Μα δεν ξέρεις βρε Σπύρο, ότι ''όποιος δεν είναι μαζί τους'' είναι ''εναντίον τους''?
Άρα αν αυτοί είναι οι έξυπνοι, οι λοιποί που δεν συντάσσονται είναι οι ηλίθιοι. Είναι τόσο αποστομωτικό το επιχείρημα ώστε το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να μείνει άλαλος μπροστά σε τόση ''σοφία''.
@ Δημήτρη, τα σέβη μου...
@ Αλέξη, δεν διαφωνώ σε αυτά που λες, εκτός από τη δεύτερη παράγραφο. Αυτό γιατί, το έγραψα και πιο πάνω, δεν διορθώνεται το λάθος με λάθος, η αδικία με αδικία. Αλλιώς γινόμαστε πιο Αμερικανοί και από τους Αμερικανούς στο ''οφθαλμός αντί οφθαλμού''. ''Σκοτώνετε αμάχους εσείς, πανηγυρίζω εγώ όταν πληρώνεστε με το ίδιο νόμισμα'', αυτή η λογική της ανταπόδωσης-αντιποίνων, κατά τη γνώμη μου, οδήγησε στους λεονταρισμούς του Μπους και των συν αυτώ τσιρακίων του.
Δεν είμαι καθόλου φίλος της αμερικανικής πολιτικής, γι'αυτό αποστρέφομαι την ιδέα να χύνεται έστω και μία σταγόνα αθώου ανθρώπου για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων. Στην τελική αυτό έγινε την 11η Σεπτεμβρίου.
Προτιμώ, με λίγα λόγια, να πανηγυρίζω τις νίκες του βάζελου (πού 'ντες κ. Μουνιόθ?) από το να ευχαριστιέμαι στις ήττες (δίκαιες ή άδικες) του γαύρου....