Καταγγέλλω δημόσια τον Νίκο!!!Διότι μόλις χθές βράδυ στον messenger , έμαθα ότι πούλησε τον παλιό και έβαλε καινούργιο, δεν είπε τίποτε το κάθαρμα γκρρ....
Καλορίζικος φιλαράκι....περιμένω τηλέφωνο για τις τελικές ρυθμίσεις
Παντως θα μπορουσε να τον κρατησει ο Τασος grinning-smiley-043 )τον προβολεα και να κανει μια νεα αιθουσα στο σπιτι του με home cinema:BDGBGDB55: . Πχ στο πλησταριο...........
Λοιπον ο προβολεας κρεμαστηκε επιτυχως.
Δυστηχως την νεα φωτογραφικη μου τωρα την μαθαινω και προσπαθησα να βγαλω screenshots αλλα δεν τα καταφερα. Ειμαι ακομα στις δοκιμες.
Απο εικονα μπορω να πω οτι το μηχανημα το ηξερα μιας και το αντιστοιχο του Τασου το ειχα δει πανω απο 100 φορες και σε συγκριτικα αλλα και σε θεαση ολοκληρων ταινιων και οπως ολοι εχετε διαβασει στο παρελθον θεωρειται απο τα καλυτερα 720p μηχανακια γιαυτο και εκανα την κινηση να το αγορασω αυτην την περιοδο που το θεωρησα τιμιοτατη και συμφερουσα αγορα.
Κλειδωσε μια χαρα με το Oppo DV971 και με το HTPC χωρις κανενα προβλημα.
Αναμενετε για screenshots μολις καταλαβω τι ρυθμισεις να βαλω στην μηχανη.
Καλά ρε Τάσο είχες κα δεύτερο εκτός απ τον δικό μου?
Νίκο καλορίζικός φίλε έκανες πολύ καλή αγορά όχι σαν εμένα.
Το μηχανάκι παίζει απίστευτά κι εγώ άργησα να το καταλάβω μέχρι πριν καμιά βδομάδα που έστησα όλο το set TheaterTek , Reclok κλπ. Ποιος 1080p και πράσιν' άλογα. Το μηχανάκι ζωγραφίζει.
Η θέλεις πολύ δουλειά ακόμα για να μάθεις να βγάζεις καλές φωτό, η θέλει πολύ δουλειά ο προβολέας σου , η θέλει πέταμα το monitor μου.
Πλάκα κάνω βεβαίως . Μπράβο και πάλι Νίκο.
Νίκο.καλοθέατος.
Σε σύγκριση με τα screenshots του 8700 που είχες βάλει στο thread πώλησής του,τούτα εδώ μάλλον "κοκκινίζουν" περισσότερο.
Εκτός αν ο 8700 έδειχνε περισσότερο ουδέτερο χρωματικά το ανθρώπινο δέρμα και αυτά εδώ είναι τα σωστά χρωματικά.