warewolf η λαμπα αρχιζει και μετραει μετα απο τις 10 ωρες θεασης..βαλε και κανα 2ωρες που παιζει στο εργοστασιο...
εγω ξενερωσα παντως...κοκο απο σκονη μεσα στο πανελ....νταξει δεν φαινεται στην εικονα,παρα μονο δυσκολα στα πολυ μαυρα πλανα....και επισης το f.i κολαει καθε λιγο...ειτε με pc ειτε με media player σε ολα τα hz με mkv 720p-1080p και
bluray iso ,σε οποιδηποτε επιλογη του f.i low-medium-high κολαει καθε 7-10 δευτερελοπτα για 1-2 sec λες και πεφτουν τα frames στα 10...
δεν ξερω τι θα κανω..θα ζητησω αντικασταση.
Εγω μαλλον ανακαλυψα κι αλλο προβλημα αλλα δεν ξερω αν φταιει ο προβολεας ή κατι αλλο.
Καθως βλεπω το desktop του pc, παρατηρω pixels που αναβοσβηνουν τυχαια εδω κι εκει. Υπεθεσα οτι ισως φταιει pc, ati κλπ.
Ομως τωρα βλεποντας μια ταινια, παρατηρω οτι λιγο πιο δεξια απο το κεντρο της οθονης οταν δειχνει εκει ημιφωτεινα πλανα, βλεπω καθετες γραμμες απο pixels να λαμπυριζουν. Ειναι πολυ εμφανες σε skin tones και οταν παιζει ουτε φωτεινα ουτε σκοτεινα πλανα.
Στη συνεχεια, εψαξα κι αλλου στην οθονη και σε τυχαια σημεια τυχαιες στιγμες αυτα τα λαμπιριζοντα πιξελς εμφανιζονται κι αλλου. Ομως στο σημειο που ανεφερα πριν ειναι συνεχεια. Απλα σε ημιφωτεινα πλανα τα βλεπω και απο την αποσταση θεασης.
Δεν ξερω πως να τα περιγραψω, Οτι χρωμα κι αν εχει εκει εκεινη τη στιγμη, εμφανιζονται καθετες γραμμες απο κουκιδες πιξελς χρωματος κιτρινο-ασπρου.
Αυτο μπορει να οφειλεται σε καλωδιο , καρτα γραφικων, pc, ή ακομα και στη ματροσκα που παιζω, ή καποιος ξερει αν αυτο ειναι καποια παθηση των lcd προβολεων. ?
cherp δεν εχει auto. low-medium -high
warewolf εχεις αλλη πηγη να δοκιμασεις?
Στο κλαμπ των απογοητευμενων ανηκω και εγω.
Δυστυχως ο δικος μου παρουσιαζει προβλημα στο focus σε ολη την αριστερη πλευρα και ειδικα στη κατω αριστερη βλεπεις μια θολουρα.
Αντιθετα δεξια η ευκρινεια ειναι σαν ξυραφι.
Εχω παιξει ωρες με το δαχτυλιδι του focus χωρις να διορθωνεται η αριστερη μερια.
Το προβλημα ειναι εντονο ειδικα εαν συνδεσω htpc/υπολογιστη
Η αληθεια ειναι ομως πως εχω χρησιμοποιεισει πολυ το καθετο lens shift (ειμαι κοντα στο οριο).
Δοκιμαζοντας να μειωσω τη χρηση του lens shift η αληθεια ειναι πως η αριστερη πλευρα αρχισε να εστιαζει αρκετα καλυτερα. Δυστυχως με πηρε το βραδυ και δεν μπορεσα να βγαλω ασφαλη συμπερασματα.
Δοκιμασα προσωρινα με ενα crystal audio δεκτη/player και ενα hdmi του 1,5μ. επανω στον προβολεα.
Ξανα εβαλα την ιδια ταινια και ηταν μια χαρα.
Δυστυχως, λογω απουσιας πλεον του pc δεν μπορουσα να δω αν εφυγαν και απο το desktop.
Πρωτη φορα ακουω για καλωδιο hdmi που δημιουργει προβλημα με πιξελακια που αναβοσβηνουν σαν πυγολαμπιδες.
Ευτυχως, στις πιο πολλες ταινιες δεν το κανει ή δεν ειναι αντιληπτο.
Το pc δεν μου εχει δημιουργησει το οποιοδηποτε προβλημα στο παρελθον, οποτε ειναι μαλλον το καλωδιο.
Ευχαριστω για τις συμβουλες.
Η ημιμαθεια (μου) ειναι χειροτερη της αμαθειας. (με νεο προβολεα, παθαινεις εγκεφαλικο στο αψε-σβησε)
Αυτό που παρατήρησες είναι τα λεγόμενα sparkles. Είναι γνωστό φαινόμενο και όπως είδες οφείλεται σε κακό / ελαττωματικό καλώδιο. Μην το αφήσεις έτσι. Άλλαξε το καλώδιο το συντομότερο δυνατό.
Εννοεις οτι υπαρχει καποιος κινδυνος.? Να το αλλαξω με αλλο της ιδιας μαρκας απο το μαγαζι ή με αλλη μαρκα. ?
Δεν νομιζω οτι θα μου το αλλαξουν απο εκει που το πηρα.
Ναι αυτα ειναι, ειδα ακριβως αυτα: http://www.youtube.com/watch?v=gFHbMGmu43w
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.