Επιτελους ... 3,1,3 Jailbrake!

Μια χαρά παίζει.

Μάλλον έχασες το tethering αν έχεις Vodafone επειδή έκανες update carrier settings στο iTunes.

Επίσης αν συνεχίζει και δεν παίζει κατέβασε το iProxy εφαρμογή για να έχεις tethering και πάλι.

Όχι έχω cosmote.
Δεν έχω δοκιμάσει το sbsettings στο 3gs μου γιατί χρειάζομαι το tethering και βαριέμαι τη διαδικασία να ξαναστήσω το τηλέφωνο, αν αυτό χαθεί. Οπότε θέλω να ξέρω για βα το επιχειρήσω...

λοιπόν άρχισαν τα μυστήρια τώρα..
χθες μου έσβησε απο μπαταρία. οταν το έβαλα να φορτίζει, άνοιξε μόνο του και μου έβγαλε μια οθονη με πολύ πιξελιασμένα φόντς και έλεγε οτι κάτι κράσαρε.

Τέσπα το σβήνω, ξανα-ανοίγω και δουλεύει.
Τρέχω το Cydia και μου βγαζει ένα παράθυρο και λέει κατι διάφορα και απο κάτω ενα κουμπάκι, YES MY MAKE LIFE EASIER Και το πάτησα (το άλλο Option ήταν I HATE JAILBRAKE.. )

Τώρα οποτε τρέχω την Cydia, στο πάνω μέρος της οθόνης γράφει:
This device has a pending TSS request.

Τι έχει γίνει ακριβώς και τι ειναι αυτό το μήνυμα?

Νομίζω πως κρατάει ένα νούμερο, κάτι με το ssh έχει να κάνει, έτσι ώστε αργότερα να μπορείς να κάνει downgrade σε αυτή την version αν χρειαστεί...

τι ειναι αυτό το νούμερο?
υπάρχει τρόπος να γυρίσω σε μαμα-λειτουργικό χωρίς σπασίματα κτλ?

δεν θέλω μια ωραία μέρα η κουφάλα ο Jobs να μου το αχρηστέψει και να το κάνω iPod..

Το νούμερο αυτό ή ότι είναι τέλοσπάντων κρατιέται στον server αυτού που έχει φτιάξει το cydia.

Γυρνάς σε μαμα με ένα απλό restore στο itunes

Παίδες όλα καλά μετά το ξεκλείδωμα? Ήμουν έτοιμος να το περάσω σήμερα, και τελευταία στιγμή φιλαράκι μου λέει ότι αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα, μηνύματα που είτε δεν έρχονταν είτε δεν έφταναν στον προορισμό τους, κόλλημα του GPS και διάφορα άλλα τέτοια... Αυτός βεβαια μένει Γερμανία, υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με κάποιο conflict με το εκεί δίκτυο??