Epson EH-TW9200 / TW9200W

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW-9200

Αγαπητέ κύριε Γιάννη με είχατε βοηθήσει πολύ για την αγορά benq αν θυμάστε τη άνοιξη .Ηταν όπως τα είπατε απλά το μαύρο για μένα ήταν λίγο και αυτή η κόκκινη εικόνα σε λειτουργία 3D χάνει πράγματα .Οποτε σαν επιλογή για αναβάθμιση είναι καλή επιλογή η epson;η να προβώ σε αγορά φτηνοτερων μοντέλων της epson;Η να πάω σε κάτι άλλο σε αυτή τη τιμή;Η ιδέα για παροχή ρεύματος απο το φωτιστικό πως το βλέπεις;και στο χώρο μου θα κάτσει καλά;

Εφόσον θέλεις να αναβαθμιστείς κοιτάς προς τον 9200. Δεν έχει αξία να ψάχνεις σε ζώνες τιμών του 6600. Για τα ηλεκτρολογικά θα μιλήσουν άλλοι πιο σχετικοί.

Re: Απάντηση: Re: Epson TW-9200

Κοιτά σκέφτομαι να καταργήσω το φωτιστικό έχω δυο στο σαλόνι(μιλάμε για σπίτι 70m2 όποτε υπολόγισε το σαλόνι δεν ειναι τεράστιο) το συγκεκριμένο εχει 12 λάμπες 20watt G9 και το δεύτερο του σαλονιού εχει 9 λάμπες λέω να σκατΖαρω το 9 φωτό στη κουζίνα εκεί θα αντικαταςτησει ενα 4φωτο (που δεν φωτίζει τώρα ιδιαίτερα) ενιαίος χώρος σαλόνι κουζίνα και να υπάρχει το 12 φωτό στο σαλόνι εξάλλου έχω και έξι λάμπες led στην οροφή και γυψοσανίδα με κρυφο φωτισμό ενδιάμεσα κουζίνας σαλονιού δλδ δεν θα έχω ιδιαίτερο θέμα φωτισμού όταν δεν έχουμε καλεσμένους σπίτι μόνο τα led οροφής ανάβουμε το συγκεκριμένο δεν το ανάβουμε εχει πολύ έντονο φωτιςμο και ενοχλεί Με αυτό το τροπο θα είναι και ωραίο αιςθητικα χωρίς κανάλι να φεύγει απο το φωτιστικό και στη θεςη του φωτιςτικου θα γίνει μια πρίζα ο epson εξάλλου θα το ομορφύνει το κενό μια χαρά αυτό που φοβάμαι είναι μη φάω καμία ήτα και έχω προβλήματα με την ασύρματη δικτύωση και άντε μετά να περάσει hdmi καλώδιο δεν ξέρω στο διαδίκτυο είδα κάποια προβλήματα δικτύωσης στον 6100w Παντως παιδιά σήμερα στην avart που τον είδα είχε απίστευτο μαύρο στο σαλόνι μου θα δείξει νομίζω ακόμα καλύτερα τώρα το 3d το άνοιξε πολύ και μπήκα μέσα αλλά που χώρος για να ανοίξεις τόσες ίντσες.Η τιμή συγκριτικά με καλές hd τηλεορασεις Μίσου μεγέθους σε εικόνα ειναι πολύ καλή με ασύρματη δικτύωση και 2 ζευγάρια γυαλιά καλά με 4κ δεν το συγκρίνω θα περάσουν πολλά χρόνια για χρήση ταινιών 4κ και όταν υπάρξει θα επιστρέψουμε στα video club γιατί τέτοια αρχεία με ταχύτητες Ελλάδας δεν κατεβάζεις εγώ hd αρχεία που έχω κατεβάσει δεν φτάνουν επίπεδο ποιότητας blu Ray disk ούτε κανάλια nova αυτά ειναι καλά μόνο σε τηλεορασεις

