Τελικά με ιδιόκτητο sky decoder μπορείς να το δεις το κανάλι ή όχι?
Οχι γιατι εχει fec 29500. Στον ιδιοκτησιακο μπορουμε μονο να κανουμε add καναλια με FEc 22500 kai 27500.
Θα εμφανιστει αυτοματα στο planner σου.
Νικος
Δηλαδή μου λες πως σε λίγο καιρό θα έχω bbc hd και μάλιστα μέσα απο τh λίστα του sky και όχι από τα added chanels?
Πολύ καλά νέα. Είχα εντελώς ξεγραμμένο το bbc όταν ασχολήθηκα με το sky στην Ελλάδα. Πλέον με ITV hd και BBC hd είμαι υπερ καλυμένος και ειδικά όταν το itvhd αρχίσει μετάδοση όλο το 24ωρο και το bbc hd formula1, ουστιαστικά καλύπτονται όλες οι μεγάλες διοργανώσεις σε HD (champions league/formula1). Μου έφτιαξες τη μέρα. Καλή συνέχεια.
Αγαπητέ όπως πλέον θα κατάλαβες κι εσύ το πιάτο σου δεν είναι καλά συντονισμένο.Ομολογώ πως είτε ο 800άρης θα με τρελάνει, είτε φταίει το nemesis.
Μετά από μια επανεκκίνηση με "σκληρό τρόπο" (αφαιρώντας το καλώδιο από τον δέκτη), το σήμα ήρθε και κλείδωσε με snr 16% και εικόνα πολύ καλή, χωρίς σπασίματα.
Τι να πω...
Αγαπητέ όπως πλέον θα κατάλαβες κι εσύ το πιάτο σου δεν είναι καλά συντονισμένο.
Δύο αναφορές μιλούν για άριστη λήψη του καναλιού κι εσύ ίσα που τα καταφέρνεις.
Το πιάτο αναφέρεται λίγα μηνύματα πιο πάνω. Πρόκειται για Τ90 (Toroidal - wave frontier)Δεν ξερω την εγκατασταση του ,αν ειναι σταθερη η' κινητη αλλα αν ειναι παρακεντρη με κεντρο Hotbird η' Astra γι αυτο δεν το πιανει.
Το πιάτο αναφέρεται λίγα μηνύματα πιο πάνω. Πρόκειται για Τ90 (Toroidal - wave frontier)
gianniko, δεν παρακολούθησες το θέμα και με κάνεις να επαναλαμβάνω:Eτσι εξηγειται και η μη ληψη του συγκεκριμενου καναλιου.Με αυτου του ειδους το πιατο χανεις και καποιες συχνοτητες.Παντως θα μπορουσε νομιζω να στρεψει λιγο το lnb του να δει τι γινεται.....
Με T90 περιοχή Καλλιθέα το κατέβασε άνετα σε μένα. 87% ισχύς σήματος και άψογη εικόνα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.