Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!
Εγω που ειδα και Bluray 3D αλλά και bluray rip σε SBS μπορώ να πώ ότι ειναι η ΜΕΡΑ με την ΝΥΧΤΑ η διαφορά....το sbs ειναι για μενα ψευτικο...όπως και η μετατροπη απο 2D σε 3D....Tαινια ομως απο δισκάκι σε bluray 3D βγαζει οντως μάτι...το δικο μου τουλαχιστον το εβγαλε...Ενα απιστευτο πάλι απο το resident evil ειναι σε καποια φαση που πυροβολεί στον τοιχο και σκορπουνε παντου κομμάτια και σοβάς...και καπου εκει βλεπω πανω στο τζαμι των γυαλιων να γλυστράει ενα κομμάτι!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 3D...
κατοχος του 9000 πανω απο μια εβδομαδα εχω να πω τα εξης
Σε 2d αψογη εικονα πολυ φωτεινος πολυ καλη ευκρινια τρομερο χρωμα τον δουλευω σε eco mode και cinema
δεν εχω ασχοληθει με τις ρυθμισεις του γιατι η εινονα που εγω βλεπω με ικανοποιει ως εχει .
Απο θορυβο στο eco mode ουτε σχεδον που τον ακουω σε μισο μετρο απο το αυτι μου , σε κανονικη λειτουργια και 3d σιγουρα ειναι εντονος ο θορυβος αλλα με τον ηχο λιγο δυνατα δεν ακους παλι τιποτα
Στο 3d σιγουρα δεν με κουραζει . δεν θα ελεγα οτι ειναι φωτεινος αλλα σε χρωμα και μαυρο πολυ καλο
Εχω ομως ενα προβλημα σιγουρα βλεπω 3d εχω την αισθηση του βαθους αλλα δεν βλεπω τα αντικειμενα
να ξεπροβαλουν εντονα "εξω απο την οθονη" σαν να προσπαθει το ματι βεβιασμενα να δημιουρησει το εντονο φαινομενο !
Σημ. οτι εχω δει σε 3d ειναι σε SBS .mkv , ετσι δεν μπορω να ξερω πως θα συμπεριφερεται σε κανονικο
bluray.
Πανευκολος στη τοποθετση !
Σιγουρα τον προτιμω στο 2d για μενα ειναι εκπληκτικος ( βαση και της τιμης του ) και αν αποφασιζα να αγορασω προβολεα σημερα θα επελεγα παλι τον ιδιο .
Εγω που ειδα και Bluray 3D αλλά και bluray rip σε SBS μπορώ να πώ ότι ειναι η ΜΕΡΑ με την ΝΥΧΤΑ η διαφορά....το sbs ειναι για μενα ψευτικο...όπως και η μετατροπη απο 2D σε 3D....Tαινια ομως απο δισκάκι σε bluray 3D βγαζει οντως μάτι...το δικο μου τουλαχιστον το εβγαλε...Ενα απιστευτο πάλι απο το resident evil ειναι σε καποια φαση που πυροβολεί στον τοιχο και σκορπουνε παντου κομμάτια και σοβάς...και καπου εκει βλεπω πανω στο τζαμι των γυαλιων να γλυστράει ενα κομμάτι!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 3D...