αφου πηρα το sony 6200 3d player επιτελους ειδα και επαθα avatar 3d δεν υπαρχει νομιζεις οτι εισαι συνεχεια μεσα σε μια ζουγκλα τα χρωματα ολα..........απλα απιστευτο
Όσον αφορά το φίλτρο LPE για τα Epson, από την cine4home, o reviewer της (που λέτε ότι είναι από τους καλύτερους) δίνει εξαιρετικές μετρήσεις φωτεινότητας και κοντράστ. Όλα αυτά είναι διαφήμηση, ή ισχύουν; Μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς; Νομίζω πως έχει πολύ ενδιαφέρον (κυρίως για το 3D) - έχουν τρελλαθεί στην Αμερική για να το βρούν.
Ευχαριστώ πολύ, PIKES. Το περίεργο, όμως, είναι ότι ο cine4home λέει ότι στο dynamic περίπου ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ τη φωτεινότητα (με αρκετά καλά, όχι τέλεια, χρώματα, λίγο κόκκινο παραπάνω), ενώ ο browser δε αναφέρει τίποτα για αυτό!
Dynamic mode και καλιμπράρισμα είναι δύο έννοιες ασύμβατες. Το έχω ήδη προσπαθήσει μια φορά και δεν ξανακάνω το λάθος. Ας μην μας ανεβάζουν την κλίμακα του γκρι σε 10 σημεία. Ας κάνουν έναν κόπο να πάρουν γκρι και γκάμα σε 100 σημεία. Αλλά, ούτε και έτσι είσαι on the safe side, διότι τα δυναμικά του προβολέα θα σου ''σκίσουν'' έτσι και αλλιώς την εικόνα διότι παρεμβαίνουν όπως να 'ναι και όπου να 'ναι.
Babis, συμφωνούμε, το cine4home συγκεκριμένα δε λέει ότι τη διπλασιάζει, αλλά ότι από τα 2400 lumens του dynamic mode πέφτει στα 1600 περίπου (high lamp), τα οποία είναι υπερδιπλάσια των 750 του cinema mode χωρίς φίλτρο. Τα δε χρώματα είναι τότε αρκετά έως πολύ καλά, μετά από calibration.
Το Dynamic mode ούτε για μεσημεριάτικο ποδόσφαιρο δεν κάνει... :silly:
Δεν περιγράφω άλλο, γιατί μετά θα μου φωνάζουν ότι κυνηγάω την Έπσον!!![]()
Δεν αναφέρομαι μόνο στην Epson... Γενικά το λέω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.