Και γώ με τη σειρά μου μετά από 3 μήνες χρήσης και περίπου 100 ώρες με τον epson θα συμφωνήσω ότι overall είναι ένας πολύ καλός προβολέας σχετικά με τα χρήματα που κοστίζει. Τα χρώματά του είναι πραγματικά εξαιρετικά και πολύ φυσικά, η φωτεινότητά του παραπάνω από ικανοποιητική έως και υπερβολική για τα γούστα μου, το μαύρο αν και όχι εξαιρετικό θα μπορούσα να πώ οτι δεν ενοχλεί. Πάντα με τη νέα μου πηγή BD samsung ή κίνηση σε DVD απλά καλή όμως σε BD συνεχίζει να είναι κατώτερη των προσδοκιών μου, αν και δεν είμαι άπόλυτα σίγουρος οτι φταίει αποκλειστικά ο προβολέας αλλά τέλος πάντων δεν μπορώ να το εξακριβώσω, απλά περιμένω να το συνηθίσω. Τέλος ο θόρυβος είναι σε καλά και χαμηλά επίπεδα αν εξαιρέσουμε την αυτόματη ίριδα και την αυτόματη επανατοποθέτησή της ανάλογα το πλάνο και πάλι αυτό ακούγεται σε περάσματα χωρίς ήχο οπότε γενικά no problem. Τέλος να συμπληρώσω οτι η μετακίνηση του κάδρου είναι πραγματικά μεγάλη ευκολία και πραγματικά το κάδρο πάει όπου το θέλεις με ιδιαίτερα εύκολο τρόπο!