Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

έχεις τίποτα κατά νου? μήπως βγούμε και εμείς από το αδιέξοδο :grandpa:
μετά απο τα δυσάρεστα νέα με τους 2 νέους epson όχι οσο αναφορά τα μοντέλα άλλα το "ΛΑΘΟΣ" της epson....άρχιζω να το ψάχνω.Επειδη εχω ήδη ετοιμη την εγκατασταση στο ταβανι με βαση θα πρέπει να ειμαι προσεκτικός στο τι θα επιλεξω.Σκεφτόμουν για DLP άλλα δεν ξερω κατα πόσο θα με βολεψει όπως και τον sony τον 15άρι

μετά απο τα δυσάρεστα νέα με τους 2 νέους epson όχι οσο αναφορά τα μοντέλα άλλα το "ΛΑΘΟΣ" της epson....άρχιζω να το ψάχνω.Επειδη εχω ήδη ετοιμη την εγκατασταση στο ταβανι με βαση θα πρέπει να ειμαι προσεκτικός στο τι θα επιλεξω.Σκεφτόμουν για DLP άλλα δεν ξερω κατα πόσο θα με βολεψει όπως και τον sony τον 15άρι

Πάρε παιδί μου DLP να δείς το ...φώς το αληθινό!!!
Μάθε μπαλίτσα λέμεεεεεε :flipout::flipout::flipout:

Πάρε παιδί μου DLP να δείς το ...φώς το αληθινό!!!
Μάθε μπαλίτσα λέμεεεεεε :flipout::flipout::flipout:
μπαλίτσα να μάθω :lehrer: ....Θέλω να μάθω αν και πώς θα βάλω dpl στο ταβάνι...Τουλάχιστον με EPSON και SONY τεχνολογία είχα κατι δεδομένο.(την ευκολότερη εγκατασταση):merrychristmas:

Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

μπαλίτσα να μάθω :lehrer: ....Θέλω να μάθω αν και πώς θα βάλω dpl στο ταβάνι...Τουλάχιστον με EPSON και SONY τεχνολογία είχα κατι δεδομένο.(την ευκολότερη εγκατασταση):merrychristmas:

Βρε αδερφέ, ρίξε στο τραπέζι 2-3 μοντέλα DLP. Δεν έχουν όλα το ίδιο offset ούτε το ίδιο zoom. Πώς να σου πει κάποιος ''βάλε τον εκεί'' χωρίς να ξέρει για ποιο μοντέλο πρόκειται?

Re: Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

Βρε αδερφέ, ρίξε στο τραπέζι 2-3 μοντέλα DLP. Δεν έχουν όλα το ίδιο offset ούτε το ίδιο zoom. Πώς να σου πει κάποιος ''βάλε τον εκεί'' χωρίς να ξέρει για ποιο μοντέλο πρόκειται?

Ναι δεν εχω πρόβλημα με αυτο..απλά σκεφτομαι οτι εκανα μια εγκατασταση με πολυ κόπο και αρκετη φασαρία και δεν θελω σε περιπτωση που μου αρεσει καποιος dpl ο οποιος δεν ειναι συμβατος με την βαση στο ταβανι(με την εννοια οτι δεν προβαλει σωστα για την αποσταση και τις απαιτιυμενες ιντσες)...απλα να κρεμεται απο ταβανι + το γεγονος οτι εχει γινει και η καλωδιωση...

Kαταρχας καλημερα σε ολους και καλως σας βρηκα- εινaι το πρωτο μου post. Kαι εγω εχω το ιδιο προβλημα με εσας...Αρχικα ειχα στραφει προς τον optoma hd20....αλλα στη συνεχεια αντιλιφθηκα οτι ειναι λιγο πολιο μοντελο....και συντομα ''επεσα'' πανω στον epson 8350 που ειναι το αμερικανικο αντιστοιχο του 3600....δεν ξερω...μου αρεσει τον θελω.....αλλα ουτε καν ενα review της προκοπης δεν μπορω να βρω...δεν νομιζω οτι υπαρχει projector που να με καλυπτει οπως αυτο - βλεπετε θα δουλεβει στα 2,8 μ απο το πανι....και θελω να εχει καλο shor throw..
Oσον αφορα το rainbow efect δεν εχο αποψη και δεν ξερω ποσο επηρεαζει σε ταινιες και βιντεοπαιχνιδια που τον προοριζω εγω...μια εναλακτικη που σκεφτηκα ειναι να πω σε μια θεια μου απο αμερικη να παει να τον αγορασει ...να τον κανει unbox και να τον στειλει σε ενα κουτι μαζι με λουκουμαδες και σπανακοπιτα....αλλα δεν ξερω τι προβλημα θα εχω με το τελονειο.... Τελος υπαρχει και ενα αλλο νεο μοντελο που φαινεται πολυ δυνα το....http://www.projectorcentral.com/Optoma-TH1060.htm αλλα εχει ακομα ποιο αδυναμο short throw apo ton palio hd 20 !!! ελεος οποτε παμε πισω στον 3200 - 3600....αλλα πως ??????

Οι διαφορές είναι εμφανείς:

1. Ο 3200 είναι για παιχνίδια, ενώ ο 3600 για home cinema.
2. Οι φωτογραφίες τους είναι τραβηγμένες από διαφορετική γωνία.

Πόσο μου τη σπάει όταν εσκεμμένα δεν δίνεται η δυνατότητα να κάνεις σύγκριση... παπατζηλίκια

Πόσο μου τη σπάει όταν εσκεμμένα δεν δίνεται η δυνατότητα να κάνεις σύγκριση... παπατζηλίκια

Eίναι το ultimate κόλπο των εταιριών. Ξεφτίλα.

Οι διαφορές είναι εμφανείς:

1. Ο 3200 είναι για παιχνίδια, ενώ ο 3600 για home cinema.
2. Οι φωτογραφίες τους είναι τραβηγμένες από διαφορετική γωνία.

lol :flipout::flipout:

το μόνο που μάλλον έχω καταλάβει είναι οτι τα panels του 3500 είναι organic ενώ του 3600 inorganic (Inorganic C2Fine D7 LCD Panels) (δεν ξερω αν ισχύει και για τον 3200)

για τον 3500 http://www.projectorcentral.com/eps...trt=t&gd=be6e35fe-7f2f-4a93-8b00-8845754a9dde και http://www.projectorreviews.com/epson/home-cinema-8100/index.php

και για τον 3600 http://www.epson.com.au/products/projector/eh-tw3600.asp

ξέρει κάποιος τι ουσιαστικά σημαίνει αυτό???

καλημερα. Αγόρασα τον 3600. Στα 1311 ευρω. Αρκετα καλη τιμη πιστευω, Την Δευτερα θα τον εχω να σας πω εντυπώσεις. τελικά εχει και FI Μου ειπαν απο το καταστημα και το αναφέρει και το επίσημο pdf απο την epson.

http://www.mgmanager.gr/docs/23171.pdf

Μην το δενεις κομπο το FI γιατι μπορει να τα εχει αλλαξει τα specs η epson.
Παντως ειναι το λιγοτερο που θα πρεπει να σε ανησυχει.
Καλοριζικος και γραψε μας εντυπωσεις!

ισως και να μην εχει... αλλα για 1300 ευρω δεν πιστευετε οτι ειναι καλυτερη αγορα απο τον 3500 που ειναι και παλιοτερο μοντελο?

ισως και να μην εχει... αλλα για 1300 ευρω δεν πιστευετε οτι ειναι καλυτερη αγορα απο τον 3500 που ειναι και παλιοτερο μοντελο?

Σίγουρα. Καλορίζικος.