Epson: Επίσημη παρουσίαση των EH-TW9000 και ΕΗ-R4000 στο The Mall Athens τον Γενάρη

Όλοι πήγαμε, χάρηκα που ξανάδα μετά από καιρό μερικά παιδιά, καθώς και ότι γνώρισα από κοντά άλλους. Περιμένουμε τις κριτικές των πιο ειδικών, καθώς εγώ δεν μπορώ να είμαι και πολύ αντικειμενικός αφού τον 9000w τον έχω αγοράσει πρόσφατα. Γενικά δεν τον είδαμε και πολύ πιο πολύ είδαμε τον 4000 που εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ, το μόνο "αρνητικό" ήταν ότι έπαιζε σε πολύ μικρή οθόνη (84") οπότε δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε 100+ ίντσες. Πάντως και ο Allesandrο από την Epson και ο Μανώλης τόνισαν ότι δεν είναι το μηχανάκι που θα κυκλοφορήσει στην αγορά αλλά πιθανότατα θα υπάρξουν βελτιώσεις.

καλα ωραια παρουσιαση (απο αυτα που διαβαζω) αυτο που βλεπετε δε θα το δειτε οταν κυκλοφορησει κανονικα ο προβολεας
μηπως ρωτησε κανεις γιατι αυτη η αναμονη για τον 9000;

Αυτό που ρωτήθηκε για τον 4000 ήταν η τιμή του:

-Σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσει?
-Θα ξέρουμε τον Μάρτιο.
-Σε ποια ζώνη τιμής θα κινηθεί? (ερώτηση καπάκι)
-Θα ξέρουμε τον Μάρτιο!!

Δεν γνωρίζω ποιος ρωτούσε και ποιος απαντούσε διότι ήμασταν στα σκοτάδια...-bye-

Δεν γνωρίζω ποιος ρωτούσε και ποιος απαντούσε διότι ήμασταν στα σκοτάδια...-bye-

Με τον 4000 γενικώς "ήμασταν στα σκοτάδια". Για τις ίντσες που έπαιζε, το συγκεκριμένο ταλαιπωρημένο μηχανάκι, το φώς του ήταν λίγο.
Πάρα πολύ ωραίο μηχανάκι, με πάρα πολύ ωραία κίνηση (χωρίς frame interpolation) και καλό μαύρο αλλά δεν ξέρω ποιός θα πληρώσει σχεδόν τα διπλά λεφτά για να πάρει αυτόν κι όχι τον 9000, που εκτός από πιό φωτεινός είναι και 3D.
Ευχαριστούμε πολύ την EPSON για την πολύ ωραία εκδήλωση κι όλους όσους κουράστηκαν γι' αυτήν. Μακάρι ν´ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες το παράδειγμά τους. :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Epson: Επίσημη παρουσίαση των EH-TW9000 και ΕΗ-R4000 στο The Mall Athen

Με τον 4000 γενικώς "ήμασταν στα σκοτάδια". Για τις ίντσες που έπαιζε, το συγκεκριμένο ταλαιπωρημένο μηχανάκι, το φώς του ήταν λίγο.
Πάρα πολύ ωραίο μηχανάκι, με πάρα πολύ ωραία κίνηση (χωρίς frame interpolation) και καλό μαύρο αλλά δεν ξέρω ποιός θα πληρώσει σχεδόν τα διπλά λεφτά για να πάρει αυτόν κι όχι τον 9000, που εκτός από πιό φωτεινός είναι και 3D.
Ευχαριστούμε πολύ την EPSON για την πολύ ωραία εκδήλωση κι όλους όσους κουράστηκαν γι' αυτήν. Μακάρι ν´ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες το παράδειγμά τους. :SFGSFGSF:

βγηκες στο φως Μπαμπη ,πως εγινε αυτο?-bye-
αν ειναι σκοτεινος στις 84ιντσες ,εχει προβλημα θαλεγα.

