Επιτελους ... 3,1,3 Jailbrake!

Επίσης σε iphone με v3.1.2 με τελευταίο bootrom όπου δεν είχε γίνει jailbreak ποτέ, λειτούργησε μια χαρά η αναβάθμιση σε v3.1.3 και jailbreak με το Spirit. :SFGSFGSF:

Την έκανα σήμερα στου αδερφού μου.

και πριν γινόταν αλλά είχε bug στο ότι όταν έκανες επανεκκίνηση έπρεπε να κάνεις jailbreak ξανά.

Τώρα ανεξαρτήτου bootrom λειτουργεί μια χαρά.

Μέχρι να εμφανιστεί νέα version πάλι (πιθανών στην v4.0 του iPhone πλέον) θα κάνουμε μια χαρά τη δουλειά μας. :ernaehrung004:

Όλα καλά και με το δικό μου 3gs. Μέσω itunes αναβάθμισα στην 3.1.3 και κατόπιν το spirit απελευθέρωσε το τηλέφωνο σε δευτερόλεπτα. Το ibluenova όλα τα λεφτά!

Υπόψιν.. οι φωτογραφίες δεν λαμβάνονται αν το όνομα τους περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες...

επειδή δεν ξέρω πολλά απο Cydia κτλ, μόλις το έκανα upgrade σε 3.1.3 και μετά έτρεξα το Spirit, ολα καλά.

Τώρα τι κάνω? :)

Σου έχει εγκαταστήσει ένα εικονίδιο που λέει Cydia.
Το τρέχεις.

Μόλις φορτώσει η εφαρμογή και σταματήσει, αν χρειάζεται εγκατάσταση νέας version σε κάποιο πακέτο στο αναφέρει στο Changes κάτω στη μέση.

Πας εκεί επιλέγεις αυτό που θέλει εγκατάσταση και το κάνεις download & install μετά.

Ύστερα πας στο Manage 4ο εικονίδιο κάτω και στα sources.
Πατάς edit και αν σου βγάλει κάποιο μήνυμα λάθους πατάς Ok.
Κάνει refresh αυτό και μετά ξανά edit (πάνω δεξιά) και μετά add (πάνω αριστερά).

Βάζεις για διεύθυνση: http://cydia.hackulo.us και Ok.

Πας στο search και ψάχνεις για εφαρμογή Installous.
Την κάνεις download και install και μετά στην επιφάνεια εργασίας έχεις εικονίδιο πράσινο Installous.

Εκεί βρίσκεις εφαρμογές όπως και στο Cydia στο Search (κάτω δεξιά).

Αν χρειαστείς βοήθεια "χτύπα".

Εύχομαι να βοήθησα.
Τελικά σου έπαιξε, όλα Ok;

Βάλε το πρόγραμμα sbsettings από Cydia, θα το λατρέψεις !!

Ειμαι σε φαση να κανω jailbrake και εχω διάφορες ερωτήσεις

1) Μετα το jailbrake συνεχίζουμε να κανουμε sync με το itunes ή το ξεχνάμε?

και αν ναι

Εφαρμογές σπασμένες που βρίσκονται στο appstore μπορούν να γίνουνε update με itunes ή οχι?

2) Οι εφαρμογες απο cydia πως γινονται update? Αν κανω sync απο itunes θα χαθουν?

και αν ναι

Εφαρμογές σπασμένες που βρίσκονται στο appstore μπορούν να γίνουνε update με itunes ή οχι?

2) Οι εφαρμογες απο cydia πως γινονται update? Αν κανω sync απο itunes θα χαθουν?

3) Oι εφαρμογές που έχουμε αγοράσει συνεχίζουν να υπάρχουν ως αυθεντικές?? Μπορούμε να αγοράζουμε αυθεντικές?

και αν ναι

1) Κανονικά το sync

οι σπασμένες εφαρμογές δεν γίνονται update αλλά έχω την εντύπωση πως αν βάλεις την καινούρια έκδοση αυτή μπαίνει διαγράφοντας την παλιά αυτόματα και κρατάει τυχόν ρυθμίσεις και save... τουλάχιστον αυτό μου έγινε σε ένα παιχνίδι (angry birds, το προτείνω ανεπιφύλακτα, το οποίο θα το αγοράσω κιόλας 0,79 έχει εξάλλου)

2) H εφαρμογές από το cydia γίνονται update κανονικά μέσα από το cydia... btw στο cydia δεν βρίσκεις εφαρμογές που υπάρχουν στο apple store και οι εφαρμογές του δεν φαίνονται στο itunes

3) Oι εφαρμογές που έχουμε αγοράσει συνεχίζουν να υπάρχουν ως αυθεντικές?? Μπορούμε να αγοράζουμε αυθεντικές?

Ναι
Ναι

Όταν είχα κάνει jailbrke στην έκδοση 3.0 στο πρώην πλέον 3g μου, με την εγκατάσταση του sbsettings έχασα τη δυνατότητα internet tethering. Επειδή αυτή η λειτουργία μου είναι απαραίτητη, έχει βάλει κανείς το sbssettings σε 3gs jailbroken & firmware 3.13; Αν ναι παίζει κανονικά το internet tethering?