Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

Καλά είδες τι έχει το βασικό υποπακέτο της nova πρώτα απ' όλα στα 29 ; 15 κλειστά κανάλια είναι όλα κι όλα (άντε 19 αν βάλεις και τα interactive του mad). Όλα τα άλλα τα βλέπει κάποιος ελεύθερα είτε στο δορυφόρο, είτε επίγεια. Εκτός κι αν απευθύνεται κυρίως σε κατοίκους του εξωτερικού ή σε περιοχές που έχουν πρόβλημα με τα επίγεια...

ή σε περιοχές που έχουν πρόβλημα με τα επίγεια...
Δλδ παντού. :p

Τρώω το χρόνο μου άδικα. Μ' αυτά που λέτε καταρρίπτετε θεωρίες χρόνων.
Όπως είπα και πιο πάνω Προσφορά - Ζήτηση.
Εσείς θέλετε να φτιάξετε μια νέα θεωρία. Προσφορά χώρας με βάση την προσφορά - ζήτηση άλλης χώρας!!! Νέα θεωρία. :p

Μαλλον εμεις τρωμε αδικα το χρονο μας που προσπαθουμε να σε κανουμε να καταλαβεις...αντε πηγαινε να τους πληρωσεις και μην ξεχασεις να πεις και ευχαριστω.

Δλδ παντού. :p

Τρώω το χρόνο μου άδικα. Μ' αυτά που λέτε καταρρίπτετε θεωρίες χρόνων.
Όπως είπα και πιο πάνω Προσφορά - Ζήτηση.
Εσείς θέλετε να φτιάξετε μια νέα θεωρία. Προσφορά χώρας με βάση την προσφορά - ζήτηση άλλης χώρας!!! Νέα θεωρία. :p

Οκ! Εγώ προτείνω να πάει στα 100 το πακέτο, για να είσαι ευχαριστημένος και εσύ και η θεωρία της προσφοράς/ζήτησης.

Εγώ πάντως είπα τα επιχειρήματά μου. Και με βάση την λογική και με βάση την οικονομική επιστήμη. Τώρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. ;)

Φιλικά,
Μάνος

ΥΓ:
Εγώ προτείνω να πάει στα 100 το πακέτο, για να είσαι ευχαριστημένος και εσύ και η θεωρία της προσφοράς/ζήτησης.
Αν πίστευαν ότι θα είχε κέρδος θα το έκαναν. Αλλά κάτι μου λέει ότι θα κλείσει το κατάστημα αν το κάνουν. :p Προσφορά - Ζήτηση βλέπεις. ;)

Βέβαια παρόμοια επιχειρήματα προβάλλουν όλοι όσοι θέλουν να δικαιολογήσουν γενικότερα τις ακριβές τιμές στα πάντα (σχεδόν) στην Ελλάδα. Ακόμα κι όταν αυτές είναι μεγαλύτερες από άλλες χώρες της ΕΕ με μεγαλύτερους μισθούς, ή αφορούν προϊόντα που παράγονται εδώ, αλλά πωλούνται ακριβότερα εδώ παρά έξω! Είμαι περίεργος σε ποια οικονομική θεωρία μπαίνουν αυτά (του απατεωνισμού μάλλον!!).

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Εκει στην καντζα χρειαστηκαν αρκετο καιρο για να παρουσιασουν την π@π@ρι@ του αιωνα καλα κανενας δεν τους ρωτησε πως ειναι δυνατον 1 μηνα πριν στην κυπρο να βγαζουν υποπακετα σε λογικες τιμες και στην ελλαδα τα ιδια πακετα να κοστιζουν 15 ευρω παραπανω.

Ελα μουυυυυυυ στην θεση σου μου αρεσει που επι ενα μηνα χαλαμε τα πληκτρα μας για το ποσο καλη κινηση ειναι αυτη της Nova για τα υποπακετα κλπ.\

Δεν πειραζει ας ειναι καλα τα αλλα κολπα.......:antlers::antlers::antlers:

Βουρ για συνδρομες σε SKY digital και Premiere εκει τουλαχιστον τους πελατες τους εχουν σε αλλη υποληψη!.ΤΕΛΟΣ

