Αυτό περιμένω και εγώ να ολοκληρώσω το home cinema μού, τα έχω όλα και έχω μείνει με την αναμονή στο ταβάνι, θέλω να δω αν αξίζει ο 2000 η να προχωρήσω σε αγορά κάποιου μοντέλου που ήδη υπάρχει και έχει δοκιμαστεί. Τιμές περίπου 3000 για τον 2000 και 4500 για τον 4000. Άφιξη μέσα στον Απρίλιο!!! Άντε να δούμε!!!Αν κοιταξει κανεις το epson calculator που εχει και τους νεους (Rx000) προβολεις, θα δει οτι υπαρχει και μοντελο R1000...
Δεν εχουν βγαλει καμια ανακοινωση για τιμες και αφιξεις?
Αυτό περιμένω και εγώ να ολοκληρώσω το homecinemaμού, τα έχω όλα και έχω μείνει με την αναμονή στο ταβάνι, θέλω να δω αν αξίζει ο 2000 η να προχωρήσω σε αγορά κάποιου μοντέλου που ήδη υπάρχει και έχει δοκιμαστεί. Τιμές περίπου 3000 για τον 2000 και 4500 για τον 4000. Άφιξη μέσα στον Απρίλιο!!! Άντε να δούμε!!!
Αν κοιταξει κανεις το epson calculator που εχει και τους νεους (Rx000) προβολεις, θα δει οτι υπαρχει και μοντελο R1000...
Δεν εχουν βγαλει καμια ανακοινωση για τιμες και αφιξεις?
Και εγώ προτιμώ τον 4000 και λόγω χρώματος αλλά αν ο 2000 αξίζει τα λεφτά του θα ξεπεράσω το εμπόδιο του χρώματος. Τον 4000 δεν τον βλέπω γιατί έχω βάλει ταβάνι τα 3500 , όσο για τον Panasonic αν είναι να περιμένω και αυτόν όπως πάει στο τέλος θα με φάει η αναμονή. Η άλλη λύση είναι πας και παίρνεις έναν που πάνω κάτω όλοι στο ίδιο επίπεδο είναι (optoma, benq, jvc) και αύριο απολαμβάνεις ταινιούλες και ας βγάλουν ότι θέλουν μετά…Μια από τα ίδια ~ αναμένουμε στο ακουστικό μας... :call2:
Και εγώ προτιμώ τον 4000 και λόγω χρώματος αλλά αν ο 2000 αξίζει τα λεφτά του θα ξεπεράσω το εμπόδιο του χρώματος. Τον 4000 δεν τον βλέπω γιατί έχω βάλει ταβάνι τα 3500 , όσο για τον Panasonic αν είναι να περιμένω και αυτόν όπως πάει στο τέλος θα με φάει η αναμονή. Η άλλη λύση είναι πας και παίρνεις έναν που πάνω κάτω όλοι στο ίδιο επίπεδο είναι (optoma, benq, jvc) και αύριο απολαμβάνεις ταινιούλες και ας βγάλουν ότι θέλουν μετά…
Θα είχα στον ορίζοντα μου τον x3 αλλά θεωρώ ότι με 4000 παίρνεις προβολέα πολύ καλύτερο όσο αφορά το 2d. Προσωπικά το 3d δεν με ενδιαφέρει καθόλου και ούτε πρόκειται για την επόμενη 2ετια μέχρι να κατασταλάξει η τεχνολογία. Πρόσφατα είδα τον x3 να παίζει (δεν λέω εντυπωσιακό το 3d του) αλλά στο 2d τον σύγκρινα άνετα με τον κατά πολύ φθηνότερο optoma hd82 που έτυχε να παίζει δίπλα του. Για να μην παρεξηγηθώ η άποψη είναι καθαρά προσωπική με βάση τι αρέσει στα δικά μου τα μάτια και δεν θεωρώ σε καμιά τον περιπτώσεων κακή αγορά τον jvc. Απλά θα προτιμούσα τον optoma hd86 ή 87 σε περίπτωση που διορθωθούν τα προβλήματα στο μενού του. Κάνω λιπών λίγη υπομονή μέχρι να έρθουν και η Epson και ας ελπίσω ότι θα καταφέρω να δω και κάποιων benq (w6500) μέχρι τότε ώστε επιτέλους να αποφασίσω…Έχω την αίσθηση (και μέσα από reviews που διάβασα) ότι ο 2000 είναι πολύ καλός, αλλά όχι τόσο καλύτερος απ' τον Panasonic 4000, ώστε να δικαιολογεί τα σχεδόν + 1000.
