Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

Και εγώ απο την μερια μου έχω να πω τα καλύτερα για τον Epson tw 3200.Μετα απο ένα μήνα που τον έχω στα χέρια μου πιστεύω έχει πολυ καλο χρώμα χωρις καμια ρύθμιση και αρκετα καλο μαύρο.Γενικα νομίζω οτι είναι καλύτερος απο τον tw700 που είχα και άξιζε η αλλαγή.Νομίζω οτι και η ανάλυση παίζει ρόλο 720-->1080 αλλα και γενικα στο χρωμα,μαυρο κλπ.Αν μπορέσω ισως ανεβασω και αλλες είκονες.

Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

Τι θα γίνει αν πρώτα το (τηλεοπτικό) σήμα το κάνει ήδη upscale ένας AV Reciever; πιθανότατα ο Epson δεν θα παρέμβει ετσι;

Ακριβώς.

Αν τον κάνει upscale στην εγγενή ανάλυση του πάνελ, ο Έπσον δεν θα παρέμβει.

Μπορώ να ρωτήσω αν ο 3200 κ ο 3600 είναι πάνω κάτω ίδιοι όσον αφορά την βάση στήριξης που χρειάζονται;
Μιλάμε πάντα ανάποδα σε γυψοσανίδα.

Ποιες βασούλες κάνουν για του Epson, έχουμε κάποιες εδώ δοκιμασμένες;;;

(κλασσικά καμια Vogels?
Έκανα ένα μικρό search αλλά δεν βρήκα εντυπώσεις)!

:afro:

Τσώπα, τσώπα και μην κλαις. :grandpa:

http://www.premiermounts.com/product.asp?PartId=1348

Αυτές κάνουν με τους 3200 και 3600. Είναι universal. Στο κουτί απ' έξω έχουν μια φωτογραφία του TW-700.

Αυτές δίνουμε με τους 3200 (μια και έχουμε την αποκλειστικότητα)

Εγω στον 3500 εχω μια omnimount.Ελπιζω να το γραφω σωστα.Αγορα 120ε πριν 3 χρονια με το 700αρι.

2 μήνες μετά .

....... η συμβίωση με τον 3600 έχει πάρει μορφή έρωτα ....

Τα + Θετικά
------------------------------------------
* ευκολία προβολής το κάδρο πάει όπου θέλεις .
* το μέγεθος και η απόσταση από το πανί
* η φωτεινότητα ειδικά σε πλάνα εξωτερικού χώρου .
* η απόδοση της λεπτομέρειας
* η ευκρίνεια
* η κίνηση
* η ησυχία ( απουσιάζει κάθε μορφής θορύβου )
* η τιμή
* η ζωή της λάμπας
* το σχετικά καλό κόστος αντικατάστασης
* Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας

Τα - Αρνητικά
------------------------
* η φωτεινότητα ( θέλει ρυθμίσεις για να ελεγχθεί )
* το απλά "καλό" μαύρο .
* δεν βρίσκω άλλο :)

Και γώ με τη σειρά μου μετά από 3 μήνες χρήσης και περίπου 100 ώρες με τον epson θα συμφωνήσω ότι overall είναι ένας πολύ καλός προβολέας σχετικά με τα χρήματα που κοστίζει. Τα χρώματά του είναι πραγματικά εξαιρετικά και πολύ φυσικά, η φωτεινότητά του παραπάνω από ικανοποιητική έως και υπερβολική για τα γούστα μου, το μαύρο αν και όχι εξαιρετικό θα μπορούσα να πώ οτι δεν ενοχλεί. Πάντα με τη νέα μου πηγή BD samsung ή κίνηση σε DVD απλά καλή όμως σε BD συνεχίζει να είναι κατώτερη των προσδοκιών μου, αν και δεν είμαι άπόλυτα σίγουρος οτι φταίει αποκλειστικά ο προβολέας αλλά τέλος πάντων δεν μπορώ να το εξακριβώσω, απλά περιμένω να το συνηθίσω. Τέλος ο θόρυβος είναι σε καλά και χαμηλά επίπεδα αν εξαιρέσουμε την αυτόματη ίριδα και την αυτόματη επανατοποθέτησή της ανάλογα το πλάνο και πάλι αυτό ακούγεται σε περάσματα χωρίς ήχο οπότε γενικά no problem. Τέλος να συμπληρώσω οτι η μετακίνηση του κάδρου είναι πραγματικά μεγάλη ευκολία και πραγματικά το κάδρο πάει όπου το θέλεις με ιδιαίτερα εύκολο τρόπο!

