Epson EH-TW9200 / TW9200W

Re: BenQ W1070

Γιάννη εντυπώσεις δεν έχεις γράψει για τον epson ακόμα δεν τον έστησες;

Re: BenQ W1070

Ilzals,αν εννοεις εμενα,Αγης το ονομα μου και δεν τον εστησα ακομη και μαλλον και δε θα τον στησω καθολου...

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Γιατί Άγη?

Γιαννη φυσικα και τον εστησα αν ειναι δυνατον!!Με βοηθησε φυσικα και ο συνονοματος σου,οποτε εχει να εκφερει αποψη αυτος βασικα γιατι θα τα περιγραψει σιγουρα καλυτερα απο εμενα..
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι του φανηκε πιο βελτιωμενος απο τον 9100 που ειχε δει αλλα εχει και καποιες παιδικες του ασθενιες...
Οσο για το μηνυμα,απλα αστειευομουν με τον ilzals.......... :HTEHETH63:

Re: Epson TW-9200

Καλημερα σε ολους και καλη βδομαδα..!!
Ακομη ενα...σεντονι για εντυπωσεις απο τον JL_? οπως βλεπετε.. :smash:
Παντως μετα απο 3 ταινιες με 3d,μπορω να πω οτι και στον τομεα αυτον ειναι ανωτερος του benq W1070 στα ματια μου..

τελικά αυτό το παιδί χαραμίζεται με τη δουλειά που κάνει. Τζάμπα τα ξενύχτια. Στις πωλήσεις θα έπρεπε να είναι.
Κώστα με γειά.
Ελπίζω εσύ να μας πεις δύο τρία πράγματα παραπάνω. Αν σου είναι εύκολο τρέξε και καμία ματρόσκα 20+ gb μέσω wifi να μας πεις αν παλεύεται :)

Ελπίζω εσύ να μας πεις δύο τρία πράγματα παραπάνω. Αν σου είναι εύκολο τρέξε και καμία ματρόσκα 20+ gb μέσω wifi να μας πεις αν παλεύεται :)

Ευχαρίστως. Αλλά θα χρειαστείς να περιμένεις λιγάκι. Θα τον παραλάβω την επόμενη εβδομάδα, και η εγκατάσταση θα γίνει την μεθεπόμενη, λόγω κάποιων εργασιών - μετατροπών που πρέπει να προηγηθούν.

Μέχρι τότε θα είναι στο κουτί του.

Καλοριζικος!!Θα τον καταυχαριστηθεις!Ουσιαστικα και εγω τη διαφορα την πληρωσα για τον ασυρματο,βαζοντας γυψοσανιδες για να καλυψω τα καλωδια οποτε μου ηρθε μια η αλλη και μενα!!

Thanks John!

Εννοείται πως στην επόμενη (μετά την εγκατάσταση) άνοδό σου στην Αθήνα, έχουμε μπύρες και γουρουνοπούλα......

Κοίτα, αν έπαιρνα κανά τέτοιον,

Runco-Adds-First-THX-Certified-LED-Projectors.jpg

ευχαρίστως να κερνούσα σαμπάνιες, χαβιάρι και σούσι.

Τώρα θα βολευτείς με γουρουνόπουλο...... :p

top_w1070.jpg

...και με κανά τέτοιο θα είχει μπάμιες γιαχνί να υποθέσω? :flipout:

(καλορίζικος ο 9200!! :ernaehrung004: )

top_w1070.jpg

...και με κανά τέτοιο θα είχει μπάμιες γιαχνί να υποθέσω;

Μπα, αν έπαιρνα τέτοιον δεν θα το έλεγα καν..... :laugh:

Πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθεί κανείς.....

Καλορίζικο το προβολι!

Ευχαριστώ Χρήστο!