Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Για πόσες ίντσες συζητάμε?
Υπολογίζω κανά τριαντάρι την κορνίζα και άλλο τόσο το ύφασμα.
Ωραία. 2,90 βγαίνει το μπλακάουτ αν δεν απατώμαι. Θα σου πουν ο Βας και ο Λάκης από πού ψώνισαν.
Δεν θα έλεγα και τόσο ευέλικτος...καλά τα παράθυρα, αλλά, το πανί θα κλείσει και το καλοριφέρ?
Ο Βας και ο Λάκης ποιοι είναι να τους ρωτήσω;;
Ό τοίχος μου πάντως είναι αυτός. Προφανώς θα φύγει αυτή η κουμούτσα μπροστά.. και δεν με πειράζει να καλύπτει και τα ππαράθυρα, οπότε νομίζω είμαι ευέλικτος σε διαστάσεις...
2.80 αν δεν θυμάμαι καλά είναι το φάρδος και το τρέχον μέτρο είχε πέρυσι 20κάτι ευρώ με την έκπτωση.
Το έχει το κατάστημα Σάρλας στην Οδό Αθηναίδος 4. Είναι παράλληλη της ερμού είναι ο πρώτος δρόμος όπως έρχεσαι από τη σταδίου αρχίζει με καραγιώργη σερβίας και μετά γίνεται περικλέους και μετα αθηναίδος. Όπως κατεβαίνεις θα το βρείς στο δεξί σου χέρι. Ζήτα ύφασμα μπλακαουτ.
Υπόψην ότι από μέσα περνάει φως. Δεν είναι πλήρους συσκότισης.
Για ποιον προβολέα πρόκειται? Καλές θεάσεις να έχεις!
Άκυρο...είδα ότι παρήγγειλες τον Optoma 30. Σε τι ύψος είναι τοποθετημένος ο προβολέας σε σχέση με την οθόνη (που παίζει στον τοίχο)? Μήπως έχεις πειράξει το keystone?
Σε τραπεζάκι 60-70cm είναι και όπως είπα, είναι flat, σημαδεύει ευθεία και δεν του έχω δώσει καμία κλήση. Το keystone είναι στο 0. Αν πειράξω το focus μπορώ να φτάσω το "τέλειο" στο πάνω μέρος αλλά το κάτω είναι εμφανώς πολύ θολό, και το αντίθετο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.