Τέλος να συμπληρώσω οτι η μετακίνηση του κάδρου είναι πραγματικά μεγάλη ευκολία και πραγματικά το κάδρο πάει όπου το θέλεις με ιδιαίτερα εύκολο τρόπο!

το μεγάλο ατου της τεχνολογιας lcd σε αυτά τα λεφτά! Για να βρεις dlp με αυτες τις δυνατοτητες πρεπει να σκάσεις αλλο ενα 800άρι (κόστος ενός entry level προβολέα)

περασα και εγω απο την ηχοεκφραση και τον ειδα.για τα λεφτα του παιζει φανταστικα.απλα το lens shift του ειναι λιγο τραγικο.ειναι εντελως ψευτικο.λιγο το ακουμπησα και επεσε ο φακος πιο κατω.δεν κανεις ευκολα μικρορυθμιση.δεν ξερω αν ειναι γενικο το φαινομενο αλλα το εχει γραψει και αλλο μελος.

παντως και φωτεινος,μαυρο ειναι μια χαρα για την κατηγορια τιμης,ευκρινεια χρωματα ολα οκ.και το σημαντικο 3 χρονια εγγυηση σε μηχανημα και λαμπα.

εχω τον sony vpl-aw15 τον γνωστο topaz και εχω ψηθει να τον αλλαξω με εναν 3200..

Αγόρασα έναν TW 3200 πριν μια εβδομάδα και διαβάζοντας εδω στο φόρουμ κάποια προβλήματα σχετικά με την σύγκληση στους LCD έβγαλα μια φωτογραφία για να μου πείτε αν αξίζει να ασχοληθώ με αντικατάσταση του προβολέα.
Ως αδαής στον χώρο διακρίνω ότι έχω απόκλιση ένα πιξελ στο πράσινο και ένα πιξελ στο κόκκινο (μπορεί και να κάνω λάθος ).

Attachments

• EPSON TW3200.jpg
    EPSON TW3200.jpg
    45 KB · Views: 161
  • EPSON TW3200 - 2.jpg
    EPSON TW3200 - 2.jpg
    44.1 KB · Views: 147
δεν εχει pixel adjust;
αν ναι τοτε μπορεις να το φερεις εκει που πρεπει.

Δεν νομίζω αυτό το μοντελο σε αυτα τα λεφτα να εχει τετοια δυνατοτητα (jvc των 3000 χιλ. το κανουν). Από την αποσταση ειναι τραβηγμενες οι φωτο?

Δεν νομίζω αυτό το μοντελο σε αυτα τα λεφτα να εχει τετοια δυνατοτητα (jvc των 3000 χιλ. το κανουν). Από την αποσταση ειναι τραβηγμενες οι φωτο?
Ναι εγω εχω JVC και το ανακαλυψα πριν λιγες μερες. Ηθελε και εμενα 1-2 pixel ρυθμιση..Η εικονα απογειωθηκε οπου ηδη ηταν εξαιρετικη..:music-smiley-005:

κοιτα ενα πιξελ μαλλον εχεις , αποκλιση που μαλλον ειναι εντος του οριου, ρωτα την αντιπροσωπεια απο που και μετα θεωρειται ελλατωματικο κομματι. Απο αποσταση κανονικης θεασης σε αναγνωση υποτιτλων οταν διαβαζεις την επιφανεια του υπολογιστη σου, εχεις καποια δυσκολια? Αν οχι ξεχνα το και απολαυσε το. Σε αυτες τις τιμες και σε αρκετα ακριβοτερες στην επσον παιζεις λαχειο