Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

Απάντηση: Re: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

επειδη θα σταλει επιστολη στην Νοβα αν θελετε και δεν εχετε λαβει μερος στην ψηφοφορια-Δημοσκοπηση μας τοτε δειτε αυτο

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14075

Φιλε μου εδω και πολλα χρονια φωναζαμε για τα υποπακετα,για την απαραδεκτη ποιοτητα και μας γραφανε στα παλια τους τα παπουτσια!

Σημερα ειδαμε ολοι την απιστευτη κοροιδια με την γελοια ανακοινωση!

Η λυση πιστευω ειναι ολοι οι υπαρχοντες συνδρομητες της ή εστω ενα μεγαλο μερος τους να διακοψουν τις συνδρομες τους αμεσα!

Μονο ετσι θα ιδρωσει το αυτακι τους...

Απαντήθηκε στο προηγούμενο post. :)

Αμα θεωρεις σοβαρη απαντηση οτι ειναι μια χαρα στην Ελλαδα να πληρωνεις 30 ευρω για τα ελευθερα ελληνικα καναλια τοτε πασο.

Μετα αναρρωτιομαστε γιατι μας γδυνει ετσι απροκαλυπτα η Νova και η καθε Nova.

ουτε την αγορα της Ελλαδος με την Αγγλια Πανο μου...που να δεις Αμερικανικες που ειναι ολα Χαι Ντεφινισια εκει.....

Αφού είναι ελεύθερα τα κανάλια και η Nova δεν σου προσφέρει τίποτα, πολύ απλά μην αγοράσεις NOVA. ;)

ΥΓ: Αυτό μου θυμίζει την γκρίνια με τις DSL. :p

Ασε, τα εχω δει Λαρρυ, απλα ειπα να δωσω παραδειγμα απο καπου εδω κοντα...
Εκει που λες ειναι σε αλλη φαση σε πολλα πραγματα!!!

Αφού είναι ελεύθερα τα κανάλια και η Nova δεν σου προσφέρει τίποτα, πολύ απλά μην αγοράσεις NOVA. ;)

ΥΓ: Αυτό μου θυμίζει την γκρίνια με τις DSL. :p

Ωραιος...ξερεις αν δεν υπηρχαν οι γκρινιαρηδες οι εταιριουλες θα κανανε οτι γουσταρανε.

Για την DSL για παραδειγμα μιας και την αναφερεις αμα λειτουργουσαμε ολοι με τη δικια σου λογικη ακομα θα πληρωναμε 60 ευρω για συνδεση 384.

Αλλα ευτυχως υπαρχουν και οι γκρινιαρηδες!

Φαντάσου τώρα ο κάθε πολίτης να σύγκρινε τις υπηρεσίες της χώρας του, με τις υπηρεσίες των άλλων χωρών και το μισθό που παίρνει σε σχέση μ' αυτών των άλλων χωρών. Τότε η NOVA θα έπρεπε να μας πληρώνει και από πάνω. :lol:

Δλδ με άλλα λίγα μου λες ότι και να γίνει θα πρέπει να γκρινιάζουμε ώστε να μας προσφέρουν οι εταιρίες συνέχεια καλύτερες υπηρεσίες... είναι μια άποψη και αυτή. :p

Last edited:
Αυτό δεν είναι επιχείρημα. Εκτός αν νομίζεις ότι στις αφρικάνικες χώρες πρέπει να τους δίνουν δορυφορική TV με 1 ευρώ. :p

Να το αφήσω στα 5 (και με τη προσφορά 1.95 ), καλά είναι; :ADFADF1:

http://www.dolce.ro/ro/pachete_si_tarife/variety.html

tabel_variety_ro.jpg

ΥΓ. Υπόψη το dolce ανήκει στον OTE (ή τουλάχιστον έχει μεγάλο ποσοστό μέσα)!