Οπως ειπε και ο Μπαμπης το μηχανημα ειναι σε ενα κουτι συνεχεια και παει ταξιδια και ειχε γραψει ηδη 120 ωρες .

Και ειναι μοντελο προπαραγωγης που σημαινει πιθανοτατα μικρες βελτιωσεις.

Παντως η εικονα του απο τον 9000 ηταν συγκλονιστικα καλυτερη. Αν βελτιωσουν το φως του και η τιμη του ειναι ανταγωνιστικη μιλαμε για τα ενα απο τα καλυτερα μηχανακια στην αγορα (για οποιον δεν τον νοιαζει το 3d που προσωπικα στον 9000 που ειδα δεν με ενθουσιασε, αλλα και γενικα δεν πολυγουσταρω σαν δυνατοτητα.)

υγ

Πολλα μπραβο στην Epson που ακομα και σε δυσκολους για την αγορα καιρους κανει αυτο που πρεπει να κανουν ολες οι εταιριες. Ενημερωση και προωθηση απευθειας στον πελατη της .

αυτο το συγκλονιστικα καλυτερη η εικονα του 4000 δε μου αρεσει
δηλαδη τοσο κακη ηταν η εικονα του 9000 η οποια συγκρινεται με μηχανηματα των 3000 ´η ο 4000 ειναι απο τα καλυτερα μηχανηματα προβολης που κυκλοφορουν;

μπορεί κανείς παρακαλώ να μου πεί πόσο έκλεισε χθές το κόντραστ με το τέλος της συνεδρίασης. δεν πιστεύω να πήγε πάνω από 1.000.000:1. αν είναι έτσι

πουλάω και ψοφάω

Τα δυο μηχανήματα συγκρίθηκαν σε πανιά ίδιου κατασκευαστή & υλικού αλλά διαφορετικών διαστάσεων (λόγω διαθεσιμότητας..).

Ο 4000 έπαιξε σε 80κάτι ίντσες και ο 9000 σε 106 αν θυμάμαι καλά.

Τον 9000 δεν τον είδα καλά (καθόμουν σχετικά μακρυά και στο πλάι) οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά ο 4000 είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι του λείπει φως, αλλά εγώ είμαι και ολιγαρκής όσο αφορά αυτό. Καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία του θα παίξει η τιμή του, η οποία θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τους JVC οι οποίοι επιπλέον υποστηρίζουν και 3D..

Θα ήθελα πολύ να τον έβλεπα δίπλα-δίπλα με έναν X30.

Επίσης με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω της Epson Hellas για την ευκαιρία που μας έδωσε να δούμε από κοντά σε πολύ καλές συνθήκες τα συγκεκριμένα μηχανήματα.

Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και άλλες εταιρείες του χώρου.

1. Οπως ειπε και ο Μπαμπης το μηχανημα ειναι σε ενα κουτι συνεχεια και παει ταξιδια και ειχε γραψει ηδη 120 ωρες .

Και ειναι μοντελο προπαραγωγης που σημαινει πιθανοτατα μικρες βελτιωσεις.

2. Παντως η εικονα του απο τον 9000 ηταν συγκλονιστικα καλυτερη. Αν βελτιωσουν το φως του και η τιμη του ειναι ανταγωνιστικη μιλαμε για τα ενα απο τα καλυτερα μηχανακια στην αγορα (για οποιον δεν τον νοιαζει το 3d που προσωπικα στον 9000 που ειδα δεν με ενθουσιασε, αλλα και γενικα δεν πολυγουσταρω σαν δυνατοτητα.)

υγ

3. Πολλα μπραβο στην Epson που ακομα και σε δυσκολους για την αγορα καιρους κανει αυτο που πρεπει να κανουν ολες οι εταιριες. Ενημερωση και προωθηση απευθειας στον πελατη της .

