Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

Ομολογώ πως είτε ο 800άρης θα με τρελάνει, είτε φταίει το nemesis.
Μετά από μια επανεκκίνηση με "σκληρό τρόπο" (αφαιρώντας το καλώδιο από τον δέκτη), το σήμα ήρθε και κλείδωσε με snr 16% και εικόνα πολύ καλή, χωρίς σπασίματα.
Τι να πω...

Με T90 περιοχή Καλλιθέα το κατέβασε άνετα σε μένα. 87% ισχύς σήματος και άψογη εικόνα!

Λετε να παιξει και eurovision?!-bye-

Παντος πιστευω να αντεξει γιατι το θελουμε!

Τα δικαιώματα της Eurovision στη Μεγάλη Βρετανία τα έχει το BBC ή άλλο κανάλι? Διότι αν δεν τα έχει, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να δείξει τον τελικό της διοργάνωσης...

Ενώ από φέτος, αυξάνονται τα κρατικά κανάλια που θα μεταδώσουν τον τελικό διαγωνισμό της Eurovision, σε υψηλή ευκρίνεια! Ανάμεσα τους τα κανάλια υψηλής ευκρίνειας ΕΕΝ HD (Φλαμανδικό), SVT HD (Σουηδικό), ORF 1 HD (Αυστριακό) και το ελεύθερης εκπομπής BBC HD UK (Βρετανικό κανάλι, δύσκολης πρόσβασης για τη χώρα μας), με βασικό παρουσιαστή τον Graham Norton…

Αυτά αναφέρει το Music Planet HD.Λέτε ?

Τελικά με ιδιόκτητο sky decoder μπορείς να το δεις το κανάλι ή όχι?

Οχι γιατι εχει fec 29500. Στον ιδιοκτησιακο μπορουμε μονο να κανουμε add καναλια με FEc 22500 kai 27500.
Θα εμφανιστει αυτοματα στο planner σου.
Νικος

Τελικά έχεις δίκιο φίλε lesarros :a0210:

Τον τελικό θα τον δείξει κανονικά το BBC HD UK, σύμφωνα με το πρόγραμμά του. Το θέμα είναι τώρα αν το δούμε κι εμείς από αυτό το κανάλι ή θα παραμείνει ως demo.

Οχι γιατι εχει fec 29500. Στον ιδιοκτησιακο μπορουμε μονο να κανουμε add καναλια με FEc 22500 kai 27500.
Θα εμφανιστει αυτοματα στο planner σου.
Νικος

Δηλαδή μου λες πως σε λίγο καιρό θα έχω bbc hd και μάλιστα μέσα απο τh λίστα του sky και όχι από τα added chanels?

Last edited:
Δηλαδή μου λες πως σε λίγο καιρό θα έχω bbc hd και μάλιστα μέσα απο τh λίστα του sky και όχι από τα added chanels?

Ακριβως,
Ετσι ητανε και το channel4HD το ποιο βαζαμε σαν add channel μεχρι τη στιγμη που ο sky το συμπεριελαβε στο πακετο του αλλαζοντας του το FEC σε 29500. Σε οτι καναλι λοιπον βλεπεις FEC 29500 ερχεται αυτοματα στο planner σου.
Θα το δεις σε πολυ λιγο καιρο.
Για την ιστορια η συχνοτητα που βγαινει τωρα το BBCHD ειναι η 11856V transponder που ειχε τα 4 καναλια που τωρα εγω εχω προβλημα. Μετακινηθηκαν δηλαδη στην νεα δυσκολοτερη 12012V.
Nikos

Πολύ καλά νέα. Είχα εντελώς ξεγραμμένο το bbc όταν ασχολήθηκα με το sky στην Ελλάδα. Πλέον με ITV hd και BBC hd είμαι υπερ καλυμένος και ειδικά όταν το itvhd αρχίσει μετάδοση όλο το 24ωρο και το bbc hd formula1, ουστιαστικά καλύπτονται όλες οι μεγάλες διοργανώσεις σε HD (champions league/formula1). Μου έφτιαξες τη μέρα. Καλή συνέχεια.

