Επιτελους ...Benq 8720

Κοίτα, έφτασα στα όρια διαζυγίου για τα 900 ευρά του 700άρη... φαντάζεσαι τι έχει να γίνει για τον 8720;:violent-smiley-030::slapface: :flipout:

Μάλλον τίποτα. Όλα εξαρτώνται από το πως θα το παρουσιάσεις στο έτερον ήμισυ:argue: .

Το μυστικό είναι να την κάνεις να σου πει ότι ο παλιός σου δεν παίζει καθόλου καλά σε σχέση με τον καινούριο που της πήγες σπίτι,αγορασμένο για τον κουμπάρο σου σε καταπληκτική τιμή.

Τι 1:1 pixel mapping λέτε όλοι, εγώ βλέπω 1:1 benq 8720 - jvc dila mapping, δηλαδή για κάθε μέλος του κλαμπ που αγοράζει τον ντίλα, ένα άλλο αγοράζει τον 8720!
Τελευταίο "pixel" στο mapping αυτό ήμουν εγώ χτες βράδυ, καθώς αποτελώ τον ευτυχή νέο κάτοχο του 8720 του Τάκη Σωτηρόπουλου. Και μόνο που γράφω τέτοια ώρα καταλάβατε τι ώρα λέω να πάω για ύπνο.
Να ευχαριστήσω θερμά τον Τάκη για την έξοχη φιλοξενία του και την προθυμία του να μου δείξει τα πάντα και να μου λύσει όλες τις απορίες. Αυτό όμως που δεν
μπορώ να του συγχωρήσω είναι ότι με το που πήγα από εκεί μου πέταξε με το καλημέρα blu-ray τον Τζέμις Μποντ και με έβαλε στην πρίζα για να δώσω άλλα τόσα για htpc:mad: !!!
A και μιλάμε το μηχάνημα χρωματικά πετάει... "out of the box". Ε, αφού έχει ρυθμιστεί από τον εξπέρ...
Να ευχαριστήσω και πάλι τον Τάκη και να του ευχηθώ καλορίζικο το νέο του μηχανάκι!

Αντώνη μεγειές και καλορίζικος ο 8720. -bye-
Νομίζω είναι καλύτερα ν' ανοίξειςε ένα θέμα δικό σου και να μας πεις αναλυτικές εντυπώσεις.

Απάντηση: Re: Επιτελους ...Benq 8720

Τι 1:1 pixel mapping λέτε όλοι, εγώ βλέπω 1:1 benq 8720 - jvc dila mapping, δηλαδή για κάθε μέλος του κλαμπ που αγοράζει τον ντίλα, ένα άλλο αγοράζει τον 8720!
Τελευταίο "pixel" στο mapping αυτό ήμουν εγώ χτες βράδυ, καθώς αποτελώ τον ευτυχή νέο κάτοχο του 8720 του Τάκη Σωτηρόπουλου. Και μόνο που γράφω τέτοια ώρα καταλάβατε τι ώρα λέω να πάω για ύπνο.
Να ευχαριστήσω θερμά τον Τάκη για την έξοχη φιλοξενία του και την προθυμία του να μου δείξει τα πάντα και να μου λύσει όλες τις απορίες. Αυτό όμως που δεν
μπορώ να του συγχωρήσω είναι ότι με το που πήγα από εκεί μου πέταξε με το καλημέρα blu-ray τον Τζέμις Μποντ και με έβαλε στην πρίζα για να δώσω άλλα τόσα για htpc:mad: !!!
A και μιλάμε το μηχάνημα χρωματικά πετάει... "out of the box". Ε, αφού έχει ρυθμιστεί από τον εξπέρ...
Να ευχαριστήσω και πάλι τον Τάκη και να του ευχηθώ καλορίζικο το νέο του μηχανάκι!

Αντωνη εγω ευχαριστω!
Καταρχην χαρηκα πολυ που σε γνωρισα και απο κοντα.
Χαρηκα ακομα ομως περισσοτερο που ο καλυτερος προβολεας που ειχα ποτε, παει σε χερια ανθρωπου που θα εκτιμησει τις αρετες του και που προερχεται απο την παρεα του Avclub! Θα μου καθοταν καπως περιεργα να τον αγοραζε καποιος ασχετος, πως να το κανουμε!
Να με συγχωρεις για τα BluRay και τα Hd-dvd που εβαλα χθες, αλλα ηθελα να σου δωσω μια γευση του τι εικονα μπορει πραγματικα να δωσει ο 8720 αν τροφοδοτηθει σωστα
icon10.gif
.. Κατι που ειναι μαλλον ευκολο για οσους συχναζουν εδω μεσα!
Ενιγουει, καλοριζικος και καλες θεασεις στον dedicated χωρο σου! ;)

…να κάτι σαν το ex-wife’s club ;) Αντώνη, Καλές Θεάσεις o 8720 είναι ένα από τα κορυφαία 720p μηχανήματα που μπορείς να αγοράσεις… Τάκη, Καλή Αναμονή ;) -bye-

ο D-I(r)LA(DA) D-I(r)LA(dada).......:guitarist: :guitarist: :guitarist:
και που να βγει ο HD2.....:slapface: :slapface: :slapface:
-bye-

Αντώνη καλορίζικος.
Αφού πήγες που πήγες για ψώνια,δεν του έπαιρνες και το HTPC να τελειώνεις...
Αυτός είναι τρελλός,θα καθόταν να φτιάξει άλλο από την αρχή.
Μισές δουλειές!!!

Re: Απάντηση: Επιτελους ...Benq 8720

Άντε γινόμαστε όλο και περισσότεροι .

Mπα,ισάριθμοι μένουμε,απλά από ένα μέλος πάνε σε άλλο! Σα να βάζεις τα λεφτά σου από τη μια τσέπη στην άλλη ένα πράγμα!