1. Αυτό το κόλπο με τον ταλαιπωρημένο ,που ακόμα βελτιώνεται, 4000 τελικά έχει πιάσει βλέπω. Σου λέει : ''φαντάσου πως θα παίζει ο τελικός με 0 ώρες'' :idea:

2. Δεν γίνεται ρε παιδιά σύγκριση 85'' με 105'' .Αυτό έλειπε να μην έπαιζε και καλύτερα. Και τον δικό μου 720p να βάλω στις 85'' (και με oppo) θα παίξει καλύτερα από οποιονδήποτε (σχεδόν) στις 105''.

3. Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα!!!

Βρήκα φανταστική φάτσα για τον Ιταλό της παρουσίασης :singer:

Last edited:
Όπως είπε και ο Μπάμπης, περάσαμε άψογα, είδαμε και παλιούς καλους φίλους και θυμηθήκαμε τα παλιά..Πολλα μπράβο στην Epson για την παρουσίαση. Ίσως απλα θα έπρεπε να διαρκούσε λιγότερο η ομιλία και περισσότερο η επίδειξη των προβολέων.

Καταρχήν μερικές φωτό από το event:

IMG_0188.jpgIMG_0186.jpgIMG_0185.jpgIMG_0183.jpgIMG_0187.jpgIMG_0182.jpg

Τώρα, όπως είπαν τα παιδιά, ο 4000 έπαιξε σε πολύ μικρές ίντσες. Για τις 86 ίντσες είχε μια χαρα φως, για παραπάνω όμως δύσκολα τα πράγματα... Σαν εικόνα πάντως ήταν άψογη: καλα μαυρα, σωστη χρωματική απόδοση (μετά την ρύθμιση Μανώλη), ευκρίνεια "ξυράφι" και καταπληκτική κίνηση, ακόμα και χωρίς το frame interpolation. Βεβαια, η πολύ "ξυραφενια" εικόνα με προβλημάτισε στο κατά ποσο παίζει κάποιο sharpening στο background (στο μενού πάντως ήταν στο 0). Overall θύμιζε η εικόνα Dila κάτι λογικό αφού βασίζεται σε συγγενή reflective τεχνολογία.. Πάντως, στην τιμή που λέγεται ότι θα βγει, δεν το βλέπω να έχει πολύ τύχη.
Ο 9000 είναι φοβερό value for money μηχανάκι. Αν και σαφώς υποδεέστερο σε 2D σε σχέση με τον 4000 (ειδικά στα μαυρα και την ευκρίνεια), έχει εντούτοις καθαρή εικόνα, μπόλικο φως και καλο 3D. Αυτά βεβαια στο λίγο που τον είδαμε..
Πλέον, κάτω από το 3χιλιαρο βγαίνουν σοβαρά μηχανάκια.. ;)
Το μονο βασικό αρνητικό του ήταν η εμφάνιση (καθαρά υποκειμενικό θέμα). Ενδιαφέρον το ασύρματο hdmi.
Επιφυλλασομαστε για καμια κόντρα με ανταγωνιστικά μοντελα με την βοήθεια του Κάστρο..

Re: Απάντηση: Epson: Επίσημη παρουσίαση των EH-TW9000 και ΕΗ-R4000 στο The Mall Athen

Στις 84" ήταν σκοτεινός;;;; Στις 120" τι θα είναι τότε;

Το ζουμ που ήταν; τι φωτεινότητα έγραψε το φωτόμετρο;

Μανώλη δέβρο έξω...... :smash:

Στα δικά μου μάτια όχι απλά δεν ήταν σκοτεινός (ο 4000) αλλά στράβωνε στις 86". Πράγμα λογικό, με την λάμπα στο φούλ και την ίριδα τέρμα ανοιχτή.

