...Απο τα παραπανω συμπεραινουμε οτι ο tw9000 δεν εχει ISF Calibration .?
Δεν εχω καταλαβει, αυτος ο tw9000 που ερχεται Ελλαδα ειναι ο 5010, ή ο 6010. ?
motorized pixel alignment of the panels.
O 9000 είναι κατά βάση το ίδιο μηχάνημα με τους 5010 και 6010. Οι δύο τελευταίοι διαφέρουν μεταξύ τους εξωτερικά, στο χρώμα, ο 5010 (με ή χωρίς wireless) είναι λευκός, ο 6010 μαύρος.
Η άλλη, βασικότερη διαφορά τους έγκειται στον τρόπο που τούς προμηθεύεσαι. Τον 5010 μπορείς να τον αγοράσεις από τα σχετικά καταστήματα, ως συνήθως. Τον 6010 όμως όχι. Αυτόν τον διαθέτουν στην αγορά αποκλειστικά επαγγελματίες του χώρου του home cinema. Η ακριβότερη τιμή του περιλαμβάνει να τον εγκαταστήσουν, να τον καλιμπράρουν (στάνταρ παροχή), μία έξτρα λάμπα, τη βάση οροφής, το κάλυμμα του καλωδίου και τη μεγαλύτερη εγγύηση.
...Επισης εγκυκλοπαιδικα να συμπληρωσω και για ενα φιλτρο φακου που περιλαμβανεται και μειωνει το φως στα 1600 lumens και κανει τα χρωματα πιο καλα για σινεμα αναπαραγωγη...
Ένα μόνο θα πω. 3D=projector. Αν κάποτε λέγαμε ότι η μεγάλη εικόνα είναι εντυπωσιακή, με το 3D επιβάλλεται να είναι μεγάλη. Και πιο πάνω από τις 100 ίντσες αν μπορείς. Εμένα η 92άρα σε 3D μου φάνηκε μικρή.
...Για 3D αισθηση ειναι απαραιτητες τουλαχιστον οι 120-130 ιντσες στο πανι και αυτο για αποσταση θεασης οχι παραπανω απο 4 μετρα
μπα.....τιποτα , δεν κανεις κανενα τηλεφωνο μου ειχαν πει Παρασκευη το αργοτερο Δευτεραεγω πάντως στηνω οθόνη DIY στις 145" ιντσες με απόσταση προβολέα απο πανι στα 4.20 μετρα....Αν ειχαμε και τον προβολέα όλα θα ηταν σουπερ....Κανενα νεώτερο κανείς?
εγω πάντως στηνω οθόνη DIY στις 145" ιντσες με απόσταση προβολέα απο πανι στα 4.20 μετρα....Αν ειχαμε και τον προβολέα όλα θα ηταν σουπερ....Κανενα νεώτερο κανείς?
Για να μαθαίνουμε κι εμείς οι καινούργιοι και πεινασμένοι...οθόνη DIY είναι συγκεκριμένη μάρκα οθόνης (πανιού)
ή είναι κάποιο συγκεκριμένο είδος-χαρακτηριστικά του πανιού προβολής?
Ειδικά για 3D προτείνεις απόσταση προβολέα από πανί άνω των 4 μέτρων?Για να έχω 145" όπως λες φίλε
enoxos,μπορείς να μου πεις για τι είδους-διαστάσεις πανιά να κοιτάω??Γενικώς πείτε και σε εμάς που δεν το ξέρουμε το άθλημα τι να κοιτάμε για να κάνουμε και κοστολόγηση στο περίπου!!!
Ειδικά για 3D υπάρχει κάποιο ειδικό είδος -ειδικές προδιαγραφές για το πανί που θα γίνεται η προβολή
3D υλικού από τον προβολέα??
Τελικά λέτε πως με τους συγκεκριμένους προβολείς (ή γενικότερα με τους 3D προβολείς) θα έχει κανείς
αντίστοιχη ποιότητα σε ένα Blu-ray 3D με αυτή που θα έχει από μια 3D τηλεόραση??
Ευχαριστώ παιδιά,να μαθαίνουμε κι εμείς να δούμε τι να κάνουμε!Δεν το κρύβω ότι με έχει προβληματίσει
πολύ το δίλημμα 3D τηλεόραση ή 3D προβολέας στην τιμή των Epson.
Ευχαριστώ,και αναμένω με αγωνία,όπως πάντα,τις απαντήσεις σας!!
...Τελικά λέτε πως με τους συγκεκριμένους προβολείς (ή γενικότερα με τους 3D προβολείς) θα έχει κανείς
αντίστοιχη ποιότητα σε ένα Blu-ray 3D με αυτή που θα έχει από μια 3D τηλεόραση??...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.