Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

παιδιά και εγώ αγόρασα τον 3500 σήμερα :party: Τον βρήκα στα 1100 προσφορά και τον τσίμπησα.επιτέλους ηρέμισα…

corfu καλορίζικος.έκανες πολύ καλή αγορά

άντε να παιρνουν σειρά και οι επόμενοι.....

Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

παιδιά και εγώ αγόρασα τον 3500 σήμερα :party: Τον βρήκα στα 1100 προσφορά και τον τσίμπησα.επιτέλους ηρέμισα…

Καλορίζικος

Ποια η αποψη σας για τον benq w1000??? τον βρηκα σε προσφορα σε ενα καταστημα 1000 ευρο....

άντε να παίρνουν σειρά και οι επόμενοι.....

ωραίος...!!!

Καλές θεάσεις παιδιά...!!!

Καλες αγορες κάνατε παιδιά και σε καλες τιμες! αντε καλοριζικοί! :) Περιμένω ειδικα για τον 3600 εντυπώσεις

Το φανταστηκα παιδια....απλα είπα μήπως αυτος δεν με εκλεβε πολύ....ο μόνος λόγος που το σκέφτηκα ήταν οτι απλά ήταν διαθέσημος.....βλέπετε αυτό το καιρό μένω κύπρο και τα πράγματα είναι άθλια εδώ.....δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό κατάστημα και λόγω έλειψης ανταγωνισμού κάνουν ότι θέλουν....
Ούτος η άλλως ο benq βγαίνει εκτός διοτι έχει πολυ μικρό throw radio....1.59....στα 2.8 μετρα που θα τον έχω να πεζει μου δίνει οθονη 80'' εαν είναι έτσι τι τον θέλω τον προτζέκτορα?? πάω και πέρνω με 800 ευρο την lg πλασμα 50''- χωρις τα μειονεκτιματα του προτζεκτορα..-

Ο προτζεκτορας ήταν προσφορά στον γνωστό κοσμά (στοά φέξη) αλλά νομίζω ήταν το τελευταίο κομμάτι... έχει τον 3600 με 1340 από ότι είδα

Να πω της πρώτες εντυπώσεις , το εργαλείο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κυριολεκτικά,σήμερα το απογευματάκι θα τον κρεμάσω με μια βαση που πηρα από το πλαισιο.Tην εικόνα του την βλέπω φανταστική για out of the box με πολύ καλά χρώματα και καλή ευκρίνεια (έχει παρα πολλές ρυθμίσεις για την εικόνα) αλλά δεν λείπει και το καταραμένο judder το οποίο με την επιλογή 2:2 pulldown νομίζω βελτιώνεται κάπως(θα επανέλθω σε αυτό μολις το ψαξω λιγο παραπάνω)

Από τα βασικότερα μειονεκτήματα που πρόλαβα να δώ(μάλλον αυτά θα ισχύουν και για 3200 & 3600) είναι τα ροδελάκια που ρυθμίζεις το lens shift και γενικότερα ο μηχανισμός που κάθεται πάνω ο φακός.φοβερή ασάφεια, παράδειγμα, αν έχεις ανυψώσει λίγο τον φακό με το κάθετο και πειράξεις το οριζόντιο, ο φακός αρχίζει και πέφτει από το βάρος του και πρέπει να ξαναφτιάξεις το κάθετο ή όταν πάς να φτιάξεις το zoom ή το focus πάλι ο φακός πέφτει σιγά σιγά προς τα κάτω.
Επίσης τα “reach black levels” που διάβαζα κατά καιρούς για τον 3500 εγώ δεν τα βλέπω,ίσως είναι πολύ αρχή για την λάμπα και με τον καιρό στρώσει.

Σύγκλιση δεν βλέπω καθόλου :firstprize: και γενικά καμία ανομοιομορφία
Overall, πάρα πολύ καλη εικόνα και με δυνατότητα foul παραμετροποίησης
Απίστευτη ευκολία εγκατάστασης (χθες είδα ταινία και τον είχα πάνω σε ένα τζάμι στον καναπέ!)

Αν δεν έχεις θέμα κακής σύγκλισης, γλύτωσες το βασικό κακό της τεχνολογίας αυτής. Τα μαύρα που λες τα είδες σε συσκότιση ή έμπαζε από πουθενά φως;

Άντε καλη τοποθέτηση τώρα...

Ο προτζεκτορας ήταν προσφορά στον γνωστό κοσμά (στοά φέξη) αλλά νομίζω ήταν το τελευταίο κομμάτι... έχει τον 3600 με 1340 από ότι είδα

Να πω της πρώτες εντυπώσεις , το εργαλείο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κυριολεκτικά,σήμερα το απογευματάκι θα τον κρεμάσω με μια βαση που πηρα από το πλαισιο.Tην εικόνα του την βλέπω φανταστική για out of the box με πολύ καλά χρώματα και καλή ευκρίνεια (έχει παρα πολλές ρυθμίσεις για την εικόνα) αλλά δεν λείπει και το καταραμένο judder το οποίο με την επιλογή 2:2 pulldown νομίζω βελτιώνεται κάπως(θα επανέλθω σε αυτό μολις το ψαξω λιγο παραπάνω)

