Epson EH-TW9200 / TW9200W

Re: Epson TW-9200

Χαχα πλακα εχουμε αλλα στα σοβαρα Γιάννηδες,καταφερα επιτελους να αλλαξω την αναλυση και συχνοτητα αλλα παλι χιονια για 2sec και μετα τιποτα..το γνωστο σημα HDMI not supported(όλα αυτά εμμεσα από τον ενισχυτή,αμεσα εβαλα με το 10μετρο μονο το WD και επαιξε..)

Απάντηση: Epson TW-9200

Άγη, τώρα είδα ότι έγραψες την μαγική λέξη για τον ενισχυτή σου:

Pioneer.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο σε handshake. Καλοί και άγιοι, όμως, οι αναφορές για τέτοιου είδους προβλήματα δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, ούτε 100...

Δεν μπορω να δωσω λυση στο πρόβλημα σου, αλλα απλως να θελω να σου πω ποσο συμπασχω. Ειχα παρομοιο πρόβλημα με το δικο σου και κανοντας απειρες δοκιμεςκαι συνδυασμούς για ένα διμηνο ,τελικα ο "ενοχος" ηταν το καλωδιο hdmi. Σε μενα ηταν διαφορετικες οι συνεπειες του προβλήματος ,αλλα κανε τον κοπο να το τσεκαρεις και αυτό. Ο Γιαννης την ξερει την περιπτωση μου για τα καλα...

Καλη επιτυχια σου ευχομαι και μακαρι να βρεις λυση.

Σιγουρα αλλαξες την αναλυση. ? Γιατι εαν δεν επιβεβαιωσεις με ενα μηνυμα εντος 15 δευτερολεπτων οτι θες να μεινει η νεα αναλυση, σε ξανα γυρναει παλι στην προηγουμενη αναλυση.
Απο το pc δεν καταλαβα και καλα, αλλαξες την αναλυση αλλα ΜΕ τον ενισχυτη ή χωρις αυτον. ?

Re: Απάντηση: Epson TW-9200

Σιγουρα αλλαξες την αναλυση. ? Γιατι εαν δεν επιβεβαιωσεις με ενα μηνυμα εντος 15 δευτερολεπτων οτι θες να μεινει η νεα αναλυση, σε ξανα γυρναει παλι στην προηγουμενη αναλυση.
Απο το pc δεν καταλαβα και καλα, αλλαξες την αναλυση αλλα ΜΕ τον ενισχυτη ή χωρις αυτον. ?

Γιαννη αλλαξε η αναλυση λογικα,αφου εγινε πιο τεραστιο το desktop.Επαιξα μεσα από τον ενισχυτή.Δεν εχω παιξει τον υπολογιστη αμεσα στον προβολεα,εμμεσα με τον ενισχυτή και παρολο που αλλαξε η αναλυση παλι χιονακια.
Αμεσα επαιξα μονο το WD που είναι πιο portable και επαιξε μια χαρα..
Πηρα ενδιάμεσα και το audioshow και μου ανεφερε ενας ευγενέστατος κυριος ότι μαλλον τιποτα από τα συστηματα μου δεν εχει πρόβλημα,αλλα να κανω ένα reset και κατι ρυθμισεις σε upscaling στα HDMI και όλα καλα θα πανε...

Pioneer.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο σε handshake. Καλοί και άγιοι, όμως, οι αναφορές για τέτοιου είδους προβλήματα δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, ούτε 100...

Να ανησυχώ δηλαδή;

:p

Oχι δεν θα αλλαξεις αναλυση απο τον ενισχυτη. Αστο καλυτερα για αυριο που θα ερθει ο Γιαννης, θα στα φτιαξει αυτος τα περι αναλυσεων.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να ανησυχώ δηλαδή;

:p

Kαθολου.
Εσυ θα αγορασεις τον 1070 του ilzals που κλειδωνει παντου και παντα.

Pioneer.

επαρατη νοσος?Να φυγει?αμαν βρε Γιαννη συνεχως κεφαλιες από χθες...

