sdrolito
Established Member
- 28 August 2009
- 243
Φίλε δουλεύεις σε καμία αντιπροσωπεία; Έχω αγοράσει προσφορά σε τηλεοράση παλαιότερα από την Carrefur με ανοιγμένα κουτιά ξεκάθαρα από επιστροφές (ήταν πολλά τα κομμάτια) . Σε χώρες όπως η Γερμανία ή η Αγγλία αν κάτι που αγόρασες απλά δεν σου αρέσει, το επιστρέφεις και παίρνεις τα χρήματα σου. Αυτές οι συσκευές επανασυσκευάζονται και προωθούνται στην αγορά συνήθως με την μορφή προσφορών. Αυτό δεν σημαίνει ότι ότι έρχετε στην Ελλάδα είναι τέτοιο. Η πλειοψηφία προφανώς και δεν είναι. Το ότι είμαστε τριτοκοσμικοί στο after market sale δεν νομίζω ότι υπάρχει κάνεις που να το αμφισβητεί. Όποιος έχει ζήσει εξωτερικό ξέρει ότι δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον Γερμανό ή τον Άγγλο! Επίσης παρά πολλοί εισαγωγείς στην Ελλάδα είναι κάτι μικρά μαγαζάκια των 10 ατόμων. Στην χώρα της μαιμούς όλα γίνονται. Το αποδεικνύει το χάλι μας ως χώρα αυτή την στιγμή. Αν θες πάντως εμπειρίες 20 ετών από διάφορες αντιπροσωπείες σε ηλεκτρονικά και υπολογιστές μόνο τηλεφωνικά γιατί διαφορετικά θα γράψω βιβλίο. Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με την τεχνολογία, εγώ είμαι τεχνολογός ηλεκτρονικός μηχανικός. Την ασχετοσύνη των service την έχω φάει στην μάπα άπειρες φορές. Οπότε ότι αναφέρω είναι από πάρα πολλές προσωπικές εμπειρίες, από όταν είμουν φοιτητής το 1990 μέχρι σήμερα.
Ασχετοσύνη των service και προβληματικά προϊόντα έχουμε φάει όλοι στη μάπα εδώ μέσα. Το ότι ''παρά πολλοί εισαγωγείς στην Ελλάδα είναι κάτι μικρά μαγαζάκια των 10 ατόμων'' δεν σημαίνει ότι αυτοί οι 10 είναι απατεώνες .
Πιστεύεις ότι για να πω τη γνώμη μου εδώ μέσα πρέπειν να έχω πτυχίο Πολυτεχνείου. Δηλαδή το να είμαι δυσαρεστημένος καταναλωτής από χαλασμένο μίξερ δεν παίζει? Αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που είπες ότι η Ελλάδα είναι δέκτης προβληματικών προϊόντων από Ευρωπαϊκές χώρες.