Από τα βασικότερα μειονεκτήματα που πρόλαβα να δώ(μάλλον αυτά θα ισχύουν και για 3200 & 3600) είναι τα ροδελάκια που ρυθμίζεις το lens shift και γενικότερα ο μηχανισμός που κάθεται πάνω ο φακός.φοβερή ασάφεια, παράδειγμα, αν έχεις ανυψώσει λίγο τον φακό με το κάθετο και πειράξεις το οριζόντιο, ο φακός αρχίζει και πέφτει από το βάρος του και πρέπει να ξαναφτιάξεις το κάθετο ή όταν πάς να φτιάξεις το zoom ή το focus πάλι ο φακός πέφτει σιγά σιγά προς τα κάτω.
Επίσης τα “reach black levels” που διάβαζα κατά καιρούς για τον 3500 εγώ δεν τα βλέπω,ίσως είναι πολύ αρχή για την λάμπα και με τον καιρό στρώσει.

Σύγκλιση δεν βλέπω καθόλου :firstprize: και γενικά καμία ανομοιομορφία
Overall, πάρα πολύ καλη εικόνα και με δυνατότητα foul παραμετροποίησης
Απίστευτη ευκολία εγκατάστασης (χθες είδα ταινία και τον είχα πάνω σε ένα τζάμι στον καναπέ!)

ακριβως οπως τα λες.....!!!τα ροδελάκια που ρυθμίζεις το lens shift οντως ειναι λιγο περιεργα στο θεμα να ρυθμίσεις τον φακο....και εγω νομιζα οτι εχει προβλημα ο δικος μου ο φακος γιατι οπως λες αν έχεις ανυψώσει λίγο τον φακό με το κάθετο και πειράξεις το οριζόντιο, ο φακός αρχίζει και πέφτει από το βάρος του και πρέπει να ξαναφτιάξεις το κάθετο ...

παντως εαν ασχοληθεις μες τις ρυθμισεις ,ριξε καμια ιδεα...:a0210:

Σε γενικές γραμμές πέρα απο τον όγκο ειναι πολύ καλός προβολέας..:a0210:

παιδια καλορίζικοι οι προβολείς και στους 2.. Παρεμπιπτόντως κοίταζα πόσο κάνει ο 3600…κανει 200 ευρώ παραπάνω με 150 από όσο κάνει ο 3500..το ερώτημα είναι ….αξίζει ?έχον αρκετή διάφορα στην αντίθεση και στα lumens…

Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

παιδια καλορίζικοι οι προβολείς και στους 2.. Παρεμπιπτόντως κοίταζα πόσο κάνει ο 3600…κανει 200 ευρώ παραπάνω με 150 από όσο κάνει ο 3500..το ερώτημα είναι ….αξίζει ?έχον αρκετή διάφορα στην αντίθεση και στα lumens…

Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Φίλε μου, για ν' απαντηθεί η ερώτησή σου, πρέπει κάποιος να τους έχει δει να παίζουν πλάι-πλάι.

Επομένως, ή εμπιστεύεσαι τα specs της Epson ή κοιτάζεις στο διαδίκτυο αν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά σύγκρισης.;)

Re: Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Φίλε μου, για ν' απαντηθεί η ερώτησή σου, πρέπει κάποιος να τους έχει δει να παίζουν πλάι-πλάι.

Επομένως, ή εμπιστεύεσαι τα specs της Epson ή κοιτάζεις στο διαδίκτυο αν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά σύγκρισης.;)
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα
Συμφωνώ σε αυτό που λες ..έτσι είναι .. ώμος …όταν η εταιρία δίνη …αυτά τα νούμερα ….δεν είναι να πεις κάνεις ότι είναι κάτι της παραπάνω …και επιδει είμαι καινούργιος και εσύ θα ξέρεις …όντος μπορεί με αυτές τι διαφορές που δίνει η εταιρεία ....να μι δεις διαφορά όταν θα τις δεις δίπλα δίπλα?η ακόμα και ξεχωριστά?

Από ότι έχω διαβάσει από σε σύγκριση με τον 3500 ο 3600 έχει λίγο καλύτερο μαύρο και χρώμα καθώς και ευκρίνεια εικόνας ενώ από φωτεινότητα είναι πάνω κάτω τα ίδια παρόλο τα περισσότερα lumens που λέει η Epson ( μάλιστα σε ένα τεστ ο 3600 φαίνεται να υπολείπεται κατά 200 lumens από τον 3500...). Τώρα αν αυτές οι μικρές διαφορές αξίζουν 200 ευρώ παραπάνω δεν το γνωρίζω...

Από ότι έχω διαβάσει από σε σύγκριση με τον 3500 ο 3600 έχει λίγο καλύτερο μαύρο και χρώμα καθώς και ευκρίνεια εικόνας ενώ από φωτεινότητα είναι πάνω κάτω τα ίδια παρόλο τα περισσότερα lumens που λέει η Epson ( μάλιστα σε ένα τεστ ο 3600 φαίνεται να υπολείπεται κατά 200 lumens από τον 3500...). Τώρα αν αυτές οι μικρές διαφορές αξίζουν 200 ευρώ παραπάνω δεν το γνωρίζω...
Τι να πεις κανείς ..μπέρδεμα ….άντε να βγάλεις άκρη.. ίσως τελικά να είναι trik της εταιρίας απλά για περισσότερο κέρδος ..