Δηλαδη εγω που θα τον εχω φορητο σε βαση (βαλε/βγαλε) θα κρατησει πιο πολυ επειδη θα τον εχω σκεπασμενο οταν δεν θα παιζει. ?
Νομιζα οτι η μεγαλη ζημια (στη σκονη) γινεται οταν δουλευει και ρουφανε αερα οι ανεμιστηρες.
Οσον αφορα το τσιγαρο το εκοψα.
Διαλεξες και εσύ την κατάλληλη ταινία!
Με 2.35 οθόνη θα δει τις ΙΜΑΧ σκηνές πετσοκομμένες!![]()
Πρόσεξα κάτι στον Αυστραλέζικο EPSON 9000W (μόνο στον W, όχι στον απλό 9000 [= 8000 στην Αυστραλία]), που δε νομίζω να υπάρχει στο Ευρωπαϊκό ή στο Αμερικανικό wireless μοντέλο: υποστήριξη αναμορφικού φακού.
Να υποθέσω ότι είναι χαρακτηριστικό ενεργοποιημένο μέσω firmware, μόνο για την αγορά της Ωκεανίας? Ενδεχομένως να μπορεί να "ανοίξει" σε όλους τους 9000W μέσα απ' το service menu? Έχει κανείς υπόψιν?
Εμ, γι' αυτό τη διάλεξα!!!![]()
Α, ντεν αρεσι 2.35, ε;
![]()
Uploaded with ImageShack.us
να και η οθόνη που μαζί με την βοήθεια 2 φίλων καταφερα επιτέλους να φτιάξω...140 ιντσες σε καδρο 21:9....ή 2:35:1 αν προτιματε... :award::drummer:
ps...θα ενημερώσω για οσους ενδιαφερονται για τα υλικά κατασκευής και τα σχετικά...Πάντως με τον Αρχοντα σε bluray σε 140 ιντσες και κάδρο κινηματογραφικό...η θέαση ταινιών για μενα Αλλαξε με κεφαλαίο το Α!!!
ps...θα ενημερώσω για οσους ενδιαφερονται για τα υλικά κατασκευής και τα σχετικά...
Όπως κατάλαβες πριν ακόμα στο ζητήσουμε φίλε Αλέκο,έχουμε ψηθεί άγρια...!
Όταν είσαι εύκαιρος στείλε μας τα υλικά κατασκευής και τα σχετικά...η συμβολή σου θα είναι πολύτιμη!...
να και η οθόνη που μαζί με την βοήθεια 2 φίλων καταφερα επιτέλους να φτιάξω...140 ιντσες σε καδρο 21:9....ή 2:35:1 αν προτιματε... :award::drummer:
ps...θα ενημερώσω για οσους ενδιαφερονται για τα υλικά κατασκευής και τα σχετικά...Πάντως με τον Αρχοντα σε bluray σε 140 ιντσες και κάδρο κινηματογραφικό...η θέαση ταινιών για μενα Αλλαξε με κεφαλαίο το Α!!!
Συνχαρητηρια ! Φενεται πολύ καλή δουλειά , μπραβο σου . Σιγουρα θα με ενδιαφερε να μου πεις υλικά και τροπο κατασκευής .
Kαι οι προβολείς 16:9 εγγενές κάδρο έχουν.
Απλά, υπάρχει η δυνατότητα του οπτικού zoom, ώστε να "πετάξεις" τις μπάρες εκτός κάδρου και να γεμίσεις έτσι μία οθόνη 2,35:1 ή η δυνατότητα χρήσης αναμορφικού φακού...
Στην πρώτη περίπτωση, χάνεις φως, στη δεύτερη, ευκρίνεια και χρήματα...
ναι. αν πχ θές να δείς μια ταινία με μπάρες όπως λές θα την δεις σε 2.35:1 δηλαδή η εικόνα δεν θα πιάνει όλο το πανί καθ' ύψος. θά εχεις λευκές μπάρες πάνω και κάτω. αν βάλεις να δεις ένα ποδοσφαιρικό αγώνα ή τηλερόραση ή ταινία που είναι σε 16:9 θα δεις σε 16:9, δηλαδή όλο το πανί.
Σιγά-σιγά παιδιά για να καταλάβω τα "κόλπα" σας,αφού εσείς τα έχετε κάνει στην πράξη,
ενώ εγώ ακόμα προσπαθώ στη θεωρία να τα καταλάβω:
Λοιπόν:
Ας υποθέσουμε ότι έχουμε φτιάξει μια οθόνη 2.35:1 όπως ο φίλος enoxos.
Ας υποθέσουμε επίσης πως προβάλουμε μια ταινία Blu-ray γυρισμένη σε 2.35:1
Αυτό που κάνουμε είναι ότι αυξάνοντας το zoom όσο χρειάζεται "πετάμε" τις μαύρες μπάρες
εκτός της οθόνης μας και έτσι γεμίζει ολόκληρη η 2.35:1 οθόνη μας με την ταινία ??Σωστά?
Οι μπάρες που θα πετάξουμε έξω κάνοντας χρήση του οπτικού zoom, όπως περιέγραψα παραπάνω
μαύρες είναι ή λευκές τελικά??!!
Τέλος να ρωτήσω,αν κανείς φτιάξει μια οθόνη σαν του φίλου μας ένοχου σε 2.35:1,όταν θέλουμε να
προβάλουμε υλικό σε 16:9 τι κάνουμε με την οθόνη 2.35:1 που έχουμε?
Είδα πριν και αναφέρατε για masking? Τι ακριβώς είναι το masking και τι υλικά χρειάζεται για να γίνει??
Υ.Γ.: Φίλοι vas,enoxos,spytsi,Δημήτρη,Γιάννη Χατζηγεωργίου και όλοι οι υπόλοιποι, σκέφτομαι να
ανοίξω ένα thread που να σας αναφέρω αναλυτικά τις αποστάσεις μου,φωτογραφίες από τον τοίχο
μου κλπ και να μου δώσετε τις συμβουλές σας! Βλέπω συνεχώς να έχω απορίες και ίσως έτσι τις ξεδιαλύνω περισσότερο! Είδα ένας συνάδελφος μας άνοιξε ένα σχετικό πρόσφατα! Θα υποστηρίξετε να κάνω το βήμα??
Να πάω να πάρω τις βασικές αποστάσεις??
Λίγο αέρα θέλω ρε παιδιά!!
Υ.Γ.: Φίλοι vas,enoxos,spytsi,Δημήτρη,Γιάννη Χατζηγεωργίου και όλοι οι υπόλοιποι, σκέφτομαι να
ανοίξω ένα thread που να σας αναφέρω αναλυτικά τις αποστάσεις μου,φωτογραφίες από τον τοίχο
μου κλπ και να μου δώσετε τις συμβουλές σας! Βλέπω συνεχώς να έχω απορίες και ίσως έτσι τις ξεδιαλύνω περισσότερο! Είδα ένας συνάδελφος μας άνοιξε ένα σχετικό πρόσφατα! Θα υποστηρίξετε να κάνω το βήμα??
Να πάω να πάρω τις βασικές αποστάσεις??
Λίγο αέρα θέλω ρε παιδιά!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.