Πολύ καλά νέα. Είχα εντελώς ξεγραμμένο το bbc όταν ασχολήθηκα με το sky στην Ελλάδα. Πλέον με ITV hd και BBC hd είμαι υπερ καλυμένος και ειδικά όταν το itvhd αρχίσει μετάδοση όλο το 24ωρο και το bbc hd formula1, ουστιαστικά καλύπτονται όλες οι μεγάλες διοργανώσεις σε HD (champions league/formula1). Μου έφτιαξες τη μέρα. Καλή συνέχεια.

Χαιρομαι,
Επισης-bye-

Ομολογώ πως είτε ο 800άρης θα με τρελάνει, είτε φταίει το nemesis.
Μετά από μια επανεκκίνηση με "σκληρό τρόπο" (αφαιρώντας το καλώδιο από τον δέκτη), το σήμα ήρθε και κλείδωσε με snr 16% και εικόνα πολύ καλή, χωρίς σπασίματα.
Τι να πω...
Αγαπητέ όπως πλέον θα κατάλαβες κι εσύ το πιάτο σου δεν είναι καλά συντονισμένο.
Δύο αναφορές μιλούν για άριστη λήψη του καναλιού κι εσύ ίσα που τα καταφέρνεις.

Re: Απάντηση: Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

Αγαπητέ όπως πλέον θα κατάλαβες κι εσύ το πιάτο σου δεν είναι καλά συντονισμένο.
Δύο αναφορές μιλούν για άριστη λήψη του καναλιού κι εσύ ίσα που τα καταφέρνεις.

Δεν ξερω την εγκατασταση του ,αν ειναι σταθερη η' κινητη αλλα αν ειναι παρακεντρη με κεντρο Hotbird η' Astra γι αυτο δεν το πιανει.

Παντως δεν δειχνει και τιποτα και μου θυμιζει κατι απο ITV HD οποτε τσαμπα η φασαρια.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

Δεν ξερω την εγκατασταση του ,αν ειναι σταθερη η' κινητη αλλα αν ειναι παρακεντρη με κεντρο Hotbird η' Astra γι αυτο δεν το πιανει.
Το πιάτο αναφέρεται λίγα μηνύματα πιο πάνω. Πρόκειται για Τ90 (Toroidal - wave frontier)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

Το πιάτο αναφέρεται λίγα μηνύματα πιο πάνω. Πρόκειται για Τ90 (Toroidal - wave frontier)

Eτσι εξηγειται και η μη ληψη του συγκεκριμενου καναλιου.Με αυτου του ειδους το πιατο χανεις και καποιες συχνοτητες.Παντως θα μπορουσε νομιζω να στρεψει λιγο το lnb του να δει τι γινεται.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

Eτσι εξηγειται και η μη ληψη του συγκεκριμενου καναλιου.Με αυτου του ειδους το πιατο χανεις και καποιες συχνοτητες.Παντως θα μπορουσε νομιζω να στρεψει λιγο το lnb του να δει τι γινεται.....
gianniko, δεν παρακολούθησες το θέμα και με κάνεις να επαναλαμβάνω:

Με T90 περιοχή Καλλιθέα το κατέβασε άνετα σε μένα. 87% ισχύς σήματος και άψογη εικόνα!

Ο aragorn με το ίδιο πιάτο, επίσης στην Αθήνα, έχει σήμα 16%.
Τι συμπέρασμα βγαίνει λοιπόν?

attachment.php

Δημοσίευμα στο γερμανικό "satundkabel" επιβεβαιώνει τη δοκιμαστική εκπομπή του BBC HD από εύκολη δέσμη στις 28,2 Ε, σημειώνει επίσης ότι παραμένει ασαφής η σκοπιμότητα που εξυπηρετεί, καθώς δεν υπάρχει επίσημη δήλωση του σταθμού.

Attachments

• BBC_HD.jpg
    BBC_HD.jpg
    4.1 KB · Views: 95