Epson EH-TW9200 / TW9200W

Re: Epson TW-9200

Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Η θερμότητα με τον καιρό τους ''τρώει'' την επίστρωση και αναγκαστικά αλλάζουν συμπεριφορά. Απ' όσο καταλαβαίνω, είναι καθαρά θέμα τεχνολογίας. Η καθεμιά με τα + και τα - της. θα συμφωνήσω μαζί σου Γιάννη η τεχνολογία των lsd είναι σαν τα τουρπο αυτοκίνητα δυνατά σαν αρχή και μετά το χάος ...σε βάθος χρόνου και επειδή είμαι φαν της 3d προβολής ένα θα σου πω...έχω τον optoma 33 με zf 2100 γυαλιά και πηγή το oppo 103 είναι μακρά το καλύτερο 3d προβολικό που έχω δει ανεξαρτήτως τιμής,είναι βλέπεις η τεχνολογία απλή και πάνω από όλα αξιόπιστη !!!

Απάντηση: Epson TW-9200

LCD αδερφέ!! LSD είναι άλλο και μακρυά από μας..-bye-

Όσον αφορά το 3D, επειδή δεν είμαι φαν, βασίζομαι μονάχα σε μαρτυρίες ανθρώπων που τους αρέσει και οι οποίοι λένε πως τα DLP τα καταφέρνουν καλύτερα στον τομέα αυτό.:smile:

Re: Απάντηση: Epson TW-9200

LCD αδερφέ!! LSD είναι άλλο και μακρυά από μας..-bye-

Όσον αφορά το 3D, επειδή δεν είμαι φαν, βασίζομαι μονάχα σε μαρτυρίες ανθρώπων που τους αρέσει και οι οποίοι λένε πως τα DLP τα καταφέρνουν καλύτερα στον τομέα αυτό.:smile:

Sorry για το τυπογραφικό λάθος ....:award:Έτσι έλεγα και εγώ άλλα αν κάτσεις σε κάλο προβολικό δεν ξεκολλάς ...vesa 3d μαζί με ZF Classes ,RF Techologie

Ειναι κανεις μεσα για να παμε να του ριξουμε μια ματια (εμαθα οτι υπαρχει σε καταστημα demo) ;

Κανε λιγο υπομονη, θα σε ενημερωσω αυριο...:ernaehrung004:

Για να μην ανοιγω καινουργιο νημα, να ρωτησω κατι εδω (?) μιας θα το δειτε οι γνωστες.

Για πανι 150" σε μη ελεγχομενο απο πλευρας φωτισμου περιβαλλοντος (εξω δλδ) ειναι ενταξει αυτος ή κοιταμε κατι αλλο (ενδεχομενως και οικομικοτερο)

Κανε λιγο υπομονη, θα σε ενημερωσω αυριο...:ernaehrung004:

Για ποιο πράγμα;

Ελεγα μηπως παω αυριο πρωι καμια βολτα (γιατι μες την εβδομαδα χλωμο να προλαβω...)

Για να μην ανοιγω καινουργιο νημα, να ρωτησω κατι εδω (?) μιας θα το δειτε οι γνωστες.

Για πανι 150" σε μη ελεγχομενο απο πλευρας φωτισμου περιβαλλοντος (εξω δλδ) ειναι ενταξει αυτος ή κοιταμε κατι αλλο (ενδεχομενως και οικομικοτερο)

Βρηκες που ειχες καταχωνιάσει τον BenQ και θες και αναβαθμιση τωρα; - τρομαρα σου...:p

Για όξω μαλλον θα πηγαινα σε καποιον DLP με πολυ φως...

Απάντηση: Re: Epson TW-9200

Την κουρτίνα δύο. :coool:

Re: Απάντηση: Re: Epson TW-9200

Βρηκες που ειχες καταχωνιάσει τον BenQ και θες και αναβαθμιση τωρα; - τρομαρα σου...:p

Για όξω μαλλον θα πηγαινα σε καποιον DLP με πολυ φως...

Στο αριστερο φυλλο της ασπρης ντουλαπας στο μπλε δωματιο πανω. :p

Την κουρτίνα δύο. :coool:

Θα "παιζει" ο benq που εχω ή να δω αλλη κουρτινα...

τρολλαρω συνεχεια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Epson TW-9200

Στο αριστερο φυλλο της ασπρης ντουλαπας στο μπλε δωματιο πανω. :p

Θα "παιζει" ο benq που εχω ή να δω αλλη κουρτινα...

τρολλαρω συνεχεια...

Θα παίζει, αλλά, θα παίζει καλύτερα ο Optoma 25LV ή ο Infocus 8606.

μολις παραγγελθηκε ο epson 9200 ασυρματος με πανι ηλεκτροκινητο elite 120 συντομα εντυπωσεις.....

Καλώς ήρθες στο club των προβολάκηδων.

"Τηλεόραση μία ευχάριστη ανάμνηση" , σύντομα κοντά σου..

να στε καλα περιμενω σαν μικρο παιδακι....αυριο λογικα θα τον εχω στα χερια μου!!!!!