Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

17/9 δεχτηκα τηλ. απο νοβα και με ενημερωσαν για "προσφορα":
πληρωνωντας τον υπολοιπο σεμπτεβρη εχω δωρεαν ολοκληρο τον οκτωβριο.το ιδιο ειχε γινει και περυσι στο ιδιο σχεδον χρονικο διαστημα.
φυσικα δεκτηκα αφου δεν υπηρχε καμια δεσμευση.
μηπως σας λεει κατι αυτο?

Απάντηση: Re: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

17/9 δεχτηκα τηλ. απο νοβα και με ενημερωσαν για "προσφορα":
πληρωνωντας τον υπολοιπο σεμπτεβρη εχω δωρεαν ολοκληρο τον οκτωβριο.το ιδιο ειχε γινει και περυσι στο ιδιο σχεδον χρονικο διαστημα.
φυσικα δεκτηκα αφου δεν υπηρχε καμια δεσμευση.
μηπως σας λεει κατι αυτο?

Σε πιασανε λιγο κοτσο μηπως??? :worshippy:

Παντως προσωπικα θεωρω και τα 30ευρο που εχει το value pack κοροϊδια. Τι προσφερει δηλαδη και θελουν 30??? Ομως στηριζονται στην αναγκη κατοικων κυριως της επαρχιας οπου το σημα δεν ειναι καλο, ωστε να τα κονομουν απο εκει! Μετα καθυστερει και η επιγεια ψηφιακη, προφανως δεν αποκλειεται να εχει βαλει και η ακατανομαστη το χερακι της για αυτο!!!

Δεν φταινε αυτοι εμεις τα κοροιδα φταιμε που παμε και τα σκαμε για την πανακριβη συνδρομη τους και την αθλια τηλεοπτικη ποιοτητα που μας προσφερουν!

Μου αρεσει που μας ειρωνευονται κιολας οτι τα ζητησατε και σας τα προσφερουμε!

Ναι ρε αστροπελεκια αυτο ζητησαμε να μας κανετε εκπτωση 8 ευρω κοβοντας μας καποια καναλια!

Re: Απάντηση: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

Ομως στηριζονται στην αναγκη κατοικων κυριως της επαρχιας οπου το σημα δεν ειναι καλο, ωστε να τα κονομουν απο εκει!
Εγώ Γαλάτσι μένω και δεν έχω καλό σήμα. Εδώ ούτε το Media Markt δεν πιάνει καλό σήμα, θα έπιανα εγώ. Για αυτό τώρα με τις LCD λέω να πάρω NOVA μπας και δω τηλεόραση σαν άνθρωπος. :p

και την αθλια τηλεοπτικη ποιοτητα που μας προσφερουν!
Ελπίζω να γίνει κάτι για αυτό. :(

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

γιατι ρε Πανο-εαν το λες σοβαρα?
πληρωσα 18 ευρο και βλεπω 40 μερες nova σε καλη περιοδο...

Αααααα....νομιζα οτι σου κανανε δωρο 1 μηνα αλλα για ετησια συνδρομη!!! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

Εγώ Γαλάτσι μένω και δεν έχω καλό σήμα. Εδώ ούτε το Media Markt δεν πιάνει καλό σήμα, θα έπιανα εγώ. Για αυτό τώρα με τις LCD λέω να πάρω NOVA μπας και δω τηλεόραση σαν άνθρωπος. :p
(

Μα αυτη ακριβως ειναι η κοροϊδια Μανο. Οτι θα αναγκαστεις να πληρωσεις αυτα τα 30ευρο απλα για να βλεπεις τα υποτιθεμενα ελευθερα καναλια!!! :twoguns:

Σε αντιθεση με το εξωτερικο οπου μπορεις να επιλεξεις με τα ιδια λεφτα καποιο πακετο και να βλεπεις πολυ καλυτερα καναλια και φυσικα με ανωτερη ποιοτητα εικονας!

Αλλα ειπαμε...αφου δεν αντιδρουν οι καταναλωτες...καλα κανουν κι αυτοι!!! :furious3:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

Μα αυτη ακριβως ειναι η κοροϊδια Μανο. Οτι θα αναγκαστεις να πληρωσεις αυτα τα 30ευρο απλα για να βλεπεις τα υποτιθεμενα ελευθερα καναλια!!! :twoguns:

Σε αντιθεση με το εξωτερικο οπου μπορεις να επιλεξεις με τα ιδια λεφτα καποιο πακετο και να βλεπεις πολυ καλυτερα καναλια και φυσικα με ανωτερη ποιοτητα εικονας!

