ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,032
Απάντηση: Re: EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους
Διαφορά υπάρχει και μαλιστα μεγάλη σε σχέση με τον 700. Είναι ένα διαφορετικό μηχάνημα. Το ερώτημα αυτό θα μπορούσες να να το θέσεις μόνο σε σύγκριση ότι με τον 1000.
"Το νέο panel που φορά ο 2000 έχει 20% μεγαλύτερο aperture ratio(από 43% σε 52%) και έτσι δικαιολογείτε η αυξημένη φωτεινότητα του με την χρήση της ίδιας λάμπας. Επίσης λόγω της διαφορετικής πόλωσης του, κάθετα και όχι ελλειπτικά, μπορεί να πετυχαίνει εκπληκτικό μαύρο. Σημαντική επίσης διαφοροποίηση με τον 1000 είναι ότι το LCD drive είναι πλέον 12 bit αντί 10 bit.
Μπορεί επίσης να κλειδώσει στα 24fps και να υποστηρίξει πρωτόκολλο 1.3 με xvYCC."
Δημήτρη, αυτό το γνωρίζω.
Αυτό που δεν ξέρω πραγματικά, είναι αν έχει διαφορά με τον 700 ο συγκεκριμένος. Ξέρω ότι η ανάλυση στην τελική μετράει λιγότερο απ'ότι όλα τα υπόλοιπα, και το κατάλαβα πολύ καλά από την plasma που πήρα η οποία είναι 1024χ768 αλλά δείχνει πολύ καλύτερα από όλες τις lcd που έχω δει. (άσε που λέει ότι είναι 1080p/24 πράγμα που ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
Απλά, ρωτάω τον Πάνο σε σύγκριση, με άλλους αν είδε διαφορά.
Γιατί, αν πράγματι είναι ο πρώτος σχετικά τελευταίας τεχνολογίας που βλέπει, είναι λογικότατο να είναι εντυπωσιασμένος.
Αυτά![]()
Διαφορά υπάρχει και μαλιστα μεγάλη σε σχέση με τον 700. Είναι ένα διαφορετικό μηχάνημα. Το ερώτημα αυτό θα μπορούσες να να το θέσεις μόνο σε σύγκριση ότι με τον 1000.
"Το νέο panel που φορά ο 2000 έχει 20% μεγαλύτερο aperture ratio(από 43% σε 52%) και έτσι δικαιολογείτε η αυξημένη φωτεινότητα του με την χρήση της ίδιας λάμπας. Επίσης λόγω της διαφορετικής πόλωσης του, κάθετα και όχι ελλειπτικά, μπορεί να πετυχαίνει εκπληκτικό μαύρο. Σημαντική επίσης διαφοροποίηση με τον 1000 είναι ότι το LCD drive είναι πλέον 12 bit αντί 10 bit.
Μπορεί επίσης να κλειδώσει στα 24fps και να υποστηρίξει πρωτόκολλο 1.3 με xvYCC."
Last edited: