Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Mαλιστα, ετσι φαινεται σωστη υλοποιηση του aligment.
Ειναι πραγματικα ευχαριστο νεο το pixel aligment. Ηταν ενας ανασταλτικος παραγοντας για επιλογη 3lcd. (οπως το RBE για τους dlp αντιστοιχως)

Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Λοιπον παιδες μόλις παρελαβα το θηρίο...Απλά εχω μπλέξει με το πως θα τον κρεμασω και δεν προλαβαινω για τπτ περισσοτερο τωρα μονο κανα 2 φωτο...

http://imageshack.us/f/853/dsc0012d.jpg/ και http://imageshack.us/f/707/dsc0014pr.jpg/

Re: Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Kαι μενα μου ηρθε πρωι πρωι αλλα δυστυχως ειμαι στο γραφειο ! προλαβα μονο να δω την κουτα !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Καλοριζικος
....Να σαι καλα!Επισης και καλές προβολές...κι εγω το βραδυ θα στησω...δουλεια ως τις 10 σήμερα....Φτου!!

Καλα με κουφανε η Epson ...
Η τοπικη διόρθωση της σύγκλησης μου θύμισε ρύθμιση crt και σίγουρα πρόκειται απο τις σοβαρότερες υλοποιήσεις ...
Μανωλη ο Panasonic διορθώνει και αυτος τοπικα η μετακινεί ολόκληρο το panel;
Παντως φαίνεται πως οι τριτσιποι το πηραν αποφαση.
Ενα απο τα σημαντικότερα μειονέκτημα των τριτσιπων που αφορούσε την ευκρίνεια τους φαίνεται να λύνεται απο την στιγμη που αποφάσισαν να βαλουν την διόρθωση και μάλιστα τοπικά...
Ήταν κατι που τοσο καιρο έλειπε αδικαιολόγητα γιατι δεν μιλαμε για μηχανικη διόρθωση αλλα μεσω software πραγμα που σαν εφαρμογή ειναι ευκολο αλλα και οικονομικα φθηνο
Μακαρι να ακολουθήσουν και οι άλλοι

Γυαλιά εξτρα που μπορουμε να βρουμε?...Και φυσικα δεν μιλάω μονο για τα δικά του γυαλιά...αλλά και υλοποιησεις τριτων κατασκευαστων με χαμηλοτερο κοστολόγιο.Σας ευχαριστω

Πρώτη επαφή...Ενας στιβαρός και δυνατός προβολέας.Η συσκευασία με 2 ζευγάρια γυαλιά.Το μαυρο το ειδα πιο μαυρο απο την samsung τηλεοραση μου...Στο 3D δεν ειδα τίποτα ακόμα.Μονο μια ταινια δοκιμασα μετατροπη απο 2D σε 3D και απλά μπορώ να πώ οτι δεν με ενθουσίασε...Θέλω φυσικά να δώ και 3D υλικό κανονικό για να εχω αποψη για το πραγματικό 3D....Σε υλικο 2D τα μάτια μου ικανοποιήθηκαν...περισσοτερα αυριο μαλλον που θα παιξω μαζι του περισσοτερο...

Uploaded with ImageShack.us

Πρώτη επαφή...Ενας στιβαρός και δυνατός προβολέας.Η συσκευασία με 2 ζευγάρια γυαλιά.Το μαυρο το ειδα πιο μαυρο απο την samsung τηλεοραση μου...Στο 3D δεν ειδα τίποτα ακόμα.Μονο μια ταινια δοκιμασα μετατροπη απο 2D σε 3D και απλά μπορώ να πώ οτι δεν με ενθουσίασε...Θέλω φυσικά να δώ και 3D υλικό κανονικό για να εχω αποψη για το πραγματικό 3D....Σε υλικο 2D τα μάτια μου ικανοποιήθηκαν...περισσοτερα αυριο μαλλον που θα παιξω μαζι του περισσοτερο...

Uploaded with ImageShack.us
Μεγειες!
Εκει δεξιοτερα απο το αυτι εχει καμενο pixel (λευκο) η το εβγαλε η φωτογραφικη; Για τσεκαρε το!
Επισης απο τους υποτιτλους φαινεται οτι θελει να παιξεις με την συγκλιση η μας ξεγελα η φωτογραφικη και εδω;
Ποιον προβολεα ειχες πριν αν ειχες; Σε σχεση με εκεινον το μαυρο;
ΥΓ. DVD παιζεις ε;

Last edited:
...δεν ξερω...τωρα το προσεξα κι εγω...στην Live προβολή τους δειχνει κανονικα με λευκο χρώμα...Μηπως επειδη δεν ξερω να φωτογραφιζω καλα?

