Για να το καταλάβω κι εγώ που είμαι άσχετος,γράφεις οτι οι υπερτάσεις (ή μήπως οι υποτάσεις ή και τα δύο) δεν πρέπει να υπερβαίνουν...κτλ.
Τι είναι το Un?
Τι είναι το 1Φ?
Τι είναι το Un?
Τι είναι το 1Φ?
Αν βαλεις μικροαυτοματο 1Α θα το καιει συνεχεια με την συνδεσμολογια που λες.
Η συνδεση ειναι 4),3),2),1)
Για να το καταλάβω κι εγώ που είμαι άσχετος,γράφεις οτι οι υπερτάσεις (ή μήπως οι υποτάσεις ή και τα δύο) δεν πρέπει να υπερβαίνουν...κτλ.
Τι είναι το Un?
Τι είναι το 1Φ?
Τοτε, τι νοημα εχει η επιτηρηση τασης ... αν ειναι να σου καιγονται λαμπακια και γενικες ασφαλειες ?
(εγραψα οτι εγραψα ... με πασα επιφυλαξη ... για κουβεντα οχι για καθοδηγηση)
Μαστορες,
θα μου εξηγησετε και μενα ? ....
Προστασια του καλωδιου δεν κανει το ρελε φορτιου του επιτηρητη ?
Η μικροαυτοματη, προστατευει το ρελε διαρροης ... η τον επιτηρητη ?
Kαταρχην, κυκλοφορει αυτοματακι του 1A ? :blink:
Ο γενικος διακοπτης μπαινει σαν μια "εξτρα προστασια" του πινακα και ανοιγει και κλεινει το κυκλωμα της εγκαταστασης...
Αυτος δεν θα καει μια και θα σκασουν πρωτα τα φυσιγγια της ασφαλειοθηκης σου.
Ειμαι ηλεκτρολογος αλλα δεν μπορω να στα εξηγησω να τα καταλαβεις απο το pc... :bigcry:
Για 1Α δεν νομιζω αλλα για 2Α υπαρχει !
Ο γενικος διακοπτης μπαινει σαν μια "εξτρα προστασια" του πινακα και ανοιγει και κλεινει το κυκλωμα της εγκαταστασης...
Αυτος δεν θα καει μια και θα σκασουν πρωτα τα φυσιγγια της ασφαλειοθηκης σου.
Ειμαι ηλεκτρολογος αλλα δεν μπορω να στα εξηγησω να τα καταλαβεις απο το pc... :bigcry:
Αν θελετε μια προστασια απο κερευνους-υπερτασεις ενα αντικεραυνικο ειναι ιδανικο κατι σαν αυτα εδω για μονοφασικη εγκατασταση και 3φασικη αντιστοιχα.
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.