Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

τι ουσιαστικές διαφορές (αντιληπτές στο μάτι) έχει ο 3600 με τον 3200?

υποψιάζομαι ότι ΔΕΝ το θέλουν στην Ελληνικη αγορά τον 3200 μιας και παίζει στην ιδια τιμη με τον 3500(περσινος)για να ξεστοκάρουν τον 2ο μέχρι τις γιορτές....Μακάρι να μην βγω αληθινός...γιατι βλέπω τον 3200 διαθεσιμο απο Ελλάντα μετά την πρωτοχρονιά και πέρα...

Αν τον έχουν αύριο στην έκθεση λογικά θα τον κυκλοφορήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα...

o 3600 μου ειπε ο ανθρωπος της epson οτι η διαφορα με τον 3200 ειναι στο οτι ο 3600 εχει frame interpolation...

η απάντηση ήρθε απο το επίσημο site της epson της αγγλιας το οποίο το διόρθωσαν

http://www.epson.co.uk/cs/ContentSe...JECTID=1227979380525&MIMETYPE=application/pdf

ούτε F.I ούτε Super Resolution........ :bigcry: :bigcry: :bigcry:

οπότε πάμε γι άλλα....Να στε καλά παιδιά.Άλλα τέτοια λάθη δεν θα επρεπε να γινονται ειδικα σε ενα τετοιο μηχανημα που θα τραβηξει ουτως η αλλως το αγοραστικο ενδιαφέρον σε σχεση τιμης/αποδοσης

δηλαδη για να καταλαβω.... ο 3200 δεν θα εχει F.I. ουτε Super Resolution (οτι κ να ναι αυτο..) αλλα ο 3600 δε θα τα εχει ουτε αυτος?

Να μην έχει ο 3200 Frame interpolation και super resolution μου φαίνεται λογικό. Δεν δικαιολογείται αλλιώς μια διαφορά στην τιμή των 400 ευρώ σε σχέση με τον 3600.

Οπότε το δίλλημα μεγαλώνει και πλέον έχουμε τον 3200 κάπου στα 1000 με 1100,έχουμε τον 3500 στα 1250 και έχουμε και τον 3600 γύρω στα 1400.ο 3500 είναι ετοιμοπαράδοτος, 3600 έρχεται σε μία εβδομάδα και ο 3200 άγνωστο πότε θα έρθει.

Μάλλον η Epson κατάλαβε το λάθος που έκανε το τμήμα μάρκετινγκ στον 3200 και τρέχει να βγάλει το F.I από το firmware για να δικαιολογήσει την διαφορά στην τιμή 3200 με 3600.(δεν εξηγείτε όλα τα sites της Epson ανα τον κόσμο να δηλώνουν ότι έχει F.I και S.R και τελικά να μην έχει)

Σίγουρα πάντως όλο αυτό το μπέρδεμα δεν τιμά την συγκεκριμένη εταιρία…

Προσωπικά αν δεν έιχα τόσο μεγάλη ανάγκη τις ευκολίες εγκατάστασης που δίνει η Epson (lens shift) θα πήγαινα σίγουρα σε άλλη μάρκα ή και σε άλλη τεχνολογία

Παιδιά, σας έχω μάλλον δυσάρεστα νέα..

Η επίσημη απάντηση της Epson στο θέμα του F.I. στους 3200 & 3600 είναι ότι τελικά κανένας από τους δύο δεν θα υποστηρίζει F.I.

Σύντομα θα ανανεωθούν τα σχετικά sites της Epson.

Δέν τους τιμάει καθόλου.Κοροιδία ή λάθος...είναι ενα και το αυτό.Αν κανει και EPSON τέτοια...Οπότε πάμε να δουμε και τις εναλλακτικές...