Oχι δεν θα αλλαξεις αναλυση απο τον ενισχυτη. Αστο καλυτερα για αυριο που θα ερθει ο Γιαννης, θα στα φτιαξει αυτος τα περι αναλυσεων.

Kαθολου.

Μην του λές τέτοια γιατί θα... κλειδώσει το νήμα... :flipout:

Δεν μπορω να δωσω λυση στο πρόβλημα σου, αλλα απλως να θελω να σου πω ποσο συμπασχω. Ειχα παρομοιο πρόβλημα με το δικο σου και κανοντας απειρες δοκιμεςκαι συνδυασμούς για ένα διμηνο ,τελικα ο "ενοχος" ηταν το καλωδιο hdmi. Σε μενα ηταν διαφορετικες οι συνεπειες του προβλήματος ,αλλα κανε τον κοπο να το τσεκαρεις και αυτό. Ο Γιαννης την ξερει την περιπτωση μου για τα καλα...

Καλη επιτυχια σου ευχομαι και μακαρι να βρεις λυση.
Ευχαριστω Κωστα,είμαι σιγουρος ποσο με καταλαβαίνεις..

Μην του λές τέτοια γιατί θα... κλειδώσει το νήμα... :flipout:

Ας κλειδωσουν τα δικα μου σηματα να μπορεσει να τον παρει και ελευθερα και ο φιλος ilzals τον ιδιο και μετα το νημα βλέπουμε...:guitarist:

το ιδιο προβλημα περιπου ειχα και γω,οταν ειχα συδεδεμενα και τι βι και προβολεα στις 2 εξοδους του ενισχυτη.
Το προβλημα λυθηκε οταν αλλαξα τι βι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW-9200

Ας κλειδωσουν τα δικα μου σηματα να μπορεσει να τον παρει και ελευθερα και ο φιλος ilzals τον ιδιο και μετα το νημα βλέπουμε...:guitarist:

Λίγο υπομονή, αύριο θα είσαι γάτα !!! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW-9200

Ευχαριστω Κωστα,είμαι σιγουρος ποσο με καταλαβαίνεις..

Εμενα ποιος θα με καταλαβει. ?

Που ανοιγα λαμπα πυρακτωσεως στην κουζινα και εκανε διακοπες η εικονα στον benq. ?
Που αλλαξα benq και το frame interpollation κανει σπασιματα στις γρηγορες σκηνες και το σερβις μου ειπε οτι πρεπει ΚΑΙ η πηγη να εχει frame interpollation για να παιξει σωστα. ? :BDGBGDB55:

Αυτα για να μην νομιζετε οτι μονο εσεις εχετε εξωγηινα προβληματα.

το ιδιο προβλημα περιπου ειχα και γω,οταν ειχα συδεδεμενα και τι βι και προβολεα στις 2 εξοδους του ενισχυτη.
Το προβλημα λυθηκε οταν αλλαξα τι βι.

Σε λίγο θα του πείτε ν´αλλάξει σπίτι... Αμάν μ´εσάς τους 1070-άδες... Βαρέθηκα !!:flipout:

Από τον υπολογιστη την αλλαξα,απλως τον επαιξα μεσω ενισχυτή,στον τελευταιο δεν εχω πειραξει τιποτα..

Kαθολου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW-9200

Εμενα ποιος θα με καταλαβει. ?

Που ανοιγα λαμπα πυρακτωσεως στην κουζινα και εκανε διακοπες η εικονα στον benq. ?
Που αλλαξα benq και το frame interpollation κανει σπασιματα στις γρηγορες σκηνες και το σερβις μου ειπε οτι πρεπει ΚΑΙ η πηγη να εχει frame interpollation για να παιξει σωστα. ? :BDGBGDB55:

Αυτα για να μην νομιζετε οτι μονο εσεις εχετε εξωγηινα προβληματα.

ναι και εμένα άνοιξε κατάστημα με τεξ μεξ στη άλλη γωνία και έσφιξε το μπάσσο και ανέβηκε η σκηνή 2 παλάμες πάνω.