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ πολυ Γιαννη

Re: Epson TW-9200

Γεια σας και παλι!Αυριο με το καλο παραλαμβανω και το απόγευμα κιολας ή το αργοτερο την Πεμπτη,ερχονται οι γυψοσανιδαδες,να μου φτιαξουν μια κατασκευη σαν βιβλιοθηκη,να τον βαλω σε ραφι.Τωρα που αλλαξα σπιτι,οι βασεις οροφης πεθαναν για μενα για διαφορους και πολλους λογους...
Θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι απαξ και γινει η κατασκευη,το ποταμι δεν γυριζει πισω.
Η αποσταση τοιχος-τοιχος,αναμεσα σε αυτους που θα είναι το κεντρο του Home Theater μου και εκει που θα γινει η κατασκευη είναι 4.65m.
Σημαντικη πληροφορια ότι από στο συνθετο μου εχω ολη την πραγματεια μου και την 50αρα τηλεοραση,μπροστα από την οποια θα κατεβαινει πανι,gain 0.8 το γνωστο του αγγλου,100''.
Απεναντι από εκει εχω τον καναπε,γωνιακος,πισω από τον οποιο θα γινει η ιδιοκατασκευη.
Μεχρι τωρα λοιπον εχουμε:Από τον τοιχο του Home Theater,50cm+10 περιθωριο μπροστα από το πανι,αρχιζει και μικραινει η αποσταση.
Στην απέναντι μερια θα γινει πισω από τον καναπε,η κατασκευη στην οποια το βαθος κάθε ραφιου θα είναι περι τα 45cm,οσα χρειαζεται ο εψονας νομιζω.
Βαλε και αποσταση θεασης από την πλατη του καναπε καμια 30cm,φτανουμε στο συνολο 50cm+10cm+45cm+30cm=135cm
Αρα καμια αποσταση θεασης 3,15m(συν πλην 10cm),νομιζω δεν είμαι ασχημα για τη συγκεκριμενη οθονη..
Αν ως εδώ εχω κανει κατι λαθος παρακαλω διορθωστε με..και ερχομαι και βασικα και ρωταω.:
1.Η πλατη του καναπε φτανει στα 80cm και λεω να αρχισω τη γυωοσανιδα από τα 85cm,με βημα 42,5cm(Καθαρα 35cm αφου 7,5 είναι η φατσα της γυψοσανίδας),αν τον βαλω στο ραφι υψους 170cm είμαι ενταξει?
Παρακαλω βοηθειστε με,μια και η προιστορια μου ηταν μολις ενας προβολεας και αυτόν τον ειχα αναποδα..
2.Επηρεαζεται η ποιοτητα σημαντικα ώστε να γινει αντιληπτη στα δικα μου απροπόνητα ματια από το lens shift και το zoom που αναγκαστηκα θα χρειαστω?Θυμιζω ο φακος του προβολεα θα απεχει από το πανι περιπου(συν πλυν 10cm ας πουμε),3.45m..
Ευχαριστω εκ των προτερων...

Να σε ρωτήσω τον Sony 40es το είχες ψάξει γιατι τον βρίσκω 1700 και ειμαι σε σκεψη

Να σε ρωτήσω τον Sony 40es το είχες ψάξει γιατι τον βρίσκω 1700 και ειμαι σε σκεψη
Δεν τον εχω δει,λογω πολης(Σερρες) δεν είναι ευκολα αυτά τα πραγματα αλλα τον απεκλεισα μετα από συζητήσεις με πιο εμπειρους συμφορουμιτες και φυσικα διαβαζοντας και το νημα του.
Βεβαια τα μηχανάκια και τα δυο είναι μαλλον σχετικα κοντα,οποτε μικρο το ρισκο οποιο και αν παρεις.
Και εγω τοσο τον εβρισκα αλλα φοβηθηκα την αγορα από εξωτερικο επισης..

Απο εσωτερικό η αγορά του

Κύριε χατζηγεωργιου τι λέτε για τον Sony vpl hw40es σε σχέση με τον 55αρι λένε οτι ειναι σχεδόν ίδιοι χωρίς ίριδα όμως στα 1700 το βρίσκω Ελλάδα και λένε καλή τεχνική υποστήριξη

Απάντηση: Epson TW-9200

Δεν έχω δει κανέναν από τους δύο, οπότε, ό,τι διαβάζω και 'γω στα ριβιού. Πάντως, μου φαίνεται αρκετά υπερβολική αυτή η διαπίστωση ειδικά όταν μάλιστα αφορά την Sony. Δηλαδή, η Sony έβγαλε 2 ίδια μηχανάκια με τόσο μεγάλη διαφορά τιμής και παίζουν μία η άλλη? Αδυνατώ να το πιστέψω...Sony=Μέγιστοι φραγκοφονιάδες!!:D

Δεν θα έχεις πρόβλημα Άγη, η μετακίνηση φακού του 9200 είναι μεγάλη σε έκταση. Αν δε θυμάμαι καλά, το σημείο 0 για όφσετ στα Έπσον είναι κάπου στο κέντρο της οθόνης και όχι από πάνω ή κάτω όπως τα DLP.

