παιδιά και εγώ αγόρασα τον 3500 σήμεραarty: Τον βρήκα στα 1100 προσφορά και τον τσίμπησα.επιτέλους ηρέμισα…
corfu καλορίζικος.έκανες πολύ καλή αγορά
άντε να παιρνουν σειρά και οι επόμενοι.....
παιδιά και εγώ αγόρασα τον 3500 σήμεραarty: Τον βρήκα στα 1100 προσφορά και τον τσίμπησα.επιτέλους ηρέμισα…
άντε να παίρνουν σειρά και οι επόμενοι.....
δεν ειναι δα και προσφορα.
Δεν ρωτας καλυτερα απο που πηρε ο πιο πανω φιλος τον 3500 με 1100ε?
Ο προτζεκτορας ήταν προσφορά στον γνωστό κοσμά (στοά φέξη) αλλά νομίζω ήταν το τελευταίο κομμάτι... έχει τον 3600 με 1340 από ότι είδα
Να πω της πρώτες εντυπώσεις , το εργαλείο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κυριολεκτικά,σήμερα το απογευματάκι θα τον κρεμάσω με μια βαση που πηρα από το πλαισιο.Tην εικόνα του την βλέπω φανταστική για out of the box με πολύ καλά χρώματα και καλή ευκρίνεια (έχει παρα πολλές ρυθμίσεις για την εικόνα) αλλά δεν λείπει και το καταραμένο judder το οποίο με την επιλογή 2:2 pulldown νομίζω βελτιώνεται κάπως(θα επανέλθω σε αυτό μολις το ψαξω λιγο παραπάνω)
Από τα βασικότερα μειονεκτήματα που πρόλαβα να δώ(μάλλον αυτά θα ισχύουν και για 3200 & 3600) είναι τα ροδελάκια που ρυθμίζεις το lens shift και γενικότερα ο μηχανισμός που κάθεται πάνω ο φακός.φοβερή ασάφεια, παράδειγμα, αν έχεις ανυψώσει λίγο τον φακό με το κάθετο και πειράξεις το οριζόντιο, ο φακός αρχίζει και πέφτει από το βάρος του και πρέπει να ξαναφτιάξεις το κάθετο ή όταν πάς να φτιάξεις το zoom ή το focus πάλι ο φακός πέφτει σιγά σιγά προς τα κάτω.
Επίσης τα “reach black levels” που διάβαζα κατά καιρούς για τον 3500 εγώ δεν τα βλέπω,ίσως είναι πολύ αρχή για την λάμπα και με τον καιρό στρώσει.
Σύγκλιση δεν βλέπω καθόλου :firstprize: και γενικά καμία ανομοιομορφία
Overall, πάρα πολύ καλη εικόνα και με δυνατότητα foul παραμετροποίησης
Απίστευτη ευκολία εγκατάστασης (χθες είδα ταινία και τον είχα πάνω σε ένα τζάμι στον καναπέ!)
παιδια καλορίζικοι οι προβολείς και στους 2.. Παρεμπιπτόντως κοίταζα πόσο κάνει ο 3600…κανει 200 ευρώ παραπάνω με 150 από όσο κάνει ο 3500..το ερώτημα είναι ….αξίζει ?έχον αρκετή διάφορα στην αντίθεση και στα lumens…παιδιά και εγώ αγόρασα τον 3500 σήμεραarty: Τον βρήκα στα 1100 προσφορά και τον τσίμπησα.επιτέλους ηρέμισα…
άντε να παιρνουν σειρά και οι επόμενοι.....
παιδια καλορίζικοι οι προβολείς και στους 2.. Παρεμπιπτόντως κοίταζα πόσο κάνει ο 3600…κανει 200 ευρώ παραπάνω με 150 από όσο κάνει ο 3500..το ερώτημα είναι ….αξίζει ?έχον αρκετή διάφορα στην αντίθεση και στα lumens…
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμαΚαλώς ήρθες στο φόρουμ.
Φίλε μου, για ν' απαντηθεί η ερώτησή σου, πρέπει κάποιος να τους έχει δει να παίζουν πλάι-πλάι.
Επομένως, ή εμπιστεύεσαι τα specs της Epson ή κοιτάζεις στο διαδίκτυο αν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά σύγκρισης.![]()
παιδια καλορίζικοι οι προβολείς και στους 2.. Παρεμπιπτόντως κοίταζα πόσο κάνει ο 3600…κανει 200 ευρώ παραπάνω με 150 από όσο κάνει ο 3500..το ερώτημα είναι ….αξίζει ?έχον αρκετή διάφορα στην αντίθεση και στα lumens…
Τι να πεις κανείς ..μπέρδεμα ….άντε να βγάλεις άκρη.. ίσως τελικά να είναι trik της εταιρίας απλά για περισσότερο κέρδος ..Από ότι έχω διαβάσει από σε σύγκριση με τον 3500 ο 3600 έχει λίγο καλύτερο μαύρο και χρώμα καθώς και ευκρίνεια εικόνας ενώ από φωτεινότητα είναι πάνω κάτω τα ίδια παρόλο τα περισσότερα lumens που λέει η Epson ( μάλιστα σε ένα τεστ ο 3600 φαίνεται να υπολείπεται κατά 200 lumens από τον 3500...). Τώρα αν αυτές οι μικρές διαφορές αξίζουν 200 ευρώ παραπάνω δεν το γνωρίζω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.