Αλλα ειπαμε...αφου δεν αντιδρουν οι καταναλωτες...καλα κανουν κι αυτοι!!! :furious3:

αντε ντε..:slapface:
ας φωναξουμε τουλαχιστον μεσω του AVCLUB...:argue:
υπαρχει καποιος τροπος να τους ταρακουνησουμε λιγο?:furious3:
εγω ετσι κι αλλιως τελος οκτωβριου ΔΕΝ τους πληρωνω οποτε κοβεται αυτοματα.
ας κανουμε ολοι το ιδιο...:firstprize:
(λεω εγω τωρα)

Μα και στην Αγγλία το value pack τόσο κάνει. Οπότε μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Τα 30 καλά είναι για αυτό που προσφέρει η NOVA στην Ελλάδα.
Και στην τελική, όποιος δεν θέλει να δίνει 30 ευρώ, μπορεί να πάει στην ON Telecoms και να δίνει 35 ευρώ για internet, τηλέφωνο και τα Ελληνικά κανάλια και όχι μόνο. Παρόλα αυτά, η δορυφορική TV είναι καλύτερη απ' την IPTV. ;)

ΥΓ: Και στην Αγγλία, οι Άγγλοι φωνάζουν για τις τιμές. Και εμείς εδώ, φωνάζουμε για τις δικές μας τιμές... αλλά τι να κάνουμε... δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.
ΥΓ2: Το κύριο μειονέκτημα της NOVA κατά την άποψή μου, είναι η κακή ποιότητα εικόνας σε σχέση με άλλα κανάλια του εξωτερικού. Ελπίζω να την φτιάξουν.

Μα και στην Αγγλία το value pack τόσο κάνει. Οπότε μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Τα 30 καλά είναι για αυτό που προσφέρει η NOVA στην Ελλάδα.
Και στην τελική, όποιος δεν θέλει να δίνει 30 ευρώ, μπορεί να πάει στην ON Telecoms και να δίνει 35 ευρώ για internet, τηλέφωνο και τα Ελληνικά κανάλια και όχι μόνο. Παρόλα αυτά, η δορυφορική TV είναι καλύτερη απ' την IPTV. ;)

ΥΓ: Και στην Αγγλία, οι Άγγλοι φωνάζουν για τις τιμές. Και εμείς εδώ, φωνάζουμε για τις δικές μας τιμές... αλλά τι να κάνουμε... δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.
ΥΓ2: Το κύριο μειονέκτημα της NOVA κατά την άποψή μου, είναι η κακή ποιότητα εικόνας σε σχέση με άλλα κανάλια του εξωτερικού. Ελπίζω να την φτιάξουν.

στην Αγγλια ο βασικος μισθος ειναι διπλασιος απο της Ελλαδας....:worshippy:

Δεν πιστευω να συγκρινεις αυτο το πακετο με αυτο της Nova!!!!!????

Γιατι θα το ακουσουμε κι αυτο!!!

Και ας μην ξαναναφερουμε το μεσο μισθο ενος Αγγλου με το μεσο μισθο ενος Ελληνα!!!!!

Και δινει και δωρο τον αποκωδικοποιητη!!!

Αυτό δεν είναι επιχείρημα. Εκτός αν νομίζεις ότι στις αφρικάνικες χώρες πρέπει να τους δίνουν δορυφορική TV με 1 ευρώ. :p

MANOS said:
Τα 30 καλά είναι για αυτό που προσφέρει η NOVA στην Ελλάδα.

Απάντηση: Re: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

Τι σχεση εχει η Αγγλια και οι μισθοι που παιρνουν σε σχεση με τους δικους μας βρε φιλε;

Αλλα ακομα και ιδιοι να ηταν τι σχεση εχει η ποιοτητα της εικονας που εχουν οι Αγγλοι σε σχεση με τη δικια μας!!!

Καταλαβαινεις τι λες τοση ωρα;

Οτι για τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ καναλια θα εισαι αναγκασμενος να πληρωνεις 30 το μηνα για να μπορεις να τα παρακολουθεις αξιοπρεπως και εισαι και ευχαριστημενος κιολας!!!