Απάντηση: Re: Epson TW-9200

Απο εσωτερικό η αγορά του

Κύριε χατζηγεωργιου τι λέτε για τον Sony vpl hw40es σε σχέση με τον 55αρι λένε οτι ειναι σχεδόν ίδιοι χωρίς ίριδα όμως στα 1700 το βρίσκω Ελλάδα και λένε καλή τεχνική υποστήριξη

τον 40 τον εχω δει σε εκδηλωση στην Γλυφαδα και δεν με επεισε,αντιθετα ο 9200 που κι αυτον τον ειδα σε εκθεση,απλα μαζευα τα σαλια μου.

Δεν έχω δει κανέναν από τους δύο, οπότε, ό,τι διαβάζω και 'γω στα ριβιού. Πάντως, μου φαίνεται αρκετά υπερβολική αυτή η διαπίστωση ειδικά όταν μάλιστα αφορά την Sony. Δηλαδή, η Sony έβγαλε 2 ίδια μηχανάκια με τόσο μεγάλη διαφορά τιμής και παίζουν μία η άλλη? Αδυνατώ να το πιστέψω...Sony=Μέγιστοι φραγκοφονιάδες!!:D

Δεν θα έχεις πρόβλημα Άγη, η μετακίνηση φακού του 9200 είναι μεγάλη σε έκταση. Αν δε θυμάμαι καλά, το σημείο 0 για όφσετ στα Έπσον είναι κάπου στο κέντρο της οθόνης και όχι από πάνω ή κάτω όπως τα DLP.

Γιάννη ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά, αν δεν είχα και εσάς εδώ μέσα + γάτος βέβαια, τι θα γινόμουν!!

Απάντηση: Epson TW-9200

Για του λόγου το αληθές..

epson 9200.jpg

Τις προάλλες δοκίμασα στον προβολέα το HDMI,ίσα ίσα για τσεκάρω το 3D,όλα καλά και το έθαψα στη γυψοσανιδα.
Σήμερα τον έβαλα τον προβολέα κανονικά να χτυπήσει στον τοίχο(το πανί ακόμη) και έχω το εξής πρόβλημα :
Ενώ όλα τα players δίνουν το σήμα τους κανονικά,όσον αφορά τον υπολογιστή όταν τον χρησιμοποιώ ως πηγή,γράφει :HDMI not supported.
Να σημειώσω ότι με τον W1070 δεν είχα 2 χρόνια πρόβλημα και οι ο προβολέας παίρνει σήμα από pioneer sc-lx 75 όπου κουμπώνουν όλες οι πηγές..
Και το pc τον χρησιμοποιώ πάρα πάρα πολύ..

Τώρα παιζει να ναι πιο ευκολο να αλλαξεις κάρτα γραφικών παρα καλώδιο :)
Με κανένα άλλο πισι η λάπτοπ δοκιμασες;

Δεν παίζει ούτε με το mede8er!
Και εγώ φαντάστηκα ότι αφού περνά 3d δε θα έχω κανένα πρόβλημα με τις άλλες πηγές.Ήδη το μετάνιωσα.. Μια χαρά ο benq..

Μου βγάζει εικόνα με χιόνια και μετά τίποτα..

Πως ειναι δυνατόν με τον benq Να παίζει ;

Τέτοια λες τωρα και μάλλον θα ακυρώσω την πώληση του benq αύριο

Έχω ενα hama 15μετρο να κάθεται. Αν περάσεις απο δω εσύ η ο Γιάννης μπορω να στο δωσω να το δοκιμασεις. Δε θα το χρειαστω πριν το φθινοπωρο. Στην tv απο τον marantz που το δοκιμασα επαιξε μια χαρά. Τουλάχιστον να δεις αν είναι όντως θέμα καλωδίου.

Έχω ενα hama 15μετρο να κάθεται. Αν περάσεις απο δω εσύ η ο Γιάννης μπορω να στο δωσω να το δοκιμασεις. Δε θα το χρειαστω πριν το φθινοπωρο. Στην tv απο τον marantz που το δοκιμασα επαιξε μια χαρά. Τουλάχιστον να δεις αν είναι όντως θέμα καλωδίου.

Θανάση ευχαριστώ πολύ με βλέπω να το δοκιμάζω..
Μα καλά τόσο σάπιος ο προβολέας ?εναςw1070 τον ξεμπροστιασε πριν κάνει ζέσταμα ?