Με τον 80αρι αποκλειεται να εχει καποιος προβλημα rainbow.
Ως προς το θεμα τωρα...
Ο HD80 ειναι πολυ καλυτερος απο τον epson,περαν πασης αμφιβολιας.
Με τον HD80 ειναι απιθανο να εχει καποιος προβλημα με Rainbow.
Φοραει τον ταχυτερο χρωματικο τροχο που υπαρχει ταχυτητας 6x.
Κανενας αλλος μονοτσιπος DLP προβολεας δεν εχει τοσο γρηγορο χρωματικο τροχο.
Δεν υπαρχει καμια μα καμια περιπτωση να εχει καποιος προβλημα rainbow με τον HD80
Για να επιμενω κατι παραπανω θα ξερω.![]()
Δεν υπαρχει καμια μα καμια περιπτωση να εχει καποιος προβλημα rainbow με τον HD80
Για να επιμενω κατι παραπανω θα ξερω.![]()
Εγω με τον HD81 πάντως Nix_ βλέπω rainbow και μπόλικο μάλιστα...
Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας (με το Χ1 όταν πρωτοβγήκε) και εκπαίδευσης σε DLP, έχω καταλήξει ότι το rainbow αποτελεί πολύ μικρό πρόβλημα.
Πρώτον, γιατί ο θεατής τελικά εκπαιδεύεται και μετά από λίγο καιρό δεν παρατηρεί τίποτα, ακόμα και αν στην αρχή παρατηρούσε. Θέλει λίγο προσοχή ο διαχωρισμός του να προσπαθήσει κάποιος να δει rainbow και του να βλέπει συνέχεια ενοχλητικά rainbow ενώ παρακολουθεί ταινία.
Δεύτερον, γιατί ανάμεσα σε τουλάχιστον 50 άτομα (προσωπική εμπειρία) που έχουν δει DLP ακόμα και με 2Χ τροχό, κανείς τελικά δεν είχε φαινόμενο rainbow που να μη μπορεί να δει ταινία.
Στο συγκεκριμένο προβολέα περισσότερο θα με απασχολούσε ο φακός παρά το Rainbow.![]()
Strax, αν ξεκίνησες με Χ1 και κατάφερες και τον συνήθησες τώρα δεν σε ενοχλεί ούτε οξυγονοκόληση... :Banane0:
Το rainbow, ακόμα και αν δεν το βλέπεις υπό κανονικές συνθήκες θέασης, αν ψάξεις, θα το δεις.
Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να μην ενοχλεί.
Για μένα, χρειάζεται test drive σε κάθε περίπτωση. Ναι, οι ενδιαφερόμενοι να πάτε οικογενειακώς να δείτε προβολείς.
Όσο για τους φίλους και τους γνωστούς, ίσως εγώ είμαι τυχερός, αλλά ποτέ κανείς δεν μου έχει κάνει παράπονο.
Δεν θα έπρεπε ο φόβος ότι ίσως κάποιος ενοχληθεί από ένα φαινόμενο να αποκλείει μια ολόκληρη τεχνολογία προβολέων, η οποία κατά γενική ομολογία είναι τουλάχιστον αξιόλογη.
Τι έχεις δει/ακούσει γι´αυτό Μπάμπη?
Δωρο-αδωρο και αδιαφορο.Οσον αφορα το θεμα της ταχυτητας, θα σου ελεγα οτι ΔΕΝ ειναι ο μονος που εχει αυτην την ταχυτητα. Η Benq την εχει στα μοντελα της απο εποχης 7700......(απλα πρεπει να μπεις στο κρυφο και να την αλλαξεις, και δουλευει μονο με pal υλικο).
Τωρα , αν ξερεις κατι παραπανω, και δεν ειναι κρυφο, ενημερωσε μας. Το να επαναλαμβανεσαι (και με τετοιον τροπο) δε σε τιμα ιδιαιτερως ...
Ασε ρε Φραγκισκο που βλεπεις. Αφου σου λεει ο ανθρωπος αποκλειεται![]()
Εγω με τον HD81 πάντως Nix_ βλέπω rainbow και μπόλικο μάλιστα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.