...Οπότε πάμε να δουμε και τις εναλλακτικές...
έχεις τίποτα κατά νου? μήπως βγούμε και εμείς από το αδιέξοδο :grandpa:
...Οπότε πάμε να δουμε και τις εναλλακτικές...
μετά απο τα δυσάρεστα νέα με τους 2 νέους epson όχι οσο αναφορά τα μοντέλα άλλα το "ΛΑΘΟΣ" της epson....άρχιζω να το ψάχνω.Επειδη εχω ήδη ετοιμη την εγκατασταση στο ταβανι με βαση θα πρέπει να ειμαι προσεκτικός στο τι θα επιλεξω.Σκεφτόμουν για DLP άλλα δεν ξερω κατα πόσο θα με βολεψει όπως και τον sony τον 15άριέχεις τίποτα κατά νου? μήπως βγούμε και εμείς από το αδιέξοδο :grandpa:
μετά απο τα δυσάρεστα νέα με τους 2 νέους epson όχι οσο αναφορά τα μοντέλα άλλα το "ΛΑΘΟΣ" της epson....άρχιζω να το ψάχνω.Επειδη εχω ήδη ετοιμη την εγκατασταση στο ταβανι με βαση θα πρέπει να ειμαι προσεκτικός στο τι θα επιλεξω.Σκεφτόμουν για DLP άλλα δεν ξερω κατα πόσο θα με βολεψει όπως και τον sony τον 15άρι
μπαλίτσα να μάθω :lehrer: ....Θέλω να μάθω αν και πώς θα βάλω dpl στο ταβάνι...Τουλάχιστον με EPSON και SONY τεχνολογία είχα κατι δεδομένο.(την ευκολότερη εγκατασταση):merrychristmas:Πάρε παιδί μου DLP να δείς το ...φώς το αληθινό!!!
Μάθε μπαλίτσα λέμεεεεεε![]()
μπαλίτσα να μάθω :lehrer: ....Θέλω να μάθω αν και πώς θα βάλω dpl στο ταβάνι...Τουλάχιστον με EPSON και SONY τεχνολογία είχα κατι δεδομένο.(την ευκολότερη εγκατασταση):merrychristmas:
Βρε αδερφέ, ρίξε στο τραπέζι 2-3 μοντέλα DLP. Δεν έχουν όλα το ίδιο offset ούτε το ίδιο zoom. Πώς να σου πει κάποιος ''βάλε τον εκεί'' χωρίς να ξέρει για ποιο μοντέλο πρόκειται?
Kαι εδω ειναι και ο 3200 και 0 3600.....http://www.odes.gr/index.php?option...shop.browse&category_id=908&Itemid=5&Itemid=5
Πόσο μου τη σπάει όταν εσκεμμένα δεν δίνεται η δυνατότητα να κάνεις σύγκριση... παπατζηλίκια
Οι διαφορές είναι εμφανείς:
1. Ο 3200 είναι για παιχνίδια, ενώ ο 3600 για home cinema.
2. Οι φωτογραφίες τους είναι τραβηγμένες από διαφορετική γωνία.
ισως και να μην εχει... αλλα για 1300 ευρω δεν πιστευετε οτι ειναι καλυτερη αγορα απο τον 3500 που ειναι και παλιοτερο μοντελο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.