Λοιπον παιδες μόλις παρελαβα το θηρίο...Απλά εχω μπλέξει με το πως θα τον κρεμασω και δεν προλαβαινω για τπτ περισσοτερο τωρα μονο κανα 2 φωτο...
http://imageshack.us/f/853/dsc0012d.jpg/ και http://imageshack.us/f/707/dsc0014pr.jpg/
....Να σαι καλα!Επισης και καλές προβολές...κι εγω το βραδυ θα στησω...δουλεια ως τις 10 σήμερα....Φτου!!Καλοριζικος
Γυαλιά εξτρα που μπορουμε να βρουμε?...
Λοιπον παιδες μόλις παρελαβα το θηρίο..
Καλοριζικος και απο εμενα
www.schlauershoppen.de/en/home-cinema/accessories/epson-3d-shutter-glasses-elpgs01-for-eh-tw-models::100001745.html
€99 (από €79 πριν μερικές μέρες) :slapface:
Μεγειες!Πρώτη επαφή...Ενας στιβαρός και δυνατός προβολέας.Η συσκευασία με 2 ζευγάρια γυαλιά.Το μαυρο το ειδα πιο μαυρο απο την samsung τηλεοραση μου...Στο 3D δεν ειδα τίποτα ακόμα.Μονο μια ταινια δοκιμασα μετατροπη απο 2D σε 3D και απλά μπορώ να πώ οτι δεν με ενθουσίασε...Θέλω φυσικά να δώ και 3D υλικό κανονικό για να εχω αποψη για το πραγματικό 3D....Σε υλικο 2D τα μάτια μου ικανοποιήθηκαν...περισσοτερα αυριο μαλλον που θα παιξω μαζι του περισσοτερο...
Uploaded with ImageShack.us
Μεγειες!
Εκει δεξιοτερα απο το αυτι εχει καμενο pixel (λευκο) η το εβγαλε η φωτογραφικη; Για τσεκαρε το!
Επισης απο τους υποτιτλους φαινεται οτι θελει να παιξεις με την συγκλιση η μας ξεγελα η φωτογραφικη και εδω;
Ποιον προβολεα ειχες πριν αν ειχες; Σε σχεση με εκεινον το μαυρο;
ΥΓ. DVD παιζεις ε;
Μεγειες!
Εκει δεξιοτερα απο το αυτι εχει καμενο pixel (λευκο) η το εβγαλε η φωτογραφικη; Για τσεκαρε το!
Επισης απο τους υποτιτλους φαινεται οτι θελει να παιξεις με την συγκλιση η μας ξεγελα η φωτογραφικη και εδω;
Ποιον προβολεα ειχες πριν αν ειχες; Σε σχεση με εκεινον το μαυρο;
ΥΓ. DVD παιζεις ε;
Ενισχυτης yamaha ειναι δεν ειναι media player, το 7 channel stereo ισα ισα λεει οτι δεν ειναι ουτε DTS ουτε DD αλλα απλο στερεο η πηγη.Να κανω τον ντεντεκτιβ, βλεποντας την εικονα, υποθετω οτι ειναι σκηνη απο το Rise of the planet of the Apes.Μπορω να υποθεσω οτι ειναι mkv ? Παντως κατω απο το screenshot διακρινεται ενα player που γραφει 7CH stereo.
Να ειναι bluray. ?
Εσενα σου φανηκε αναλυση dvd στο screenshot. ?
enoχos σε ποσες ιντσες προβαλες εικονα. ? ηταν ιδιαιτερα φωτεινος ωστε να δημιουργει προβλημα. ?
Λεγοντας καλυτερο μαυρο απο τη samsung, σε ποιο μοντελο tv αναφερεσαι. ?
edit: α, οκ mkv αναπαραγωγη ειδα πιο πανω οτι ηταν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.