Αν η οροφή σου είναι στα 3500, τότε με λίγη υπομονή (πόση ακόμα, αλήθεια?! :blinkίσως ο JVC DLA-X3 (3D) σύντομα να είναι μέσα στον ορίζοντά σου (τρέχουσα τιμή 4000).
Για μένα αρκετές εναλλακτικές είναι off: ο X3 λόγω έλλειψης θύρας S-Video (μού είναι απαραίτητη, πέραν των ΗDMI, για διάφορους λόγους), οι Optoma και λοιποί DLP λόγω μη επαρκούς zoom (στο χώρο μου χρειάζομαι απαραιτήτως zoom 2x) κλπ.
Για το λόγο αυτό αναμένω τους Epson 2000/4000 κι ελπίζω και ο διάδοχος Panasonic (PT-AE5000?) να μην αργήσει. Αν τίποτε απ' όλα αυτά δε βολέψει, τότε Panasonic 4000 και τέλος. Καιρός επιτέλους να δούμε και καμιά ταινιούλα, όπως πολύ σωστά επισήμανες...
...Για να μην παρεξηγηθώ η άποψη είναι καθαρά προσωπική με βάση τι αρέσει στα δικά μου τα μάτια και δεν θεωρώ σε καμιά τον περιπτώσεων κακή αγορά τον jvc. Απλά θα προτιμούσα τον optoma hd86 ή 87 σε περίπτωση που διορθωθούν τα προβλήματα στο μενού του…
Έτυχε να δω και τον 87 και ήταν ακόμη καλύτερος και τα δυο μηχανήματα στην ρύθμιση reference, αν δεν είχαν γραφτεί τα θέματα που αφορούν το menu του μάλλον θα τον είχα πάρει ήδη. Βέβαια φημολογείται ότι στο τελευταίο update θα διορθωθούν αρκετά πράγματα και θα ανέβει και η τιμή του. Από ότι φαίνεται μετά την συζήτηση που κάνουμε, ανοιχτά είναι τα μαγαζιά σήμερα θα τελειώσει η οδύσσεια μου.Αν οι Optoma HD86/87 είχαν zoom που να έφθανε το 2x, τότε σίγουρα κάποιος εξ' αυτών θα κρεμόταν ήδη στη βάση που από μήνες έχω τοποθετήσει ψηλά στον τοίχο.
Η εικόνα του 86 που έχω δει είναι τόσο clear-crisp και ζωντανή, σχεδόν τρισδιάστατη, με ζωντανά χρώματα και εξαιρετική κίνηση. Ελπίζω η απόδοση των Εpson 2000/4000 να την πλησιάζουν.
Έτυχε να δω και τον 87 και ήταν ακόμη καλύτερος και τα δυο μηχανήματα στην ρύθμιση reference, αν δεν είχαν γραφτεί τα θέματα που αφορούν το menu του μάλλον θα τον είχα πάρει ήδη. Βέβαια φημολογείται ότι στο τελευταίο update θα διορθωθούν αρκετά πράγματα και θα ανέβει και η τιμή του. Από ότι φαίνεται μετά την συζήτηση που κάνουμε, ανοιχτά είναι τα μαγαζιά σήμερα θα τελειώσει η οδύσσεια μου.
[FONT="]Αυτό ακριβός περιμένω και εγώ…ότι και αν αγοράσουμε καλές θεάσεις να έχουμε!!! [/FONT]Δε γνωρίζω το θέμα με το menu του 87, αλλά αν είναι ακόμα καλύτερος του 86 σε εικόνα και ταιριάζει και στο χώρο σου, τότε είναι εξαιρετική επιλογή (ειδικά για σένα και όσους δεν τους ενδιαφέρει το 3D).
Όπως είπα, ελπίζω η 3LCD Reflective τεχνολογία της Epson να μπορεί να αποδώσει εικόνα εφάμιλη των 86/87. Αυτό βασικά περιμένω να διαβάσω απ' τα εγχώρια reviews, όταν με το καλό γίνουν.
Μπορεί και να έχεις δίκιο και εγώ με βλέπω να αναθεωρώ και λόγω της καθυστέρησης και να πηγαίνω προς optoma τελικά…Τόσα χρήματα σε epson δεν ξέρω αν θα έδινα , ειδικά όταν υπάρχουν jvc , και δεν αναφέρομαι μόνο στους 3d
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.