EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Απάντηση: Re: EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Καλοριζικος και απο μένα, αλήθεια ο 1000 και 0 2000 βγαίνουν και σε
εκρού/ασπρο χρώμα?

Σε ευχαριστώ φίλε μου :ernaehrung004:
Για το χρώμα χμμμ... θα σε γελάσω, δεν ξέρω πραγματικά. Πάντως σαν να θυμ'αμαι ότι ο 1000 πρέπει να έβγαινε και σε άσπρο. Τώρα για τον 2000 δεν ξέρω να σου πω.

Καλοριζικος Πανουλη! Ειδες τιποτα ή οχι ακομη;

Τάκη, κάτσε να έρθει πρώτα βρε και μετά θα δούμε κιόλας :grinning-smiley-043
Εξάλλου είναι δυνατόν να δω και να μην σας πω εντυπώσεις και βάλω σχετικά screenshots? :ernaehrung004:

Μεγιές Πάνο. Πώς και δεν πήγες σε παραπάνω ίντσες?

Αλέξη, σε ευχαριστώ φίλε :ernaehrung004:
Πιστεύω ότι από τα 3μ (μπορεί και λιγότερο) θα είναι υπερβολη´παραπανω. Στο μέλλον καλά να είμαστε κι αν μας βγει μικρή αυτή η οθόνη πάμε για μεγαλύτερη. :2thumb22sup:

Πάνο μεγειές και από εμένα, πολύ καλό μηχάνημα και with a litle help from Mr Καστρουνής παίζει θαυμάσια, με άριστο μαύρο και ότι αυτό συνεπάγεται στο contrast κ.λ.π. Να είσαι καλά και να τον χαρείς...
Όσο για μετά το γάμο (με το καλό, η ώρα η καλή..., άπειρες ευχές κ.λ.π.-κ.λ.π.), τα πράγματα αλλάζουν στ' αλήθεια όταν καταφτάσει το πρώτο "ουά-ουά". Μέχρι τότε όλα θα είναι όπως τα ξέρεις (και μερικά ...καλύτερα!)

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Γιώργο, Διονύση και Δημήτρη, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας παιδιά :ernaehrung004:
Τελικά είναι πολύ ωραίο να χαίρεσαι τις αγορές σου με ανθρώπους που έχουν το ίδιο μικρόβιο με εσένα :SFGSFGSF:

καλοριζικος να τον χαρεις και ελπιζω καποτε να πιουμε ενα κρασακι στην αυλη με φοντο 1080p εικονες στο 160'' πανι σου -bye-:ernaehrung004:

καλοριζικος να τον χαρεις και ελπιζω καποτε να πιουμε ενα κρασακι στην αυλη με φοντο 1080p εικονες στο 160'' πανι σου -bye-:ernaehrung004:

Σ' ευχαριστώ Βασίλη :ernaehrung004:
Εννοείται ότι θα πιούμε και τα κρασάκια μας και θα φάμε το κάτι τις μας :2thumb22sup:

Καλορίζικος!

Thanks Φίλιππε :ADFADF1:

:offtopic: Αύριο πρωί μπαίνει το 2.40μ πιατάκι :music-smiley-005: :offtopic:

Ρε συ Πάνο...δεν σου έχω ευχηθεί ακόμη τα καλορίζικα και τα καλά κραμάσματα;...είμαι απαράδεκτος!!!!
Καλές θεάσεις φίλε....να τον χαρείς όσο γίνεται περισσότερο.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπήκες και εσυ στο club της μεγάλης και καλής εικόνας...καιρός ήταν....

καλοριζικο το μηχανακι και απο μενα
ειναι μεσα στην λιστα μου μαζι με benq5000
περιμενουμε εντυπωσεις

Καλορίζικος αγαπητέ και καλές θεάσεις!!! Αναμένουμε εναγωνίως το Review σου αλλά και φωτογραφίες με το νέο σου παιχνίδι εν δράση.

Μεγειές , καλορίζικος , και να εισαι πάντα καλά , να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις τις αγορές σου ..!!!!!!!!

Αντε και καμιά φωτογραφία απο την εικόνα του δώσε μας ......γιατι δεν κρατιόμαστε άλλοοοοοοοοο......!!!!!!!!!!!:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: