Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Στις 138" ούτε ο Jvc παίζει. Θέλεις η Benq w7000 και ξεχνάς τα μαύρα ή σκάς 20000 ευρουδάκια για τον Runco LS12 και τα έχεις όλα.

Με 800-900 Lumens, Κλέων, παίζεις όπου να 'ναι!!! Και 150 ίντσες ανοίγεις!!(αρκεί να έχεις φυσιολογική και όχι απότομη πτώση της λάμπας με τον καιρό)

Αν δε, στον χώρο είναι και ελεγχόμενος ο φωτισμός, ακόμα καλύτερα...-bye-

Από τα 4,10 μέτρα, παίρνεις περίπου από το πανί σου 50 nits. Μια χαρά είναι.

Με τον Epson 5000 που εχω και με περιπου 1000 ωρες και σχετικη πτωση φωτεινοτητας με το τωρινο πανι 110 ιντσες και 1 gain ηλεκτρικο της πλακας
no name αγορασμενο απο το πλαισιο το 2008 στα 4 μετρα περιπου βλεπω με πληρη σκοταδι πολυ καλα και φωτεινα θα ελεγα

Θα συμφωνησω Γιαννη μαζι σου οτι δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα

Ο Χ30 γραφουν οτι εχει 1300 ansi lumens και ο ΤW9000 2400 ansi lumens
και ρωταω εγω με το φτωχο μυαλο μου δεν ειναι φωτεινοτερος ο Epson

Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Ο Χ30 γραφουν οτι εχει 1300 ansi lumens και ο ΤW9000 2400 ansi lumens
και ρωταω εγω με το φτωχο μυαλο μου δεν ειναι φωτεινοτερος ο Epson

Φίλε μου τον είχα τον EPSON και έχω τον X30. O FABIAWRC μπορεί να το βεβαιώσει μιας και γνωριζόμαστε και έχει δει τον epson όπως μάλλον κανείς δεν θα τον δει. Πάρα πολύ καλός προβολέας.

Φίλε μου τον είχα τον EPSON και έχω τον X30. O FABIAWRC μπορεί να το βεβαιώσει μιας και γνωριζόμαστε και έχει δει τον epson όπως μάλλον κανείς δεν θα τον δει. Πάρα πολύ καλός προβολέας.

????
Τι εννοεις. ?
Πιστευω οτι και τα υπολοιπα κομματια που ηρθαν θα παιζουν εξισου καλα οπως και του Λαμπρου.
(Βρε, μηπως πετυχε κομματι με τελεια συγκλιση. ?) -bye-

Last edited:

????
Τι εννοεις. ?
Πιστευω οτι και τα υπολοιπα κομματια που ηρθαν θα παιζουν εξισου καλα οπως και του Λαμπρου.
(Βρε, μηπως πετυχε κομματι με τελεια συγκλιση. ?) -bye-

Και πολύ καλό κομμάτι πέτυχε αλλά και με ένα αντε γεια set up τον τεσταρε...

Και πολύ καλό κομμάτι πέτυχε αλλά και με ένα αντε γεια set up τον τεσταρε...
Aρα λες οτι σε αντιπαραθεση με το "αντε γεια setup" o 9000 σταθηκε στο υψος των περιστασεων, οποτε ειναι πολυ καλο μηχανημα . ? :p

Aρα λες οτι σε αντιπαραθεση με το "αντε γεια setup" o 9000 σταθηκε στο υψος των περιστασεων, οποτε ειναι πολυ καλο μηχανημα . ? :p

Είδε τον 9000 πουσαρισμένο στο έπακρο. (Καλώδια, οθόνη, power suply, hdmi, power cables, player, scaler)

αστα να πανε!!!αλλο μηχανημα εντελως...ελπιζω ο madvr και τα λοιπα κολπα να αναβαθμισουν την εικονα γιατι λεφτα για επεξεργαστη ουτε στα ονειρα μου!

αστα να πανε!!!αλλο μηχανημα εντελως...ελπιζω ο madvr και τα λοιπα κολπα να αναβαθμισουν την εικονα γιατι λεφτα για επεξεργαστη ουτε στα ονειρα μου!

Εσυ κοιτα να ανεβασεις καμια φωτο απο το setup σου να δουμε και εμεις και μετα να κατσεις να δεις ταινιες και nova 3d. :ernaehrung004:

Χτυπα στο madvr lanzos ή spline 3-4 taps, και πες αποτελεσματα.

Ακομα περιμενω :call2: να μου πεις εντυπωσεις. Δεν παρελαβα ακομα, προλαβαινω να ακυρωσω. :drummer:

Last edited:
Οσοι νεοι κατοχοι θελετε να δειτε αν εχετε το τελευταιο firmware ακολουθειτε τα παρακατω βηματα:

To check your firmware:

1. Press and hold the Menu button for at least 8 seconds - then release it.

2. Press the Esc button twice.

3. Select the second page (Versions) by pressing the right navigation button once.

4. The projector's current firmware is the last three digits of the first line (P).

5. To exit - press the Menu button once.

According to Epson the current firmware is 104.

Επισης, βρηκα και την παρακατω ειδηση, που δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.

Good news:
They are working on a user upgradeable method, which will be available "soon" - possibly in a week! The firmware will be sent out via email.

Η αναβαθμιση λυνει:

- καλυτερη συμπεριφορα συγκλισης, οταν κρεμεται αναποτα στο ταβανι.
- καλυτερη κινηση στο 3d.
- καλυτερη συμπεριφορα ιριδας
(και καποιες αλλες λεπτομερειες που εχουν να κανουν απλα με το μενου.)

Οποτε, μια αναβαθμιση, επιβαλλεται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Με 800-900 Lumens, Κλέων, παίζεις όπου να 'ναι!!! Και 150 ίντσες ανοίγεις!!(αρκεί να έχεις φυσιολογική και όχι απότομη πτώση της λάμπας με τον καιρό)

Αν δε, στον χώρο είναι και ελεγχόμενος ο φωτισμός, ακόμα καλύτερα...

Ο Epson Γιάννη δεν βγάζει 800-900 lumens σε cinema και natural που είναι για θέαση 2d.

EPSON
Dynamic= 1819 @ 7111
Living Room= 1375 @ 7983
Natural= 635 @ 6969 (HIGH LAMP), 455 in Eco lamp mode (default)
Cinema= 635 @ 6924 (HIGH LAMP), 455 in Eco lamp mode (default)

Πηγή
http://www.projectorreviews.com/epso...alibration.php και τα μάτια μου :blink:

Αν είχα 100-106 το πολύ ίντζες θα κράταγα τον Epson λόγω value for money και με τα ρέστα θα έπαιρνα lumagen.
-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Ο Epson Γιάννη δεν βγάζει 800-900 lumens σε cinema και natural που είναι για θέαση 2d.

EPSON
Dynamic= 1819 @ 7111
Living Room= 1375 @ 7983
Natural= 635 @ 6969 (HIGH LAMP), 455 in Eco lamp mode (default)
Cinema= 635 @ 6924 (HIGH LAMP), 455 in Eco lamp mode (default)

Πηγή
http://www.projectorreviews.com/epso...alibration.php και τα μάτια μου :blink:

Αν είχα 100-106 το πολύ ίντζες θα κράταγα τον Epson λόγω value for money και με τα ρέστα θα έπαιρνα lumagen.
-bye-

Το σχόλιό μου αφορούσε τον καλιμπραρισμένο JVC που δίνει αυτές τις τιμές. Έγραψες ότι ούτε ο JVC γεμίζει καλά τις 138 ίντσες. Γι' αυτό έγραψα ότι 900 Lumens γεμίζουν ό,τι θέλεις, δεν μιλούσα για τον Epson....-bye-

Όπως και να 'χει, μην ξεχνάς Κλέων, ότι πολύς κόσμος δεν προβαίνει σε καλιμπράρισμα. Απλά τον βάζει και παίζει. Οπότε, ο 9000 έχει τη δυνατότητα για φωτεινή εικόνα και σε πολλές ίντσες στα default modes.