Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

Χαχα... Εγώ ήμουν!!!!! Είμαι πλέον κάτοχος του 3200. Super o Κοσμάς... Εντυπώσεις δεν θα ήθελα να πω αν δεν τον τοποθετήσω σωστά στη θέση του και να προβάλω σε πανί πρώτα γιατί αυτή τη στιγμή είμαι με full lens shift πάνω σε τοίχο.

Καλοριζικος ο προβολεας και περιμενουμε εντυπωσεις μιας κι είσαι ο πρωτος που τον αγορασες. Πολυ καλη η τιμη του Κοσμα ,με τετοια τιμη γιατι να προτιμησει καποιος αγορα απο internet!

Re: Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

Καλοριζικος ο προβολεας και περιμενουμε εντυπωσεις μιας κι είσαι ο πρωτος που τον αγορασες. Πολυ καλη η τιμη του Κοσμα ,με τετοια τιμη γιατι να προτιμησει καποιος αγορα απο internet!

Δεν υπάρχει λόγος. Μέχρι και στη Γερμανία έχει 999 euro. Δευτέρα μου έρχεται και το πανί από Γερμανία! Εντυπώσεις λοιπόν από εβδομάδα.

120" ηλεκτρικό και πολύ ποιοτηκό. Το έχει φίλος περίπου 2 χρόνια. Ούτε ζάρες ούτε προβλήματα. Το παρήγγειλα τη Δευτέρα και το έστειλαν την ίδια μέρα. 219 ευρώ + 98 τα μεταφορικά. Μόλις παραλάβω και δω ότι τα πράγματα είναι όπως μου τα είπαν θα γράψω αναλυτικά.

Χαχα... Εγώ ήμουν!!!!! Είμαι πλέον κάτοχος του 3200. Super o Κοσμάς... Εντυπώσεις δεν θα ήθελα να πω αν δεν τον τοποθετήσω σωστά στη θέση του και να προβάλω σε πανί πρώτα γιατί αυτή τη στιγμή είμαι με full lens shift πάνω σε τοίχο.

Αγαπητέ επιτρέπεται να ρωτήσω σε τι τιμή αγοράσατε τον προτζέκτορα;

Στην Γερμανία η Epson δίνει δωρεάν δεύτερη λάμπα για το 3600 για λίγο καιρό...

http://www.epson-store.de/Tw3600

όσοι έχετε συγγενείς σε Γερμανία - Αυστρία - Ελβετία, υποθέτω πως θα μπορέσετε να πάρετε δωρεάν και 2η λάμπα !

Ώπα παιδιά 1000 συγγνώμη, τώρα συνειδητοποίησα τα 1030 euro 2-3 σελίδες πίσω... 1130 euro είναι η σωστή τιμή. Sorry που δεν το είδα για να το διορθώσω πιο πριν.

ο 3200 σε σχέση με το 3500 τι διαφορές έχει?
Ποιος θεωρείται καλύτερος?

Ώπα παιδιά 1000 συγγνώμη, τώρα συνειδητοποίησα τα 1030 euro 2-3 σελίδες πίσω... 1130 euro είναι η σωστή τιμή. Sorry που δεν το είδα για να το διορθώσω πιο πριν.

Πανω που πηγαμε να πουμε καλη κουβεντα για ελληνικο μαγαζι.

Κανα REVIEW ? βρε παιδιά ?
Εχουν πεθάνει τα review ?

Τι έγινε πόσοι τον αγοράσατε ? Εχυν διαφορά ? Εχει κανείς FI ?

Καμιά Φωτό .... Οποιος δεν έχει μηχανή και θέλει ας με φωνάξει .....

Στην ενημέρωση τώρα . Στο πλαίσιο με λίγη πίεση ο3600 παίζει στα 1280euro.

οχι βρέ .... δώστα σε εμένα και στον φέρνω στην τιμή κατατήματος :smash: κατωχηρώθει 1523 :flipout:

Κανα REVIEW ? βρε παιδιά ?
Εχουν πεθάνει τα review ?

Τι έγινε πόσοι τον αγοράσατε ? Εχυν διαφορά ? Εχει κανείς FI ?

Καμιά Φωτό .... Οποιος δεν έχει μηχανή και θέλει ας με φωνάξει .....

Στην ενημέρωση τώρα . Στο πλαίσιο με λίγη πίεση ο3600 παίζει στα 1280euro.

Σήμερα παραλαμβάνω το πανί. Ελπίζω αύριο να σας έχω review. FΙ παντώς δεν έχει δυστυχώς.