιμοποιήθηκε και το επέστρεψα.
Και αυτό πριν πολλά χρόνια σε συγκεκριμένο κατάστημα.
Δεν έχω αντίσοιχη σημερινή εμπειρία.
Πάντως στο forum επίσης έχει αναφερθεί πολλές φορές πως οι TV μπορούν να επιστραφούν κανονικά σε μια εβδομάδα.
Θυμάμαι και μια περίπτωση συμφορουμίτη που επέστρεψε 5-6 φορές μια Samsung λόγω clouding μέχρι που πέτυχε ικανοποιητικό panel.
το θεμα parts pc,εχει να κανει-καταρχην-με πολλα θεματα ασυμβατοτητας.
ελεγχεται-επιστρεφεται.
κανονικα,εαν δεν ειναι σφραγισμενο(οπως αγοραστηκε)δεν νομιζω οτι ειναι υποχρεωμενο το μαγαζι να το παρει πισω.
συνηθως ομως σε αυτα τα προιοντα,γινεται εξαιρεση απο τα καταστηματα που πουλουν pc parts.
εδω εχουμε μια τιβι η οποια δεν εχει παρουσιασει καποιο θεμα βλαβης και προφανως εχει ανοιχτει.
εγω σου λεω οκ-μετα απο πιεσεις,την δεχεται το καταστημα και η τηλεοραση ξαναπαει για πουλημα.
εσυ εισαι ο πελατης που μπαινει μεσα μετα την επιστροφη,τους ζητας την samsung 5500 και σου δινουν την ανοιχτη.θα την παρεις?
Επισης-το DOA που αναφερεται(ε),δεν εχει να κανει με το ότι «δεν μου αρεσει το προιον,το επιστρεφω μεσα σε 7 ημερες»
Το DOA είναι αλλαγη/αντικατασταση (και όχι service) του προιοντος,σε περιπτωση που παθει κατι μεσα στις πρωτες 7 ημερες.
ειπαμε παιδια,για τα πανηγυρια ειναι τα περισσοτερα σερβις στην Ελλαδα,αλλα μην γινομαστε υπερβολικοι και εμεις,ζητωντας οτι γουσταρουμε..