Έπαιζε σαν LCD τηλεόραση με εξαιρετικό μαύρο.. :p

:offtopic:
τραγική η σύγκριση μεγέθους της σπιτικής οθόνης με του σινεμά...και 120 και 150" να ήταν δεν σώζεται με τίποτα...
μ' αρέσει που λέμε στους τηλεορασάκηδες: "αγοράστε προβολέα για ν' απολαύσετε μεγάλη εικόνα.. "

Τραγική.... :bigcry::bigcry:
:offtopic:

Ναι ρε, αλλα αυτή η οθόνη είναι για να δουν 100 άτομα! Στην πρωτη σειρά που καθόμουν έβλεπα κάτι τρυπες νααα πάνω στο πανί (για τον ήχο)...
Σίγουρα θα γούσταρα σπίτι μια οθόνη 150 ιντσών και πλέον, αλλα άντε βρες χώρο, επαρκές φως κλπ

Ναι ρε, αλλα αυτή η οθόνη είναι για να δουν 100 άτομα! Στην πρωτη σειρά που καθόμουν έβλεπα κάτι τρυπες νααα πάνω στο πανί (για τον ήχο)...
Σίγουρα θα γούσταρα σπίτι μια οθόνη 150 ιντσών και πλέον, αλλα άντε βρες χώρο, επαρκές φως κλπ

ΥΓ. Είναι golden οποτε μάλλον χωράει λιγότερα άτομα :p

@κατω αριστερά : "Ι see bald people" :flipout::flipout::flipout::flipout:

attachment.php

ο τη στιγμη που ο προβολεας καλυπτει το οπτικο σου πεδιο δημιουργειται η ψευδαισθηση του πραγματικου
στην τηλεοραση τις περισσοτερες φορες βλεπεις δυεξια αριστερα και πανω κατω και η ψευδαισθηση χαλαει (εκτος αν εισαι κολημενος πανω της το οποιο ειναι κουραστικο για εστιασμο των ματιων σε τοσο κοντινη αποσταση)

Καταρχην μπραβο στην Epson τοσο για την παρουσιαση με εξηγηση τεχνικων λεπτομεριεων στην αρχη οσο και για αυτη των προβολεων.

Να πω οτι οπως ξερουν οι φιλοι απο 'δω μεσα που με γνωριζουν χρονια μ' αρεσουν οι προβολεις με εικονα που εχει punch, ή κατα τον στρατηγο "τουμπανο".

Ο 4000 ειναι απιστευτο μηχανημα για τα ματια μου. Εχει απ' ολα φως, νερο, τηλεφωνο, ευκρινεια κινηση, χρωμα, τα παντα ολα. Εμεινα με ανοιχτο το στομα. Καταπληκτικη εικονα. Αν βγει σε καλη τιμη θα σκισει. Θα συμφωνησω με τον ΔΔ οτι το φως του ηταν υπεραρκετο. Κι αμα μου φτανει εμενα σε σας θα περισσευει. Ηταν σαν μια εκπληκτικη μεγαλη τηλεοραση κι' αυτο εγω το θεωρω κοπλιμεντο. Θελω να τον δω οπωσδηποτε σε μεγαλη οθονη 120" +. Αν εχει την ιδια εικονα θα κανω αιματηρες οικονομιες για να τον αποκτησω.

Τωρα ο 9000 μου φανηκε καλος και για τα λεφτα του εξαιρετικος. Θα ηθελα να τον ξαναδω περισσοτερη ωρα. Αυτο που δε μου αρεσε καθολου ηταν το 3D. Δεν ξερω αν ηταν καλο ή οχι σε συγκριση με τους αλλους που κυκλοφορουν στην αγορα, αυτο ας το απαντησουν αλλοι με μεγαλυτερο δειγμα, αλλα η εικονα που εβλεπα ηταν σαν απο viewmaster. Ετσι οπως ειναι το 3D αυτη τη στιγμη μου ειναι αδιαφορο.

Πολυ ωραια εκδηλωση και πολυ ωραια μηχανακια, αξιζει τον κοπο να τα δει κανεις πριν αποφασισει.

Πιο πολυ απ' ολα ομως μου αρεσε η ξανθια κυρια που δεν ευρισκε το ονομα μου στη λιστα και δε με αφηνε να μπω.

Last edited: