Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

Δεν νομιζω να ειναι το BBC HD

για δες το Post 64 του Giannikου νομιζω ο δεκτης του αναγνωριζει το καναλι

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=38301&page=7
Το κανάλι είναι το BBC HD....εχω δει και εγώ το Logo....για την ώρα ειναι σε test μορφη

Την εικόνα του ποστ που παραθέτεις....απλουστατα ο δέκτης δεν έχει ανανεώσει το ονομα του καναλιου....Γιατι σε αυτή τη συχνότητα όντος υπήρχε το sky screen2 HD αλλά έχει αλλάξει συχνότητα εδω´και κάποιες μέρες

Το κανάλι είναι το BBC HD....εχω δει και εγώ το Logo....για την ώρα ειναι σε test μορφη

Την εικόνα του ποστ που παραθέτεις....απλουστατα ο δέκτης δεν έχει ανανεώσει το ονομα του καναλιου....Γιατι σε αυτή τη συχνότητα όντος υπήρχε το sky screen2 HD αλλά έχει αλλάξει συχνότητα εδω´και κάποιες μέρες

σωστα δεν αντιλεγω απλα ετυχε να το παρατηρησω και το ανεφερα
οκ:a0210:

Πάντως κέντρο Αθήνας (Ιλίσια) με Τ90 αυτή τη στιγμή η συχνότητα δεν λοκάρει και δεν κατεβαίνει τίποτα.

απο Πατρα με 1.20 και παρακεντρη ληψη (19.2ε) 3db τωρα ενω την ημερα φτανει και 5db καθολου σπασιματα στην εικονα

Καλή λήψη από Παγκράτι και πολύ καλή εικόνα στα τρέιλερ.
Ειδικά στο later with jools holland όλα τα λεφτά τα σκοτεινά με τα φωσφοριζε του συγκροτήματος

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος με τι μέγεθος κατόπτρου λαμβάνεται το BBC HD PROMO στην Αθήνα; Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος με τι μέγεθος κατόπτρου λαμβάνεται το BBC HD PROMO στην Αθήνα; Ευχαριστώ.

κοιταξε μεχρι στιγμης το 1 Metro ειναι σιγουρο τωρα αν στην πορεια εμφανιστει κανενας με κανα ογδονταρι-90αρι βλεπουμε

Για όλους εκτός της Κρήτης αφού εδώ η βόρεια δέσμη του 2Α δεν βγαίνει με φυσιολογικά σε μέγεθος πιάτα :bigcry:

Για εμας που εχουμε Sky box και δεν μπορει να κανει tune στο 29500 ?
Εκει δε βγανει το BBC ?

Μπορουμε να το πιασουμε με καποιον FTA δεκτη ?

Εκει δε βγανει το BBC ?

Πρεπει να ειναι HD ο δεκτης.

Εκει δε βγανει το BBC ?

Ο sky αναδιοργανωνει συχνοτητες. Απο τη στιγμη που το FEC ειναι 29500 να εισαι σιγουρος οτι ωσονουπω θα κανει την εμφανιση του αυτοματα στο tvguide σου.
Αν παλι βιαζεσαι με εναν αλλο δεκτη HD το κατεβαζεις πολυ ευκολα.
Νικος

Επιβεβαιώνω κι εγώ λήψη του BBC HD στη Ρόδο, με πιάτο 2.40μ και σήμα 56%!!! Η εικόνα απλά δεν παίζεται!!! Ας ελπίσουμε να γυρίσει κάποια στιγμή σε κανονικό πρόγραμμα και να μην μείνουμε με τα demo...

Re: Απάντηση: Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

Πάντως κέντρο Αθήνας (Ιλίσια) με Τ90 αυτή τη στιγμή η συχνότητα δεν λοκάρει και δεν κατεβαίνει τίποτα.

Εγώ πάλι Ασπρόπυργο με Τ90 κεντραρισμένο στους 19Ε, και κατεβαίνει μια χαρά, με αρκετά δυνατό σήμα. Μήπως κάνεις κάτι λάθος;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

Εγώ πάλι Ασπρόπυργο με Τ90 κεντραρισμένο στους 19Ε, και κατεβαίνει μια χαρά, με αρκετά δυνατό σήμα. Μήπως κάνεις κάτι λάθος;

Τώρα που το ξαναέψαξα είδα ότι έχω πολύ χαμηλό snr 2-4% και η εικόνα του έχει πολλά σπασίματα

Last edited:
Λέτε να προλάβουμε καμια Eurovision αύριο?...... μπαααααααααα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

11856 V - DVB-S2 - QPSK- 29500 - 3/4 Pilot: auto

Ευχαριστώ AlexT_, αλλά τελικά με Τ90 από το κέντρο της Αθήνας είναι σχεδόν ανέφικτη η λήψη του...