Μεγειες!
Εκει δεξιοτερα απο το αυτι εχει καμενο pixel (λευκο) η το εβγαλε η φωτογραφικη; Για τσεκαρε το!
Επισης απο τους υποτιτλους φαινεται οτι θελει να παιξεις με την συγκλιση η μας ξεγελα η φωτογραφικη και εδω;
ΥΓ. DVD παιζεις ε;

Το Pixel που φαινεται καμενο ...δεν ειναι ...πρεπει να ειναι απο τη φωτογραφικη...τσεκαρα ολη την εικονα και ειναι OK απο θεμα pixel...Οσο για την συγκλιση εδω θα χρειαστώ βοήθεια για το πως γινεται..καθως δεν εχω ιδέα...Μια τελευταια παρατηρηση ειναι οτι δεν προβάλω πανω σε πανι σε αυτη τη φωτο αλλα σε τοιχο βαμενο με Benjamin Mour με ενα τονο γκρι...Προβολέα δεν ειχα άλλο...την συγκριση την εκανα με τα οσα βλεπω ενα χρονο τωρα στην τηλεοραση μου την SAMSUNG...Δεν επαιζα DVD αλλα mkv...

εαν είναι κανονικοί στη προβολή τότε μάλλον είναι θέμα της φωτογραφικής.Πάντως καλορίζικος φίλες μου!

Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Μεγειες!
ΥΓ. DVD παιζεις ε;

Να κανω τον ντεντεκτιβ, βλεποντας την εικονα, υποθετω οτι ειναι σκηνη απο το Rise of the planet of the Apes.Μπορω να υποθεσω οτι ειναι mkv ? Παντως κατω απο το screenshot διακρινεται ενα player που γραφει 7CH stereo.
Να ειναι bluray. ?

Εσενα σου φανηκε αναλυση dvd στο screenshot. ?

enoχos σε ποσες ιντσες προβαλες εικονα. ? ηταν ιδιαιτερα φωτεινος ωστε να δημιουργει προβλημα. ?
Λεγοντας καλυτερο μαυρο απο τη samsung, σε ποιο μοντελο tv αναφερεσαι. ?

edit: α, οκ mkv αναπαραγωγη ειδα πιο πανω οτι ηταν.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Να κανω τον ντεντεκτιβ, βλεποντας την εικονα, υποθετω οτι ειναι σκηνη απο το Rise of the planet of the Apes.Μπορω να υποθεσω οτι ειναι mkv ? Παντως κατω απο το screenshot διακρινεται ενα player που γραφει 7CH stereo.
Να ειναι bluray. ?

Εσενα σου φανηκε αναλυση dvd στο screenshot. ?

enoχos σε ποσες ιντσες προβαλες εικονα. ? ηταν ιδιαιτερα φωτεινος ωστε να δημιουργει προβλημα. ?
Λεγοντας καλυτερο μαυρο απο τη samsung, σε ποιο μοντελο tv αναφερεσαι. ?

edit: α, οκ mkv αναπαραγωγη ειδα πιο πανω οτι ηταν.
Ενισχυτης yamaha ειναι δεν ειναι media player, το 7 channel stereo ισα ισα λεει οτι δεν ειναι ουτε DTS ουτε DD αλλα απλο στερεο η πηγη.
Ναι αναλυση DVD μου φανηκε, ειδικα οι υποτιτλοι, αλλα και η εικονα που ειναι full στο θορυβο και μουντη. Προφανως δεν ειχε το τελειο focus η μηχανη.
Παντως την ταινια την πετυχες!:worshippy:

Last edited:
Οι υποτιτλοι ισως δεν παιζουν μεσα απο ffdshow (εκει δεν θα ειχαν αυτα τα σκαλακια)
Ισως ο θορυβος να ηταν εξ'αιτιας της φωτογραφικης μηχανης.

Απενοχοποιουμε τον epson :award:

Μου φαινεται μεχρι να παρουμε κι αλλα νεα, θα βαλουμε το screenshot σε ηλεκτρονικο μικροσκοπιο. :flipout:

Last edited:
Αρκετά φωτεινός...αλλά δεν κουράζει.Μόνο η μετατροπή 2D σε 3D μου φάνηκε ψεύτικη.Πρέπει όμως να μου πείτε αν εχω πρόβλημα με σύγκλιση πωε θα το καταλάβω...;