Last edited:
Δηλαδη Μανο, ολοι οι υπολοιποι που εχουμε αντιθετη αποψη τι ειμαστε??? Ανθρωποι χωρις λογικη και αγραμματοι???? Εαν εισαι ικανοποιημενος με τα πακετα της Ν**α, με γεια σου και χαρα σου. Θα μας επιτρεψεις ομως να εχουμε εντελως αντιθετη αποψη και να μην συμφωνουμε με τα επιχειρηματα σου, στα οποια μαλλον μονος σου συμφωνεις (τουλαχιστον δεν ειδα καποιον να λεει οτι τα λες σωστα...).
Οσο για την αγορα και την οικονομια, ξεχνας μια βασικη διαφορα! Δεν μιλαμε για αγορα με πολλους παροχους στην Ελλαδα, αλλα για μονοπωλιο απο την πλευρα της συγκεκριμενης εταιριας!!! Αυτοι που εχουν τα μονοπωλια προσπαθουν παντα να εκμεταλλευτουν. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαστε κατσικια στο σακι και θα συμφωνουμε με τις ενεργειες που κανει η καθε εταιρια μονοπωλιου.
-bye-

O Skysound ...σηκώνει την μπάνκα!
Ο σχολιασμός ...ελεύθερος, εγω τα έγραψα ακριβώς κάτω απο τον skysound και παρόλο που τα ειχαν πάρει το μάτι μου αυτά τα νούμερα (εγραψα και που) δεν ήθελα να τα θεωρήσω τελικά....

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως κάποιος θα πει ωραία θα γλιτώσω 7 ευρώ το μήνα, ας κόψω αθλητικά ή ταινίες. Δεν έχει νόημα καθόλου. Το πακέτο των 30 είναι αποκλειστικά για αυτούς που πιάνουνε μόνο NOVA και το ξέρουμε. Δεν πειράζει απλά θα συνεχιστεί το card sharing και οι άλλοι τρόποι. Κρίμα και ελπίζαμε να βάλουν μυαλό.

Last edited by a moderator:
Έχεις κάθε δικαίωμα να μην συμφωνείς με την τιμή της NOVA. Όμως άλλο να μην συμφωνείς και άλλο να λες ότι η NOVA μας δουλεύει, η NOVA μας κλέβει, όποιος πάρει NOVA είναι κορόιδο, στο εξωτερικό δίνουν φτηνότερα και καλύτερα πακέτα και εμείς πρέπει να συμβαδίζουμε με το τι γίνετε στο εξωτερικό κτλ. Αυτό είναι ανήκουστο. Γιατί πρέπει να έχουμε ανάλογες τιμές με έξω??? Με πια λογική να συμβεί αυτό??? Δεν σου αρέσει η τιμή??? Μην το πάρεις. Τι κάθεσαι και γκρινιάζεις 10 ώρες για το πόσο χάλια είναι η τιμολογιακή πολιτική της NOVA. Δεν μιλάμε για νερό, δεν μιλάμε για ρεύμα, δεν μιλάμε για τηλέφωνο, δεν μιλάμε για μια υπηρεσία που δεν μπορείς να ζήσεις δίχως αυτήν. Όπως είπα και πιο πάνω, όλα είναι προσφορά και ζήτηση. Αυτό μας έλειπε δλδ να αρέσει η τιμή σε όλους. :p

Το πακέτο των 30 είναι αποκλειστικά για αυτούς που πιάνουνε μόνο NOVA και το ξέρουμε.
????

Edit:
Βουρ για συνδρομες σε SKY digital και Premiere εκει τουλαχιστον τους πελατες τους εχουν σε αλλη υποληψη!.ΤΕΛΟΣ
Εγώ βασικά θέλω και NOVA και SKY Digital. :p

Last edited:
Απάντηση: Re: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

χαλαρωστε λιγο ρε σεις μην απευθυνεστε επι προσωπικου ολοι απο την ιδια πλευρα ειμαστε και η ΝΟΒΑ απ την αλλη!!!!!!!!
Ε όχι και όλοι!;)

Μανο, οταν θα πας στα επομενα κεφαλαια (γιατι εχεις κολλησει στο κεφαλαιο ΠΡΟΣΦΟΡΑ Κ ΖΗΤΗΣΗ) που μιλανε για Ποιοτητα Προϊοντων και Focus to Customer, τοτε μπορει να κανουμε κουβεντα. Μεχρι τοτε...δεεεεεεν....:grinning-smiley-043

