EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Φυσικά θα πρέπει να τονίσω ότι δυστυχώς δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση οι φωτογραφίες με την πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα η εικόνα είναι πολύ πιο ζωντανή, πιο τρισδιάστατη, πιο φωτεινή και σαφώς πολύ πιο ευκρινή από ότι βλέπετε στις "συμπιεσμένες" φωτογραφίες.

Αυτό που βλέπω από κοντά... Στο mode "HD" και "Cinema Night" η εικόνα είναι πιο φυσική και νομίζω ότι πρέπει να είναι κοντά στα σωστά πρότυπα.
Η "Natural" είναι πολύ κοντά στο "Cinema Night", με λίγο πιο κορεσμένα χρώματα.
Τα modes "Cinema Day" και "Vivid" έχουν πολύ φωτεινότητα και είναι ότι πρέπει για θέαση τηλεοπτικού σήματος, ακόμα και με αρκετό φως στο δωμάτιο.

Απάντηση: Re: EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Ναι, η αληθεια ειναι ουι οι φωτος ειναι ολιγος κ@λος... :afro:

Τι να κάνω Ντίνο, αυτό μπορούσα αυτό έκανα :ernaehrung004:

και καλα εκανες.
Τωρα να "δουλεψεις" και τ θεμα φωτογραφια. !!

Δεν έχω χρόνο για περισσότερα. Πρέπει να απολαύσω λίγο και το αμάξι ;):D

ώντος...οι φωτογραφίες δεν λένε τίποτα...

100" συμπιεσμένες σε 300χ100 Pixel ,όλοι οι προβολείς φαίνονται ίδιοι!

μερικές τον αδικούν και τρομερά!

Αααααα, ξέχασα να σας πω, ότι η εικόνα που βλέπετε είναι σε τοίχο και οι ίντσες του ανοίγματός της είναι κοντά στις 170"!!!!!!!
(τόσο δεν είναι περίπου 4 μέτρα πλάτος??)

Οπότε φανταστείτε τι μπορεί να κάνει σε μικρότερες ίντσες...:grinning-smiley-043
-bye-

Re: Απάντηση: EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Αααααα, ξέχασα να σας πω, ότι η εικόνα που βλέπετε είναι σε τοίχο και οι ίντσες του ανοίγματός της είναι κοντά στις 170"!!!!!!!
(τόσο δεν είναι περίπου 4 μέτρα πλάτος??)

Οπότε φανταστείτε τι μπορεί να κάνει σε μικρότερες ίντσες...:grinning-smiley-043
-bye-

Ναι .... κάνε τέτοια πειράματα εσύ και όταν βάλεις τις 83" θα πάθεις
κανα ταράκουλο και θα νομίζεις ότι σου μπήκε στο πλύσιμο η οθόνη :flipout::flipout::flipout:

Καλές θεάσεις και πάλι Πάνο -bye-

Re: Απάντηση: EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

-bye-
Αυτός θα κάνει θάυματα εσείς δεν ξ'ερω αν θα αντέξεται την διαφορα 170" σε 83"....

Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Αυτός θα κάνει θάυματα εσείς δεν ξ'ερω αν θα αντέξεται την διαφορα 170" σε 83"....

Εχω και στην αυλή οθόνη 160", οπότε θα καλύπτομαι από εκεί :grinning-smiley-043

Σήμερα πήρα τον προβολέα το σπίτι ενός φίλου, που ήθελε να τον δει στο χώρο του και να πείσει τη γυναίκα του ότι αξίζει μια τέτοια αγορά.

Ο προβολέας έπαιξε HD από PS3 και αναλογικά κανάλια, καθώς και Nova.

Συμπαίρανα κάποια πραγματάκια σήμερα. Εαν ανοίξεις τον προβολέα πάνω από τις 100" τότε θα πρέπει η λάμπα να δουλεύει σε FULL MODE γιατί στο LOW έχει πολύ χαμηλή φωτεινότητα. Μέχρι και τις 100" η εικόνα σε LOW είναι απλά καταπληκτική. ΑΠό εκεί και πάνω θέλει το κάτι τις παραπάνω σε lumens.

