Σιγουρα αλλαξες την αναλυση. ? Γιατι εαν δεν επιβεβαιωσεις με ενα μηνυμα εντος 15 δευτερολεπτων οτι θες να μεινει η νεα αναλυση, σε ξανα γυρναει παλι στην προηγουμενη αναλυση.
Απο το pc δεν καταλαβα και καλα, αλλαξες την αναλυση αλλα ΜΕ τον ενισχυτη ή χωρις αυτον. ?
Άγη, τώρα είδα ότι έγραψες την μαγική λέξη για τον ενισχυτή σου:
Pioneer.
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο σε handshake. Καλοί και άγιοι, όμως, οι αναφορές για τέτοιου είδους προβλήματα δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, ούτε 100...
Να ανησυχώ δηλαδή;
![]()
Άγη, τώρα είδα ότι έγραψες την μαγική λέξη για τον ενισχυτή σου:
Pioneer.
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο σε handshake. Καλοί και άγιοι, όμως, οι αναφορές για τέτοιου είδους προβλήματα δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, ούτε 100...
Oχι δεν θα αλλαξεις αναλυση απο τον ενισχυτη. Αστο καλυτερα για αυριο που θα ερθει ο Γιαννης, θα στα φτιαξει αυτος τα περι αναλυσεων.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Kαθολου.
Εσυ θα αγορασεις τον 1070 του ilzals που κλειδωνει παντου και παντα.
Ευχαριστω Κωστα,είμαι σιγουρος ποσο με καταλαβαίνεις..Δεν μπορω να δωσω λυση στο πρόβλημα σου, αλλα απλως να θελω να σου πω ποσο συμπασχω. Ειχα παρομοιο πρόβλημα με το δικο σου και κανοντας απειρες δοκιμεςκαι συνδυασμούς για ένα διμηνο ,τελικα ο "ενοχος" ηταν το καλωδιο hdmi. Σε μενα ηταν διαφορετικες οι συνεπειες του προβλήματος ,αλλα κανε τον κοπο να το τσεκαρεις και αυτό. Ο Γιαννης την ξερει την περιπτωση μου για τα καλα...
Καλη επιτυχια σου ευχομαι και μακαρι να βρεις λυση.
Μην του λές τέτοια γιατί θα... κλειδώσει το νήμα...![]()
Ας κλειδωσουν τα δικα μου σηματα να μπορεσει να τον παρει και ελευθερα και ο φιλος ilzals τον ιδιο και μετα το νημα βλέπουμε...:guitarist:
Ευχαριστω Κωστα,είμαι σιγουρος ποσο με καταλαβαίνεις..
το ιδιο προβλημα περιπου ειχα και γω,οταν ειχα συδεδεμενα και τι βι και προβολεα στις 2 εξοδους του ενισχυτη.
Το προβλημα λυθηκε οταν αλλαξα τι βι.
Oχι δεν θα αλλαξεις αναλυση απο τον ενισχυτη. Αστο καλυτερα για αυριο που θα ερθει ο Γιαννης, θα στα φτιαξει αυτος τα περι αναλυσεων.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Kαθολου.
Εσυ θα αγορασεις τον 1070 του ilzals που κλειδωνει παντου και παντα.
Εμενα ποιος θα με καταλαβει. ?
Που ανοιγα λαμπα πυρακτωσεως στην κουζινα και εκανε διακοπες η εικονα στον benq. ?
Που αλλαξα benq και το frame interpollation κανει σπασιματα στις γρηγορες σκηνες και το σερβις μου ειπε οτι πρεπει ΚΑΙ η πηγη να εχει frame interpollation για να παιξει σωστα. ? :BDGBGDB55:
Αυτα για να μην νομιζετε οτι μονο εσεις εχετε εξωγηινα προβληματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.