Αγαπητέ Μάνο, δεν καταλαβαίνω γιατί λες ότι η Νόβα έχει μια πολύ καλή πολιτική τιμολόγησης...από τα πακέτα που προσφέρει είναι χρήσιμα μόνο τα cine/sport, γιατί το value είναι μόνο για όσους δεν πιάνουν τα ελληνικά κανάλια. Με την ανοχή του κράτους, στην ουσία πωλούν τα ελληνικά κανάλια σε περιοχές που δεν πιάνουν προς 30 ευρώ τον μήνα...
Από εκεί κ πέρα, τα άλλα είναι στα 50 ευρώ ενώ το φούλ στα 57. Σιγά τα ωά... Το πόσο των 50 ευρώ είναι υπέρογκο για αυτά που προσφέρει... λίγα κανάλια, κακή ποιότητα, κακό ήχο, κ πάνω από όλα υψηλή τιμή...
Τα καταφέρνει όμως γιατί είναι μονοπώλιο!
Για τον μέσο Έλληνα τα 50 ευρώ είναι πολλά, αναλογικά με τον μισθό του.
Τα 57 ακόμα περισσότερα.
Συν βέβαια τα 99 του δέκτη μόνο.
Συν χ ποσό για το πιάτο που χρεώνεται τώρα πια !
Μιλάμε δλδ για ετήσια έξοδα 600 ευρώ + 99 + χ τον 1ο χρόνο = 750 περίπου + εγκατάσταση.
Τον επόμενο χρόνο είμαστε στα 600 ευρώ τουλάχιστον.
Φυσικά αν πληρώνουμε 57 τον μήνα, τα 600 γίνονται 684 τον χρόνο!
600 λοιπόν αξίζουν για την Νόβα, αυτή την Νόβα ?????
Δεν νομίζω !

Τα ίδια χρήματα πληρώνουν στην Αγγλία, μην πω λιγότερα, για HD σήμα κ όταν οι μισθοί τους είναι βασικός δικός μας * 3 φορές το λιγότερο...συν ότι τα δικά τους κανάλια τα πιάνουν σε όλη την χώρα κ δεν τα αναμεταδίδουν δορυφορικά...

Οπότε τι να λέμε τώρα...είναι πανάκριβη η συνδρομή.-bye-

ΥΓ. Γιατί η nova δεν αλλάζει δορυφόρο να πάει σε ένα αρκετά φθηνότερο από τους premium hotbird (πχ hellas sat, αλλά και τόσους άλλους), ώστε μεγάλο μέρος των εξόδων της να μειωθεί και να έχει περισσότερα περιθώρια στα υποπακέτα της;

Συνήθως το λένε M.I.Z.A. το σύστημα για αυτό.

Λοιπόν για να καταλάβουν όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν.
Η NOVA όπως κάθε εταιρεία θέλει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της σιγά σιγά ώστε να έχει λόγους για οποιοεσδήποτε τυχόν μελλοντικές αυξήσεις.

Αυτό σημαίνει πως σιγά σιγά ανεβάζουμε τις τιμές ώστε και να έχουμε αυξημένες πωλήσεις (περισσότερα κέρδη) με τους λιγότερους παραπονεμένους πελάτες. Όποιος δεν έχει βάλει ποτέ δεν είναι πελάτης. Θεωρείται μελλοντικός πελάτης. Όποιος έβαλε και το έκοψε, το πιθανότερο είναι να το ξανα αρχίσει. (αυτά δείχνουν τα στατιστικά και εκεί πατάνε) Οπότε ότι και να λέμε είναι λίγο.

Μαζικά να χάσουν πελάτες δεν γίνεται για αυτό και κάνουν ότι εμπορική πολιτική θέλουν αυτοί από τη στιγμή που είναι και μονοπώλιο. Για αυτό απλά όποιος θέλει βάζει και όποιος δεν θέλει δεν βάζει. Σκεφτείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ούτως ή άλλος δεν είναι όλοι οι Έλληνες στα όρια της φτώχιας, οπότε τους φτάνουν και για πελάτες όλοι οι άλλοι. Εγώ θα ήθελα το ΣΚΑΙ να γινόταν συνδρομητικό και να τους έσκιζε κανονικά με τιμές σούπερ !!! Αλλά δύσκολο το βλέπω.............. :rifle:

NOVA vs Sky Digital
Value: 30 vs 30
Movie / Sport: 50 / 50 vs 54 / 54
FULL: 57 vs 64
HD: - vs 79

Συνδρομητές: 350.000 vs 8.000.000

Όπως προείπα, τα πακέτα μια χαρά είναι για την Ελλάδα. Εγώ πάντως τα 2 Value θα πάρω για να κάνω την δουλειά μου. :p