Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

Απάντηση: Re: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

NOVA vs Sky Digital
Value: 30 vs 30
Movie / Sport: 50 / 50 vs 54 / 54
FULL: 57 vs 64
HD: - vs 79

Συνδρομητές: 350.000 vs 8.000.000

Όπως προείπα, τα πακέτα μια χαρά είναι για την Ελλάδα. Εγώ πάντως τα 2 Value θα πάρω για να κάνω την δουλειά μου. :p
Συγκρίνεις τιμές, οκ.
Συγκρίνεις τι περιλαμβάνουν όμως ?
Επίσης, βάζεις σε παρακαλώ κ τι τιμές σε σχέση με τους μισθούς ?
Αν κ μετά πεις ότι είναι οκ, τότε εγώ τα παρατάω... :BDGBGDB55:

παρακληση να σταματησουμε τα υπονοουμενα και τα μισολογα δεν ειναι σωστο ο καθενας ειπε την αποψη του που ειναι καθ ολα σεβαστη

Η πολιτικη της ΝΟΒΑ ειναι δικο της θεμα και θα κριθει απο τους συνδρομητες της

Να συγκρίνουμε τώρα την NOVA με τις εταιρίες στις ΗΠΑ??? Να δούμε μετά για πόσο θα κοστολογείς το FULL πακέτο της NOVA... θα ξεπερνάει το 1 ευρώ ή μπα??? Πες μας ότι θες να κλείσει η εταιρία και όχι να ρίξει την τιμή. :p

Edit: Larry, τι να κάνω μ' αυτά που ακούω??? Έλεος... οι άνθρωποι θέλουν συνδρομητική τηλεόραση, αλλά την θέλουν και τσάμπα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα όμως.

Η NOVA ακολουθεί τα βήματα του Sky Digital. Αυτό φαίνετε απ' τα πακέτα. Αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχουν περιορισμοί πέρα απ' τις δυνατότητες της εταιρίας.

Last edited:
οκ ο καθένας έχει την αποψή του είναι σεβαστό.

Ας σταματήσουμε τις συγκρίσεις γιατί είναι για κλάμματα η ιστορία στην Ελλάδα...

-bye-

Κι εσύ όμως έχεις βαλθεί να την υπερασπίζεσαι μέχρι τέλους όμως! Τι έλεος δηλαδή; Από το τσάμπα μέχρι το λογικά τιμολόγια έχει διαφορά. Όταν ο ΟΤΕ είχε 60 την 384 σύνδεση έλεγες τα ίδια; Ή στενοχωριέσαι που τώρα πληρώνεις λιγότερο;

Ας σταματήσουμε τις συγκρίσεις γιατί είναι για κλάμματα η ιστορία στην Ελλάδα...
Στην Ελλάδα και όχι απλώς στην NOVA. ;)

Απάντηση: Re: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

Στην Ελλάδα και όχι απλώς στην NOVA. ;)
Φίλε μου καλέ, συνδρομητική δορυφορική στην Ελλάδα δυστυχώς είναι μόνο η Νόβα...αν υπήρχε ανταγωνισμός τότε...

Όπως είναι για παράδειγμα στα dsl δίκτυα, όπου ο ανταγωνισμός οδήγησε σε υψηλότερες ταχύτητες κ χαμηλότερες τιμές...

Όταν ο ΟΤΕ είχε 60 την 384 σύνδεση έλεγες τα ίδια; Ή στενοχωριέσαι που τώρα πληρώνεις λιγότερο;
Όταν ο ΟΤΕ είχε 70-80 (αν θυμάμαι καλά) την 384, φυσικά και ήμουν χαρούμενος. Μετά από χρόνια επιτέλους είχε ήρθε το DSL και στην Ελλάδα. Σε αντίθεσή με εσάς, όταν βλέπω κάτι καλό, δεν γκρινιάζω λόγο τιμής. Φυσικά αφού πέρναγε ο χρόνος άρχισα να δυσαρεστώ με τις τιμές, καθώς περίμενα ότι θα αναπτυσσόταν και άλλο το DSL στην Ελλάδα στους επόμενους μήνες και για αυτό άλλωστε είχα και αορίστου. Εκείνη την εποχή, συνέχεια έθαβα τον ΟΤΕ στο DC++. Αλλά φυσικά τώρα δεν το κάνω. Επιτέλους έχουμε τρομερές ταχύτητες σε καλές τιμές. ;)

Edit: Δεν με κατάλαβες. Μιλάω γενικά για την κατάντια της Ελληνικής τηλεόρασης. Δεν έχουμε καλωδιακή, δεν έχουμε ψηφιακή, δεν έχουμε HD... δεν δεν... :( Για όλα αυτά, δεν φταίει η NOVA. Υπάρχουν περιορισμοί, συν αδιαφορία του κράτους.

Last edited:
Εγώ βασικά θέλω και NOVA και SKY Digital. :p[/QUOTE]

Πως μπορεις να συγκρινεις τα δυο αυτα πακετα βρε Mano ελεος πια....:SFGSFGSF:

Ε; Δεν φταίει η nova που δεν έχει HD; Γιατί δεν φταίει, την εμποδίζει κανείς να ξεκινήσει και αύριο ακόμα; Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη άδεια...

ΥΓ. Τι HD να ξεκινήσει όμως, όταν προσπαθεί σε 4 transponders να στριμώξει 49 κανάλια για οικονομία!

Δεν το κατάλαβα, τι σχέση έχει η ποιότητα στο SD ως εμπόδιο για να έχει κάποιο HD κανάλι; Φυσικά δεν θα γινόταν να το έχει στους ίδιους 4 transponders...

Το ότι έχει κακή ποιότητα στην SD, σημαίνει ότι πρέπει να κάτσει να φτιάξει την ποιότητα στην SD για να πάει στην HD. Γιατί πολύ απλά δεν είναι λογικό να αφήσει χάλια την SD και να πάει σε HD.

Έχεις τύχει να δεις την ποιότητα εικόνας των πολωνέζικων πακέτων κάποια στιγμή; Τα ίδια και χειρότερα από ποιότητα, κι όμως έχουν και HD κανάλια...

:lol: Ωραίοι... αντί να φτιάξουν την ποιότητα στην SD κοιτάνε για HD για να πουλήσουν. :p

Το ίδιο κάνει κι η nova! Φτιάχνει ένα κάρο αθλητικά κανάλια για να πουλήσει, αφού αυτή είναι η κότα με τα χρυσά αυγά (και τα επίγεια ιδιωτικά/κρατικά)!!

Εννοείτε. Αν μας σκεφτόντουσαν δεν θα ήταν τόσο πίσω η Ελληνική τηλεόραση. gggrrrrr....