Epson EH-TW9200 / TW9200W

Re: Epson TW-9200

Φίλε μου ψάξε και θα δεις δεν ειναι δύσκολο lcd αξίας μάλλον ειςαι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άκου να σου πω έΓΩ σήμερα είχα φορτώσει στο αμάξι τον benq να τον πουλήσω πήρα το μαγαζί για να κανονίσω την αγορά και στη δουλειά εντελώς τυχαία μου έδωσε ένας συνάδελφος το τηλ του γαμπρού του που κάνει εγκαταστάσεις και ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ασχολείται με το άθλημα 10 χρονια τωρα.Τον πήρα για να του πω να έρθει να κάνει την εγκατάσταση .Επειδη ήταν συγγενής του στη μέση μου είπε κάποια πράγματα.ΟΙ no1 σε απεγκατάσταση και συχνότητα βλαβών που εχει κάνει ειναι οι epson όσοι προτίμησαν να τα βάλουν σε καφετέριες εκει ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα.Ο ΤΥΠΟΣ μου είπε απλά φίλε ποιον έχεις τωρα; Τον Benq λέω και λει κράτησετον 2-3 χρονια και και τότε παρέ να σου πω .Και σε ρωτάω είχε κανένα συμφέρον απο εμένα ;Πάσχα ειναι δεν ήθελε να παρεό χρήματα εγκατάστασης .Το ποιο σημαντικό που μου είπε ειναι οτι και βλάβη να μη βγάλει όταν αλλάξεις λαμπα ποτέ δεν θα έρθει η εικονα οπως ήταν όταν τον πήρες οι DLP δεν έχουν τέτοιο θέμα.Αυτο μου το είπε και ενα top καταςτημα πολυ γνωστό μακρυά απο lcd μου είπε .Επισης έλα μετα απο 2-3 χρονια μου το είπε γιατι ειναι λέει άπειρος οι lcd πρεπει να κατέχεις απο ρυθμίσεις για να κάνει παπάδες τα καταστήματα μου είπε έχουν ειδικά σχεδιασμένους χώρους show room χωριά αντανακλάσεις calibrarismenous που πας μετα σπίτι τον στήνεις και λες μήπως έκανα λάθος;

Και όντος σε οκά τα καταστήματα πι τοίχοι ήταν μαύροι εμένα το σαλόνι ειναι ανοιχτοχτωμο

Απάντηση: Epson TW-9200

Links (αν εννοειτε απο fora και κατοχους που μιλουν για βλαβες) θα βρειτε σχεδον για οποιαδηποτε συσκευη. Απλα καποια μοντελα κατα καιρους εχουν παρουσιασει προβληματα σε ολη την σειρα παραγωγης. Το να αρχισει καποιος να ψαχνει σε fora για να βγαλει μεσοσταθμιστικα δειγματα βλαβων ειναι επιπονο και κουραστικο.
Απο την αλλη, νεα μοντελα χωρις πολυ χρονο στην αγορα δεν εχουν προλαβει να κριθουν για το αν παρουσιαζουν καποιο προβλημα ή ελυσαν προβληματα του παρελθοντος.

Οποτε ενα απο τα πιο βασικα (γαιδουροδενε) ειναι να εχουμε τουλαχιστον τα 3 χρονια εγγυησης απο αντιπροσωπεια. Απο εκει και περα ειναι και λιγο οτι σου κατσει στις χαμηλοτερες κατηγοριες τιμης.
Απλα στην χαμηλη κατηγορια τιμης, η λεξη "βλαβη" ποναει λιγοτερο.

Οσον αφορα τις βλαβες νομιζω οτι υπαρχει ενα γενικο συμπερασμα της μεγαλυτερης αντοχης χρονικα των dlp σε σχεση με εναν lcd (γηρανση) αλλα απο την αλλη ενας dlp μπορει να σου βγαλει και βλαβη στα ηλεκτρονικα εντος εγγυησης.
Σε σχεση με αλλες συσκευες, ειναι λιγο απογοητευτικο (συγκριτικα παντα) να ψαχνεις για προβολεα/τηλεοραση που δεν θα σου βγαλει προβλημα για τις Χ ωρες. :frown:

Η epson Γιάννη εχει 2 χρονια εγγυηση και αν χαλάσει πάει έξω ο benq φυιαχνεται εδώ κι εχει 3 χρονια

Απάντηση: Re: Epson TW-9200

Η epson Γιάννη εχει 2 χρονια εγγυηση και αν χαλάσει πάει έξω ο benq φυιαχνεται εδώ κι εχει 3 χρονια

Αν δεν ειναι παρα εισαγωγη και ειναι εισαγωγη απο τον επισημο αντιπροσωπο το καταστημα θα σου δωσει 3 χρονια.

γιαννη μην μπερσευεσε εγω πηρα την cpi τουσ ειπα οτι το αγορασα απο αθηνα μου ειπαν οτι δεν εχει σημασια και απο ευρωπη να το αγορασα ειναι 3 χρονια επισης τουσ αναφερα οτι το κοτι γραφει εξω divitek και μου ειπαν δεν εχει σημασια η εγγυηση ειναι 3 χρονια η απο γερμανια η απο εδω να το αγορασω δεν αλλαζει κατι

Re: Απάντηση: Re: Epson TW-9200

Αν δεν ειναι παρα εισαγωγη και ειναι εισαγωγη απο τον επισημο αντιπροσωπο το καταστημα θα σου δωσει 3 χρονια.

Γιαννη εγψ που τον πηρα από Audioshow και τηλεφωνικα με διαβεβαιωσε ότι είναι κομματι της ελληνικης αντιπροσωπειας,μου ειπε για 2 χρονια εγγυηση..
Τι να κανω,να επικοινωνήσω από βδομαδα με την αντιπροσωπεια την ιδια και να αναφερω Serial Number?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Epson TW-9200

Γιαννη εγψ που τον πηρα από Audioshow και τηλεφωνικα με διαβεβαιωσε ότι είναι κομματι της ελληνικης αντιπροσωπειας,μου ειπε για 2 χρονια εγγυηση..
Τι να κανω,να επικοινωνήσω από βδομαδα με την αντιπροσωπεια την ιδια και να αναφερω Serial Number?

Στο site τους αλλα λενε.
http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=7894

Παιδιά εγώ πήρα την Benq και την epson αλλά λενε τα καταστήματα και αλλά οι αντιπροσωπεία στον benq τα μισά μαγαζιά λενε 2 τα αλλά 3 η αντιπροσωπεια μου λέει 3 .Ο epson πήρα και ρώτησα και μου είπαν 2

Γιάννη και εγώ αυτό είδα αλλά πιο κάτω γράφει ότι ισχύει μόνο για τη λάμπα.
Ο προβολέας έχει δυστυχώς δύο χρόνια,το γράφει στο τέλος της σελίδας..

Ναι εχεις δικιο. Βρηκα ομως και καταστηματα οπου δινουν 3 χρονια στη λαμπα ΚΑΙ στον προβολεα.
Αν ομως η epson europe και η ελληνικη αντιπροσωπια δινουν 2 χρονια, τον τριτο χρονο ποιος τον δινει. ? Το εκαστοτε καταστημα που τον δινει με τρια. ?
Μηπως μετα το περας των 2 ετων, αν χαλασει τον πας στο καταστημα αγορας και αναλαμβανουν να πληρωσουν αυτοι την οποια βλαβη. ?

Αυτο που λες δεν γίνεται με τιποτα ποιο καταςτημα;

Τελικά δεν μας είπες Γιάννη καλός ο epson?εγω έμεινα στον benq και με τη λήξη εγγυηση βλέπουμε .Εκανα χθες το gama 2.4 αλλά νομίζω στο 2.8 δίνει καλυτερο μαυρο

Ο epson εκτος των καλυτερων εξτρα (f.i., lens shift, zoom Κλπ) δινει καλυτερο κοντραστ και μαυρο.
Απλα πρεπει να εισαι τυχερος και να πεσεις και σε καποιο καλο κομματι με πολυ καλη συγκλιση κλπ

Τα καταστηματα δεν θα τα αναφερω για ευνοητους λογους. Αν ομως τα δεις ενα ενα στο σκρουτζ, θα διαπιστωσεις οτι δυο εξ'αυτων λενε οτι δινουν 3 χρονια.

Ilzals απλα με gamma 2.8 σκοτεινιασες την εικονα σου και πιθανοτατα μειωθηκε το φως στους τοιχους και για αυτο εχεις αυτη την αισθηση. Βασικα κρασαρισες ολη την πληροφορια χαμηλα και δεν βλεπεις πληροφορια στις σκοτεινες σκηνες.
Η σταθμη του μαυρου ΔΕΝ κατεβηκε. Απλα μειωσες την γενικη φωτεινοτητα της οθονης.
Διαβασε λιγο παρακατω αν εχεις ορεξη.

http://www.projectorjunkies.com/ποιο-είναι-το-σωστό-gamma-ποια-ρύθμιση-να-πρ/

Σου ειπα, ο μονος τροπος να ρυθμισεις το μαυρο σωστα, ειναι να τρεξεις το Black clipping pattern και να βαλεις τις μπαρες να αναβοσβηνουν μεχρι το 17 maximum. Να μην φωτιζεται το 16 καθολου.

Πρεπει δηλαδή να συνδέσω τον υπολογιστή η μπορώ να κανω copy paste το αρχείο και να το τρέξω μέσω του dune media player?

Πρεπει δηλαδή να συνδέσω τον υπολογιστή η μπορώ να κανω copy paste το αρχείο και να το τρέξω μέσω του dune media player?
Θα το τρεξεις εκει απο οπου βλεπεις τις ταινιες σου.
Θεωρητικα το καθε player δινει διαφορετικο σημα οποτε το καθενα χρειαζεται και ρυθμιση ξεχωριστα.
Και καταληγεις να παιζεις το ενα player στο user 1 το αλλο player το ρυθμιζεις για το user 2 κλπ.

Ομως επειδη εισαι ακαλιμπραριστος και συνηθως θα παιζεις στο cinema mode του προβολεα ρυθμισε μονο αυτη και ρυθμισε την φωτεινοτητα με το player που χρησιμοποιεις πιο συχνα.

Αξίζει να φωνάξω τον κάστρουνη για calibrarisma η ειναι πεταμένα λεφτά ;αλήθεια ποσο παίρνει;

Eδω ειναι το νημα του epson
Για να μην εισαι offtopic μπες στο νημα του benq w1070 και ρωτα σε αυτο τους κατοχους οσους εκαναν καλιμπραρισμα εαν ειδαν διαφορα και αν αξιζε.

Έλα πες μου ολα καλά μη με δουλευεις

Μαυρο ωραίο ε;ψήνομαι πολυ να τον παρω