Φαντάσου τώρα ο κάθε πολίτης να σύγκρινε τις υπηρεσίες της χώρας του, με τις υπηρεσίες των άλλων χωρών και το μισθό που παίρνει σε σχέση μ' αυτών των άλλων χωρών. Τότε η NOVA θα έπρεπε να μας πληρώνει και από πάνω. :lol:

Σαν να ξεκινας τωρα σιγα σιγα να περνεις μπρος!!! :antlers: :grinning-smiley-043

Να το αφήσω στα 5? (και με τη προσφορά 1.95?), καλά είναι; :ADFADF1:

http://www.dolce.ro/ro/pachete_si_tarife/variety.html

tabel_variety_ro.jpg

ΥΓ. Υπόψη το dolce ανήκει στον OTE (ή τουλάχιστον έχει μεγάλο ποσοστό μέσα)!

Πες τα βρε Σωτηρη!!! :SFGSFGSF:

:lol: Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε. Εγώ μπορώ να σου δείξω και FTA. Δλδ τσάμπα κανάλια. Επαναλαμβάνω, αυτά δεν είναι επιχειρήματα. ;)

Ενω τα δικα σου ειναι επιχειρηματα!

Φιλε ειλικρινα χωρις να θελω να σε προσβαλω η ΝΟVA εχει επενδυσει σε ατομα σαν και σενα που δεχονται αδιαμαρτυρητα οτι τους σερβιρει.

Συνεχισε ετσι...

:lol: Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε. Εγώ μπορώ να σου δείξω και FTA. Δλδ τσάμπα κανάλια. Επαναλαμβάνω, αυτά δεν είναι επιχειρήματα. ;)

ρε συ Μανο κατσε γιατι θα μας τρελλανεις....
ασε την ποιοτητα εικονας και παρτο σαν "μπουκετο" που θεωρητικα τουλάχιστον ειναι καλο.
περιμενει η νοβα να μαζεψει συνδρομητες οταν η χαμηλοτερη χρεωση της ειναι ακριβοτερη απο ενα μεροκαματο-του μεσου μισθου της χωρας?
εκτος και εαν δεν την ενδιαφερει και καλυπτεται απο τους υπολοιπους..

Προφανώς και δεν καταλαβαίνουμε τα επιχειρήματα που λένε ότι τα τιμολόγια της nova (με τα νέα υποπακέτα - μπούρδες, ή χωρίς αυτά) είναι ok, σε σχέση με το τι κανάλια προσφέρουν, τον αριθμό τους, και τη ποιότητα τους (της εικόνας κυρίως, γιατί η ποιότητα των εκπομπών είναι υποκειμενικό θέμα).

ΥΓ. Γιατί η nova δεν αλλάζει δορυφόρο να πάει σε ένα αρκετά φθηνότερο από τους premium hotbird (πχ hellas sat, αλλά και τόσους άλλους), ώστε μεγάλο μέρος των εξόδων της να μειωθεί και να έχει περισσότερα περιθώρια στα υποπακέτα της;

Last edited:
Αγαπητοι μου φιλοι μετα την παρουσιαση των υποπακετων :rifle:(ο Θεος να τα κανει) εγω προσωπικα φευγω τελος του μηνα και μενω αγκαλια με το Sky Digital. Θεωρω οτι η συγκεκριμενη παρουσιαση ειναι η μεγαλυτερη απατη ολων των εποχων.
Να χαιρονται τα πακετα τους.
Τωρα που το σκεφτομαι λεω να παραγγειλω ενα πακετο κοτοπουλακι γιατι πεινασα!
Νικος-bye-

Στην Ιαπωνία προσφέρουν MBps με το τσουβάλι και παίρνουν και παραπάνω μισθό. Με βάση το δικό σου σκεπτικό, θα έπρεπε να πληρώνουμε γύρω στα 1-2 ευρώ το internet που μας προσφέρουν τώρα εταιρίες όπως η Forthnet και η HOL. Σοβαρά δλδ θεωρείς λογικό στην Ελλάδα αυτή την στιγμή ή έστω μέσα στον χρόνο να πάει η τιμή της 24άρας γραμμής σε 1-2 ευρώ. Γιατί αυτό ζητάς απ' την NOVA με τα λεγόμενά σου.

Εγώ διαμαρτύρομαι όταν πρέπει. Δεν μπορεί η εταιρία να κάνει μια μείωση, έστω και με μείωση των υπηρεσιών και εγώ να συνεχίζω να φωνάζω. Πόσο μάλλον όταν ρίχνει την τιμή στα μισά λεφτά. Τώρα πρέπει να φωνάζουμε για την ποιότητα. Με την δική σου λογική πρέπει να φωνάζουμε συνέχεια και για όλα.

Τι σχέση έχει το μεροκάματο με την NOVA??? Δλδ τι να πούμε για τον ΟΤΕ τότε που προσφέρει μια αναγκαία υπηρεσία??? Η NOVA προσφέρει μια υπηρεσία "πολυτελείας". ;)

Προσφορά - Ζήτηση. Αυτό συμβαίνει. ;)

Διάβασες τι προσφέρει η dolce (του ΟΤΕ και της romtelecom) στη Ρουμανία (που τυχαίνει μέλος της ΕΕ κι όχι αφρικανική χώρα) και σε τι τιμή; Ή έκανες ότι δεν το είδες; Εκεί γιατί υπάρχει (προφανέστατα) αυτή η σύνδεση με τους τοπικούς μισθούς;

χαλαρωστε λιγο ρε σεις μην απευθυνεστε επι προσωπικου ολοι απο την ιδια πλευρα ειμαστε και η ΝΟΒΑ απ την αλλη!!!!!!!!

Τις τιμές της Dolce τις ήξερα και από πριν. Αλλά είναι κάπως άσχετο μ' αυτό που έγραψα εγώ. Γιατί η λέξη κλειδί δεν ήταν το 1 ευρώ ή οι αφρικάνικες χώρες, αλλά το "πρέπει". ;) Γιατί όπως είπα πιο πριν, υπάρχουν και τα FTA. ;)
Εκτός αυτού, δεν γίνετε να συγκρίνετε τιμές και υπηρεσίες μεταξύ χωρών και βάσει αυτών των συγκρίσεων να ζητάτε διαφορετική τιμολογιακή πολιτική. Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να παίρναμε σχεδόν όλες τις υπηρεσίας που μας προσφέρουν σχεδόν τσάμπα. :p

Στην Ιαπωνία προσφέρουν MBps με το τσουβάλι και παίρνουν και παραπάνω μισθό. Με βάση το δικό σου σκεπτικό, θα έπρεπε να πληρώνουμε γύρω στα 1-2 ευρώ το internet που μας προσφέρουν τώρα εταιρίες όπως η Forthnet και η HOL. Σοβαρά δλδ θεωρείς λογικό στην Ελλάδα αυτή την στιγμή ή έστω μέσα στον χρόνο να πάει η τιμή της 24άρας γραμμής σε 1-2 ευρώ. Γιατί αυτό ζητάς απ' την NOVA με τα λεγόμενά σου.

Εγώ διαμαρτύρομαι όταν πρέπει. Δεν μπορεί η εταιρία να κάνει μια μείωση, έστω και με μείωση των υπηρεσιών και εγώ να συνεχίζω να φωνάζω. Πόσο μάλλον όταν ρίχνει την τιμή στα μισά λεφτά. Τώρα πρέπει να φωνάζουμε για την ποιότητα. Με την δική σου λογική πρέπει να φωνάζουμε συνέχεια και για όλα.

Τι σχέση έχει το μεροκάματο με την NOVA??? Δλδ τι να πούμε για τον ΟΤΕ τότε που προσφέρει μια αναγκαία υπηρεσία??? Η NOVA προσφέρει μια υπηρεσία "πολυτελείας". ;)

Προσφορά - Ζήτηση. Αυτό συμβαίνει. ;)

ολες οι οι υπηρεσιες-πολυτελεις ή μη-συμβαδιζουν με τα προτυπα της χωρας που αναφερονται.
εαν οχι κλεινουν-αργα ή γρηγορα-το μαγαζι και φευγουν...
αφου λοιπον θεωρηται πολυτελεια να βλεπει ο μεσος ελληνας το ελληνικο πρωταθλημα ή το champions/league τοτε μαλλον τα θελει ο κ@λ@ς μας..