Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

Κλειδωμενο, αλλα για μια ακομα επιβεβαιωση με τ-90 απο κεντρο Αθηνων με signal quality 95%

Με οσους μιλησα απο Αγγλια μερια ,δεν χασαμε και τιποτα.
Αυτο το διαφημιστικο παιζει φουλ και αυτο μονο.'Βελτιωμενη?' εκδοση του αχαρου ITV HD.

Τι σοι κλειδωμα ειναι αυτο που εχει που δεν μου το ανοιγει η τοπικη Sky HD που εχω?? Δεν το εχει στο μπουκετο ο Sky?
Ήταν τεστ ετσι και αλλιώς....λογικά μόλις μπει επίσημα θα ανοίγει απο την κάρτα σου

στον βυρωνα παντως με τον δορυφορικο δεκτη της pioneer 5090 Η και δορυφορικη εγκατασταση wavefrontier T90 δεν μπορω να δω τιποτα.
μηπως δεν ειναι τοσο ευαισθητος ο δορυφορικος δεκτης της τηλεορασης γιατι η εγκατασταση του πιατου ειναι 3 μηνων?

Υπάρχουν 2 πιθανότητες: είτε ο δέκτης δεν είναι dvb-s2, είτε απλά βλέπεις μαύρη οθόνη επειδή κλείδωσε. Σαν κανάλι το βλέπεις;

Ήταν τεστ ετσι και αλλιώς....λογικά μόλις μπει επίσημα θα ανοίγει απο την κάρτα σου

Γιατι? Υπαρχει πλανο να μπει το ιδιο καναλι που εκπεμπει σε αυτον τον καταραμενο 2D σε ποιο ευκολη δεσμη και δεν το ξερω?

Απο την αλλη ομως, αν ειναι το ιδιο καναλι που εχω δει και στον Thor, απο οσο θυμαμαι κατι λουπες παιζει τα ιδια ντοκυμαντερ συνεχεια..

Γιατι? Υπαρχει πλανο να μπει το ιδιο καναλι που εκπεμπει σε αυτον τον καταραμενο 2D σε ποιο ευκολη δεσμη και δεν το ξερω?

Απο την αλλη ομως, αν ειναι το ιδιο καναλι που εχω δει και στον Thor, απο οσο θυμαμαι κατι λουπες παιζει τα ιδια ντοκυμαντερ συνεχεια..
Δεν ξέρω ούτε έχω διαβάσει κάτι αν θα μπει....πάντος για να κάνουν τεστ κάτι λέει αυτό.....

Στο πακετο του sky θα μπει ουτως η αλλως. ΔΕν ειναι αναγκη να σου το πει κανεις. Δες προηγουμενες κινησεις του sky οσο αφορα το fec που χρησιμοποιει.
Απο τη στιγμη που αλλαξε το fec σε 29500 (τουλαχιστο στις δοκιμες) αυτοματα περιμενε σε λιγες μερες να το δεις στο planner σου.
Θα δεις μαλιστα οτι ακομα και τωρα που μιλαμε (www.kingofsat.net) κατι παλι αλλαξαν στα video pid του καναλιου αλλα επισης οτι στον 2D εκπεμπει με fec 22500 που σημαινει οτι στην ουσια αν ειχαμε πιατο τερας θα μπορουσαμνε να το κανουμε add channel.
Ποιος ο λογος των δοκιμων δεν γνωριζουμε αλλα ενα ειναι το σιγουρο, οτι δοκιμαζουν με fec 29500 μπαινει στο πακετο αργα η γρηγορα.
Να θυμισω ακομα οτι η συχνοτητα δοκιμων ειναι η 11856V στην οποια εβγαιναν τα skypremiereHd, fxHD, familiHD, skyscreen2HD που τωρα μετακινηθηκαν σε πιο δυσκολο σε μας transponder 12012V.
Στην τελευταια συχνοτητα μετακινηθηκαν και τα 2 anytimeHD οποτε μην απορειτε αν καποιες εκπομπες των παραπανω καναλιων στο anytime πιξελιαρουν.
Νικος

Ευχαριστω για την πληροφορηση φιλε ilise. Χαιρομαι αμα οντως ισχυει κατι τετοιο αλλα αμα το προγραμμα του καναλιου ειναι οπως το θυμαμαι δεν αλλαζει και τιποτα για μενα γιατι οτι εχει βγει σε ντοκυμαντερ BBC και HD το εχω κατεβασει ηδη. Βεβαια το προγραμμα μπορει να αλλαξει μελλοντικα.

Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα βεβαια να μπουνε τα SD καναλια του BBC ωστε να δω καποιες εκπομπες που μου εχουνε λειψει..