ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,032
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!
Εδω μέσα δεν έχουμε θέμα ποιος εχει δίκιο και πιος άδικο και μου αρέσει να ανταλλάσουμε απόψεις.
Αυτό που έγραψα αλλά θα το πω ξανά είναι ότι από την φωτό δεν φαίνεται η ακριβής απεικόνιση που είχα εγώ βλέποντας το από τα 10 εκατοστά.
Επίσης εαν πρέπει να αντιπαραβάλουμε τις τεχνολογίες (έχω παραδεχτεί δημοσίως ότι είμαι Dlpάκιας) σε Optoma δεν έχετε συναντήσει το ίδιο "άπλωμα" στο μπλέ χρώμα σε αντίστοιχο pattern π.χ.?
Kαλημέρα,
Για το αν πάρουμε σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα απο έναν DLP ,επίτρεψέ μου να έχω τις αντιρήσεις-αμφιβολίες μου. Επίσης εάν αυτό που βλέπουμε στο πατερνάκι (ακόμη και χωρίς επέμβαση στο pixel alignment) είναι βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα είναι κάτι ,συγνώμη, που δεν με πείθει (με όλο το θάρρος).
Εδω μέσα δεν έχουμε θέμα ποιος εχει δίκιο και πιος άδικο και μου αρέσει να ανταλλάσουμε απόψεις.
Αυτό που έγραψα αλλά θα το πω ξανά είναι ότι από την φωτό δεν φαίνεται η ακριβής απεικόνιση που είχα εγώ βλέποντας το από τα 10 εκατοστά.
Επίσης εαν πρέπει να αντιπαραβάλουμε τις τεχνολογίες (έχω παραδεχτεί δημοσίως ότι είμαι Dlpάκιας) σε Optoma δεν έχετε συναντήσει το ίδιο "άπλωμα" στο μπλέ χρώμα σε αντίστοιχο pattern π.χ.?