PetrosThessaloniki
Senior Member
- 28 January 2011
- 487
Τι λες;
Ετυχε δεν νομιζω να τριτωσει το κακο ποιον ειχες τον ασυρματο η τον απλο;
Εγω που ρωτησα την Πεμπτη σε φιλο που εχει μαγαζι μου ειπε οτι εχουν διαθεσιμο μονο τον απλο
Επειδη θελω τον ασυρματο θα τον παραγγειλο αυριο
πιστευεις οτι θα περιμενω κανα μηνα για παραλαβη;
Τελικά το πρόβλημα του 9000W να μην ξεκινάει από stand-by μέσω του remote control, όσο πάει και αυξάνεται... Έχει φτάσει να το εμφανίζει μια στις δύο φορές. Να αρχίσω να ανησυχώ;
Τελικά το πρόβλημα του 9000W να μην ξεκινάει από stand-by μέσω του remote control, όσο πάει και αυξάνεται... Έχει φτάσει να το εμφανίζει μια στις δύο φορές. Να αρχίσω να ανησυχώ;
πιστευεις οτι η εικονα εγινε ευκρινεστερη;
Δεν νομίζω, αλλά σίγουρα αν είναι μικρή η διαφορά κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει αντιληπτό μόνο σε παράλληλη προβολή...
Σε ένα blu-ray iso στα 24Hz που είδα αργά το βράδυ, δεν παρατήρησα κάποια σημαντική διαφορά.
Έκατσα σήμερα το βράδυ και του πέρασα το καινούργιο firmware 104 που δίνει η Epson USA. Δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. Την THX Mode πάντως δεν μου έδωσε, όπως ήταν και το αναμενόμενο εξ’ άλλου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.