Μέχρι στιγμής όσες φορές κι όπου έχω προβάλει δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση, ούτε σε αντίθεση,ούτε σε φωτεινότητα, ούτε σε χρώματα κτλ. Παρόλα αυτά η εικόνα που βγάζει είναι πάρα πολύ κοντά στη φυσική εικόνα, πραγμα που τον επιβεβαιώνουν και πολλοί φίλοι που τον έχουν δει από κοντά. Βεβαια μιλάμε ότι οι γνώμες προέρχονται από ανθρώπους που δεν είναι "άρρωστοι" με τις ρυθμίσεις όπως είμαστε πολλοί από εμάς. Ομως βλέποντας τον προβολέα LIVE όλοι μα όλοι μου είπαν ότι άρχισαν να το σκέφτονται πολύ σοβαρά για μια μελλοντική αγορά. Οι περισσότεροι δε από αυτούς έχουν την εντύπωση ότι ένας προβολέας παίζει όπως βλέπουμε πολλές φορές σε διάφορες καφετέριες, όπου έχουν κάτι προβολείς της κακιάς ώρας, με χάλια φωτεινότητα, με φώτα του μαγαζιού αναμμένα και με χάλια σήμα να παίζει. Μετά τι γνώμη περιμένουμε να έχουν οι περισότεροι, εάν δεν έχουν την δυνατότητα να δούνε κάπου συγκεκριμένα κάποια καλά μηχανήματα και τίμια να παίζουν?

Μέρα με τη μέρα αισθάνομαι όλο και περισσότερο δικαιωμένος για την επιλογή μου. Δεν μπορώ να ξέρω πόση διαφορά θα είχε η εικόνα εάν αγόραζα έναν προβολέα της τάξεως των 720p. Αυτό που βλέπω όμως είναι απλά ΜΑΓΕΙΑ!!!!! :award:

Μάλλον η ποιό τίμια αγορά που υπάρχει σήμερα. Σε σχέση με αυτά που δίνει το κόστος είναι λογικό.

Κάπως ανάλογα με σένα, διαστάσεις και αποστάσεις, για εσωτερικό χώρο τον θέλω και εγώ αλλά έχω βρεί και εναν TW1000 πού θα κοστίσει 1000 ευρώ και με προβληματίζει.

Πάντα καλές θεάσεις.

Μάλλον η ποιό τίμια αγορά που υπάρχει σήμερα. Σε σχέση με αυτά που δίνει το κόστος είναι λογικό.

Κάπως ανάλογα με σένα, διαστάσεις και αποστάσεις, για εσωτερικό χώρο τον θέλω και εγώ αλλά έχω βρεί και εναν TW1000 πού θα κοστίσει 1000 ευρώ και με προβληματίζει.

Πάντα καλές θεάσεις.

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει EVER!!! Πάντως εάν κυμαίνεσαι κοντά στο 1000άρικο, θα σου πρότεινα να δεις και τον Panasonic AX200, ο οποίος μπορεί να είναι 720p αλλά δίνει ρέστα σε εικόνα, καθώς και σε φωτεινότητα, εάν σε ενδιαφέρει να βλέπεις και τηλεόραση σε κάποιες στιγμές. :ernaehrung004:

Απ οτι διαβαζω στο φορουμ φαινεται οτι ο BENQ 5000 εχει ενα μικρο προβαδισμα (προσωπικα δεν τον ειδα και δεν ξερω) Εσυ Πανο που ειμαι σιγουρος οτι διαβασες και αρκετα, για ποιο λογο τον απεριψες αφου ειναι και κοντα στην τιμη?

Εγώ έχω κλείσει πάντως προς τον Epson TW2000. Ο μόνος λόγος παράτασης της παραγελίας μου είναι η έστω και μικρή πτώση της τιμής του! Αυτή τη στιγμή η καλύτερη τιμή είναι περίπου στα δύο χιλιάρικα! Θα πέσει λέτε μέχρι τα Χριστούγεννα;