Καλημέρα video converter? ο pioneer είχε δυο εξόδους hdmi?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Warewolf83 βρήκα αγοραστή για τον benq στο 500αρικο ειναι καλά;
Ειμαι έτοιμος αύριο να πάω να τα δώσω για τον ασύρματο πάντα λοιπόν πριν κοιμηθώ γιατι ξυπνάω στις 6 και δεν έχω πακετάρει ακόμα τον benq .Επειδη ήσουν κάτοχος 2 χρόνια και εγώ σκαστό 1 αξίζει η αναβάθμιση η να κάτσω στα αυγά μου ειλικρινά βασίζομαι πάνω σου .Εγω τον έχω δει να παίζει αλλά στα μαγαζί ξέρεις πως τα ρυθμίζουν
Το συζητούσα με τον Μανώλη το μεσημέρι που πίναμε καφέ.
Και έλεγα, λες να έχει το video converter στο on? Μπα, δεν νομίζω......
Καλά βρε, τι δουλειά είχε αυτό στο on? Αφού όλες οι πηγές σου είναι συνδεδεμένες με HDMI.
Ουφ! Μας κοψοχόλιασες......
Αυτή την απορία έχω κι εγώ... Off του το αφήνω, on το βρίσκω την επόμενη... :silly:
Μου το είπε Κώστα ότι τον ενημέρωσες..
Καλά τώρα τι στα τσακιδια είναι το video converter..
Κώστα ευχαριστώ για την καίρια συμβολή σου!
Ο κύριος χατζηγεωργιου ξέρει που θα βρω τον κο Μανώλη κάστρουνη;
Ο video converter έχει εφαρμογή σε πηγές που είναι συνδεδεμένες είτε αναλογικά στον ενισχυτή, π.χ. μέσω σύνδεσης component, είτε δίνουν στην είσοδο του ενισχυτή ανάλυση χαμηλότερη από 1080p, π.χ. 720p.
Τότε επεμβαίνει ο επεξεργαστής εικόνας του ενισχυτή και κάνει upscale την εικόνα σε 1080p.
Η λειτουργία αυτή είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις παλαιών συσκευών ή συσκευών που δεν έχουν έξοδο HDMI π.χ. κάποιο DVD Player, συνεπώς αξιοποιείς τον επεξεργαστή εικόνας του Pioneer για να δώσεις στο προβολικό σου μέσο εικόνα 1080p.
Όταν όμως οι συσκευές σου έχουν συνδεθεί στον AV μέσω σύνδεσης HDMI, και εφόσον όλες δίνουν στην έξοδό τους 1080p, ο video concerter δεν επεμβαίνει, και απλά κάνει passthrough την εικόνα όπως ακριβώς την δέχεται.
Γι' αυτό και πρέπει να βρίσκεται στο off. Αν για κάποιο λόγο ενεργοποιηθεί, είναι δυνατόν να εμφανιστούν τέτοιου είδους θέματα όπως το δικό σου.
Καλησπέρα μετα απο πολυ σκέψη τελικά αποφάσισα να μη δώσω τον benq w1070 υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον για την αγορά του στα 500e.Οι λόγοι που δεν προβαίνω στην αγορά ειναι οτι δυστυχώς οι epson βγάζουν αρκετά προβλήματα και το κατάλαβα απο εδώ απο κριτικές αλλά και απο μια έγκυρη πηγή δικιά μου .Εξαλου η εγγυηση της epson ειναι 2 χρόνια και benq 3χρονια όποτε γιατι να μην τον κρατήσω 3 χρόνια πιστεύω οτι όταν λήξει η εγγυηση ίσως να υπάρχουν στα 2000-2500e προβολείς 4κ.Το τελευταίο καιρό έχει κατακλυστεί η αγορά απο 4κ τηλεορασεις πουε δεν θα έπαιρνα μια 4κ τηλεόραση 55-60" η 4κ θέλει μεγάλη εικονα .Συμπερασμα η αναβάθμιση σε προβολεα δεν ειναι να πάρουμε λίγο καλυτερο μαυρο η πραγματική αναβάθμιση ειναι σε 2-3 χρόνια οι 4κ προβολείς τότε θα υπάρχει υλικό αλλά θα έχουν πέσει και λίγο οι τιμές τους έστω στα 3000-3500e.Oποτέ κάπου εδ. Κλείνω το θέμα του epson και κάτι τελευταίο για κατόχους benq αναβαθμίσεις εντός εγγυηση δωρεάν και φτιάχνονται εδώ
Πιστεύω οτι value for money ειναι ο benq μπορεί να υπάρχουν κάποιες υποχωρήσει σε μαυρο αλλά ειναι καλοί δεν ειναι τυχαίο Ότι οι περισσότεροι που Μ πήραν τηλέφωνο ήταν κάτοχοι benq.Αποψη μου η αναβάθμιση ειναι μόνο το 4κ φανταστείτε εικονα σε πάνω απο 100"Υπομονή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.