EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Πάνο, συγχαρητήρια! Νομίζω πως έκανες εξαιρετική επιλογή. Σου εύχομαι να τον απολαύσεις μέχρις ... εξαντλήσεως!

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα πολύ καλά σας λόγια. Δυστυχώς για αυτούς που περιμένουν εντυπώσεις, πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο, γιατί όπως είπα τον παρήγγειλα και θα κάνει γύρω στις 15-20 μέρες να μου έρθει. Μετά θα μπορώ να πω περισσότερα. -bye-

Καλά, και θα αντέξεις 15-20 μέρες;
Δεν ανεβαίνεις λέω εγώ καμιά βολτίτσα προς τα πάνω να τον παραλάβεις, να πιούμε και κανένα καφεδάκι...

Re: Απάντηση: EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα πολύ καλά σας λόγια. Δυστυχώς για αυτούς που περιμένουν εντυπώσεις, πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο, γιατί όπως είπα τον παρήγγειλα και θα κάνει γύρω στις 15-20 μέρες να μου έρθει. Μετά θα μπορώ να πω περισσότερα. -bye-
Να υποθέσω ότι τον πήρες από εξωτερικό;

Γιατί Ελλάδα είναι γενικά διαθέσιμος.

Από Ελλάδα τον αγόρασα, απλά εδώ στη Ρόδο από την αλυσίδα που τον αγόρασα μου είπε ότι το online σύστημά τους του δείχνει παράδοση σε 15 μέρες.
Εξάλλου δεν τον βιάζομαι και τόσο αυτή τη στιγμή.

Re: Απάντηση: EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Από Ελλάδα τον αγόρασα, απλά εδώ στη Ρόδο από την αλυσίδα που τον αγόρασα μου είπε ότι το online σύστημά τους του δείχνει παράδοση σε 15 μέρες.
Εξάλλου δεν τον βιάζομαι και τόσο αυτή τη στιγμή.
Θα έλεγα να τσεκάρεις και από Αθήνα μιας και τα μεταφορικά είναι μηδαμινά.

Το λέω μόνο μπας και περιμένεις κανα μήνα στο τέλος ενώ μπορεί να τον έχεις και αύριο και ίσως και σε καλύτερη τιμή (αν μιλάμε για ''αλυσίδα'' τύπου Κωτσόβολο - aka μην ''εξειδικευμένη'').

Δεν είναι απο το κατάστημα που αναφέρεις. Απλά έχω βάλει λίστα γάμου στο συγκεκριμένο κατάστημα και δεν μπορώ να τον παραγγείλω από αλλού. Εξάλου δεν θα τα χαλάσουμε για 100 +- :grinning-smiley-043
Εμένα με ενδιαφέρει να τον ευχαριστηθώ, μιας και είμαι νέος στο χώρο της προβολής και να πω στο τέλος ότι έκανα μια αγορά που θα μου αποσβέσει τα λεφτά της. :music-smiley-005:

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα :ernaehrung004:
Εννοείται μόλις παραλάβω έχει φώτος και εντυπώσεις :firstprize:

Εγω δε σου λεω καλοριζικος , σου λεω υπομονη μεχρι να ερθει.

Τα καλοριζικα με τη παραλαβη -bye-:ernaehrung004:

Λοιπόν, εαν όλα πάνε καλά, αύριο, το πολύ μεθαύριο παραλαμβάνω το μηχάνημα. Μόλις παραλάβω, θα έχετε και τα πρώτα screenshots!!! :music-smiley-005:

Η οθόνη (screenline othello motorized 82" with remote) είναι ήδη εδώ από την προηγούμενη εβδομάδα. Οπότε με την παραλαβή του EPSON κλείνουμε και σε αυτόν τον τομέα. :a0210:

καλοριζικος
ειναι πολυ καλος προβολεας για τα λεφτα του.
αντε να μας πεις εντυπωσεις γιατι ενδιαφερομαι