Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!
Επειδή βλέπω να γίνεται πολύς λόγος περί 3d και μεγάλης οθόνης, σας έχω μιά ερώτηση...
Υλικό που θα βρείτε;....δεν συζητώ καν γιά Ελληνικούς υπότιτλους!!!
Eδω ακόμη και τα σοβαρά BR ως ταινιες, και με Ελ.Υπ. τα ψάχνουμε με τα κυάλια.
Παράλληλα, μέχρι να βγούν τέτοιες ταινίες, θα έχουν βγεί καμιά 20ριά νέοι 3d προβολείς, καλύτεροι και πιό φτηνοί απο τον νέο Epson!!!
Φίλε Γιάννη,
Θίγεις ένα θέμα πάρα πολύ σοβαρό και σημαντικό,το οποίο έχω προσπαθήσει και προσπαθώ πολλές φορές να το θίξω μέσα σε αυτό το forum και δυστυχώς πιστεύω πως δεν έχει πάρει την έκταση που θα έπρεπε.
Αν δεν κάνω λάθος στις 17/12/2009 το Blu-ray Disc Association ανακοίνωσε τα χαρακτηριστικά του προτύπου
Blu-ray 3D.Έχουν περάσει ακριβώς 2 χρόνια από τότε και οι τίτλοι Blu-ray 3D είναι λιγοστοί,πόσο μάλλον αυτοί που βγαίνουν με ελληνικούς υπότιτλους!
Θέλω όμως να τονίσω και κάτι άλλο:Αν παρατηρήσετε από τους λίγους αυτούς τίτλους Blu-ray 3D που έχουν βγει,
οι περισσότεροι (πάνω από το 80%) είναι κινούμενα σχέδια!(monsterhouse, bolt κλπ).
Κανονικές ταινίες σε Blu-ray 3D και με ελληνικούς υπότιτλους μέχρι αυτή τη στιγμή προσωπικά έχω εντοπίσει 13 τον αριθμό!
Αυτό εδώ το thread το έχουμε αφιερώσει γι αυτόν ακριβώς το σκοπό:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/69660-3D-Blu-Ray-και-DVD
Μόλις 13 ταινίες σε Blu-ray 3D με ελληνικούς υπότιτλους μετά από 2 ακριβώς χρόνια από το ξεκίνημα του φορμά
Blu-ray 3D νομίζω πως πραγματικά είναι απειροελάχιστος αριθμός!
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω όσους από εσάς θυμάστε:
1.Τι είχε γίνει το 2000 όταν πρωτοξεκίνησαν τα DVD??
2.Τι είχε γίνει το 2006 όταν πρωτοξεκίνησαν τα Blu-ray??
Θυμάται κανείς με τι ρυθμό είχαμε παραγωγή τίτλων σε DVD μετά το 2000 και σε τι ρυθμό είχαμε παραγωγή τίτλων Blu-ray μετά το 2006?? Ειδικά για τίτλους με ελληνικούς υπότιτλους κανονικά!
Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τα δορυφορικά 3D κανάλια που έχουν σημαντικό υλικό εν όψει της απειροελάχιστης ποσότητας τίτλων Blu-ray 3D!!
Πάντως προσωπικά το 3D μου αρέσει πολύ κι έστω αυτοί οι ελάχιστοι τίτλοι με δελεάζουν να πω την αλήθεια...
Μετά από 2 χρόνια πάντως θα περίμενα πολύ πολύ περισσότερους τίτλους...
Τι λέτε κι εσείς? Αν θέλετε το παραπάνω thread :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/69660-3D-Blu-Ray-και-DVD
είναι αφιερωμένο σε αυτό ακριβώς το ζήτημα,οπότε όσοι έχουν να σχολιάσουν σχετικά θα μπορούσαν κι εκεί να ποστάρουν!!
Αναμένω τις γνώμες σας κι αν θυμάστε τι είχε γίνει όταν πρωτοβγήκαν τα DVD το 2000 και τα Blu-ray to 2006!