Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

Τιμή για τον 3200 από το pixmania 1027 συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ.
Διαθεσιμότητα 19/11

εγω πηρα τον 3600 χωρις να ξερω να τον ρυθμισω οπως πρεπει εχω τρελαθει με την εικονα

οντως! εχω παρει και εγω τον 3600 και εχει την καλυτερη εικονα που εχω δει σε προβολεα. Τέλειο μαυρο, ζωντανά χρώματα , ευκρινια , φωτεινότητά, Τι να ζητήσει κανεις περισσότερο με 1300 ευρω?

Στο http://www.homecinemacentral.com.au/reviews/reviews_epson_TW_3600-vs-TW3200.html έχουνε κάνει ένα update στο review και βγάζουνε τον 3200 να έχει καλύτερο contrast απο τον 3600 !!! (σε cinema mode) .Αυτο λένε έχει να κάνει λιγο και με την φωτεινότητα του 3200 που είναι λίγο μικρότερη.Τελικά τι αξίζει να πάρει κανείς τον 3600 ή τον 3200 που πάνω κάτω είναι μια απο τα ίδια εκτος απο την φωτεινότητα;

Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

Στο http://www.homecinemacentral.com.au/reviews/reviews_epson_TW_3600-vs-TW3200.html έχουνε κάνει ένα update στο review και βγάζουνε τον 3200 να έχει καλύτερο contrast απο τον 3600 !!! (σε cinema mode) .

Καλά κάνει ο τύπος και μετράει το ansi, αλλά, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, υποπίπτει σε 2 φάουλ...

α) Τα 50.000 και 60.000:1 που αναφέρει η Έπσον, και ασφαλώς δεν υφίστανται, αφορούν το on/off και όχι το ansi contrast,

β) αφού τον μετράει που τον μετράει, γιατί δεν μας δίνει τις τιμές που παίρνει σε nits ή lux? Ξέρουμε να κάνουμε διαίρεση και μόνοι μας...:silly:

Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

οσον αφορα στην συγκλιση...
ισχυει καποια πολιτικη επιστροφης μεσα στην εγγυηση?
ας πουμε αν ειναι απο 2 πιξελ και πανω?
η συγκλιση τι ειναι ρε παιδια;

Κάποιον είδα σήμερα να φεύγει από τη στοά με έναν 3200 παραμάσχαλα...

Χαχα... Εγώ ήμουν!!!!! Είμαι πλέον κάτοχος του 3200. Super o Κοσμάς... Εντυπώσεις δεν θα ήθελα να πω αν δεν τον τοποθετήσω σωστά στη θέση του και να προβάλω σε πανί πρώτα γιατί αυτή τη στιγμή είμαι με full lens shift πάνω σε τοίχο.

Τον προβολέα τον έχει και το amazon.de θεωρείτε καλό να τον πάρει καποιος απο εκεί; ή μηπως θα υπάρχει πρόβλημα με εγγυήσεις κλπ; Ρωτάω γιατί η τιμή που τον έχει είναι σαφως πιο λογική.

Ναι το είδα πως τον πήρε (με την καλή έννοια :) ) στα 1030 αλλα εγώ πως να τον βρώ σε αυτη την τιμή μεσω internet;